Čtenářský koutek Pro ty, co comicsy i čtou.

Jsem si přečetl komiks na digitalu, bylo to pohodlné až běda.. Vzhledem k tomu, kolik za to ztrácím a pak mi to jen leží v knihovně a to to kolikrát ani nestíhám číst, tak Digital je jasná volba, přečetl jsem to rychle... Takže tak
Fimi: Si pamatuju, jak jsi měl řeči o tom, že digitál není pro tebe a teď tohle. Co tak najednou?
mrkněte do bazaru...nabízím tam něco málo...přecházím na čtení z tabletu, tak se zbavuji téměř všeho
seneke: Může to tak být, ale o Němečkově nástupci se diskutovalo už 15 let zpátky a on pořád kreslí dál a chrlí toho mraky. Jede sice na automat, ale když se snaží, má to furt koule. Ale takhle ochota redakce či přímo pana Němečka předat někomu na zkoušku kolík, když už ne rovnou celou štafetu, je mi nesmírně sympatická a a ukazuje to, že Čtyřlístek jako magazín rozhodně nepatří do starého železa a nebojí se nových věcí. O tom svědčí i číslo 664/665 http://comicsdb.cz/comics/7561/ctyrlistek-664-665-slavime-narozeniny , kdy se úvodní čtveřice objeví i v příbězích dalších hrdinů, tedy pokaždé v jiném výtvarnu.

Otázka je, nakolik bude případný nový výtvarník schopný udržet čtyřlístkovský kánon, protože u nás si každý jede vlastní autorské výtvarno a určitě tak nedojde k tomu, co nastalo v případě Asterixe - že se nový výtvarník dokonale naučí styl svého předchůdce.
Tak on už Němeček není nejmladší. Třeba chce předat štafetu.
Nevim, ale pripomina mi to Lennyho
Bacha lidi! V červnovém dvojčísle Čtyřlístku 689/690 bude čtyřlístkovský příběh, který je komplet z dílny Dana Černého! Myslím, že je to porvé v historii, kdy vyjde příběh, který nekreslií Jaroslav Němeček. Samozřejmě když pominu neofiko undergroundové příběhy jako Čtyřlístek 666: Dětem vstup zakázán.

A druhý mazec: určitě poznáte, kdo vystupuje v Nikkarinově příběhu Hubert & Hugo. Must have!
Sikk: Nemusíš nic znát
Sikk podle mě stačí Avengers od Hickmana. Ty dva Omnibusy a pokud je neseženes, letos začnou vycházet jeho avengers v Complete Collection edici, vyjdou rovnou dvě knihy, do toho si kup infinity a stačí.. A nebo si kup toto, to by mělo taky stačit...
http://www.gettextbooks.com/isbn/9780785198093/
Ahojte, treba pred All-new All-different Marvel poznať čo sa stalo v Secret wars? Keď som si pozeral čo všetko treba prečítať aby som Secret wars pochopil, tak sa mi moc do toho nechce.. za odpoveď vopred ďakujem
Jo, tohle je pro mě pecka, já už jsem je podezříval před tím... :)
Zack vždy doporučuje a já to pak čtu a potvrzuji... Ito je, myslím, pro mnohé oblíbeným autorem. Máte-li zároveň rádi kočky jako já, neřkuli je i vlastníte, tohle je pro vás...

Pokud cxhes něco vyloženě jiného, tak zkus ještě Zpráva pro Adolfa, Maus, Pod Dekou, fax ze Sarajeva, Krásná temnota která teprve vyjde, 1602,
Nezbi: Za mě rozhodně z níže vypsaných také doporučím Království tvé, Blacksad, Krajina půlnočních stínů, a abys toho neměl málo, tak přihodím Fell, Gotham Central, Američtí bohové, Zámek a klíč, Grandville, Černá palice, Věčná válka, Umbrella Academy a Vycházející hvězdy, vše v češtině ;)
další věc kterou si píšu a budu hledat po bazarech:) dix
Rozhodně Krajina půlnočnich stínů
Nezbi:Zkus Hellboye,Baltimora, prostě všechno od Mika Mignoly,pak ještě Ságu a Mezi Řádky a pokud ti nebude vadit něco delšího,tak Živý mrtví.
Zrovna nedávno jsem ho prodal
Díky moc chlapy :) ten kriminál dobře vypadá, ale blbě se bude shánět :)
Děkuji za Tipy :)mrknu...rváč dobrý ale zas to semnou tak nezacloumalo a kresba taky moc nic :/
Zkus Sandman, swamp thing, Luther Arkwright, Království tvé, Skalpy, Murena, Requiem,
Nezbi: Co takhle Jeff Lemire a jeho Essex County? Vidím, že už si od něj četl Rváče.
Zdar, Začal jsem letos s komixama...přečetl Vendetu, Strážce a Z Pekla...totalně mě dostali, dostane mě ještě někdy něco jak tyhle tři?😅dik za Tipy 🤗
Tohle doporučoval zase onehdá Zack... a já se připojuji, je to fakt zajímavé.

Johny87: ukk rozhodně jako prvni je tam přímo vznik a končí to získáním kostýmů. U NHM je už Miles nějakou dobu Spidey a do jeho vesmíru zavítá Parker z hlavního vesmíru.
Navazuje nějak miles Morales z nhm a ukk? Případně co číst dřív
Ve čtvrtek oficiálně vyšla Sabrina a VY byste si ji rozhodně neměli nechat ujít. Komiks roku ... bez debat.
Darker: On už ty recenze dělá 11 let. Kromě Longboxu má ještě svoji hlavní sérii Atop the Fourth Wall.
znělka: http://www.youtube.com/watch?v=poI5dBNien0
seneke: ten chlápek je celkem šílený, takové retro jak když chodili Krajní meze :)
Mearez: Dovolím si doporučit youtubera jménem Linkara. Každý říjen dělá sérii videí s názvem The Long Box of the Damned.
zde odkaz na jeho video o prvním Vetřelci: http://www.youtube.com/watch?v=sry8u6AqC-8&t=1s

Budeš mít na dlouhou vystaráno. :)
maerez:
Davide Hine - Lip Hook

Není to úplně nervy drásající, ale atmoška dobrá.
mearez: Flinch, Neonomicon, Pátek 13., Black Gas, Texaský masakr, Army of darkness ...
Mearez :Severed, Birthright, Nailbiter, Wytches, Horrow County, že prý Gideon falls je taky hororový ale nepřijde mi zatím
mearez: Severed od Snydera, Echoes od Fialkova
Měl by pro někdo nějáké kvalitní hororové doporučení? Jak v češtině tak v angličtině
Opět repostuji jedno nedávné Zackovo doporučení z facebooku. Pěkný takřka němý komiks o ztrátě jednoho ňadra. Osobní tragédie zjemňovaná humorem a novými životními příležitostmi.

Tak to je přesné. Bohům žel... :-D
Seneke: zejo, taky jsem si vsiml
Draco nobilis: To je normální. Nákup komiksů a jejich čtení jsou dva rozdílné koníčky.
Však já si taky dělám srandu..
Pro zítřek byl skutečně slabý, ale zase ta kresba šla. Jinak nemám výhrad k jedinému u nás vydanému muži z ocele
Já si dělám srandu jen :-) Můj avatar mi nedovoluje jinak než chránit čest Supermanových komiksů, protože to tu nikdo jiný neudělá :-) no offense
Přesně, stačí zpracovat jakýkoliv podpapírák s S na hrudi a je to přelomový, komu se to nelíbí, ten to prostě jen nepochopil