Slevy, výprodeje, bazary

Dostal jsi nejake avizo predem?
Můj první balík ze startovače dorazil od Arga.

To by byl gól, kdyby i Startovač nevyplatil peníze jako Euromédia :D
Díky za info. Už jsem si říkal, že bych čekal nějaké přijaté zásilky.
Pro info balíčky ze Startovače --> Odesílání se možná ještě krapánek protáhne - Bíbíčko už má předbaleno a pravděpodobně i někteří ostatní, jen trochu nestíhá Startovač, čeká se na rozdělení plateb (citace: "Situace je krajně nestandardní, zatímco normálně má Startovač 9 dní na celé zprocesování, nyní se jedná o defacto 35 malých kampaní, které se musí ještě rozdělovat a dopočítávat z „té velké“...") a bez nich samozřejmě zatím nikdo posílat nechce, tak prosíme o trpělivost, po připsání začnou určitě všichni expedovat jak diví, přeci jen těch pár palet zásilek ve skladech dost zavazí ;)
Na prodejně to ještě měli (Budějovická), SW omnibusů mají taky víc na prodejnách než nabídce eshopu.
Toe: Díky za informaci, nevěděl jsem že to píšeš za BBart, za práci o volnu a víkendu klobouk dolů. Však my vydržíme, trpělivost je ctnost ;)
Toe: díky, že na mě myslíte :)
lanatan1: A tobě sám samozřejmě brzo vědět na email ;)
Já mám balíčky od Crwe, BBartu, Arga a FantomPrintu a taky zatím jen ten formulář od Crwe.
Lachvos, Pavel75: Za BBart jsem to před tím psal Hawwwranovi, nemáme tolik lidí jako CREW, ale děláme co se dá, i dnes a celý víkend... Příští týden postupně rozešleme... Ave comics, bůh s náma :)
Pavel75: Jj, díky, počkáme si a uvidíme :) Je vcelku zajímavé, že Crew, která toho má nejvíce (samozřejmě myšleno v rámci této akce), se ozve první...
Mám těch balíčku více(Crew,Bbart,Argo) a přišel mně jen dotazník od Crwe
Zkusím dotaz zde k Lince 451 (Zachraňte knížky): Přišlo už někomu nějaké info od BBartu? Od Crwe už včera přišel emailem dotazník na vyplnění doručovacích údajů.Díky ;)
Fimi: přesně! (Spíš ale ne :D)
Hawwwwran ty mě nemít, tak ušetříš tolik peněz
Fimi: máš mne na svědomí. Nejdříve obří Marvels a teď Y. Objendáno
Toe: přeju sílu v rukách a snad se vám to i vyplatilo.
Hawwwran: Ve středu se teprve posílaly tabulky ze Startovače, tak teď se tím všichni prokousáváme, je to mrda, toho balení, lepení, spárování, nošení...
Hawwwran: jdu si vyzvednout osobně :D
Dejte vedet jak vam chodi balicky z akce zachrante knihy.
Za podobnou cenu chci Thora od waltera simonsona, ale ted ho zrovna nemuzu sehnat.
Prave si to prohlizim, premyslim nad tim
Levneji to fakt neni nikde (s postovnym)
Milo: No myslím že by ti pak dal cokoliv, aby ses zase oblékl.
Draco - kdybych se taky nechal fotit nahej, dá mi pak to, co si řeknu? O:) pokud ne, tak je to diskriminace ..
Darth Raelchi: Mně dá to, co si řeknu, ale pak budeme fotit nahotiny ve sklepě.
DR: Mně Richard napsal, že do poznámky na startovači mám uvést co už mám ... asi mají vybrané nějaké tituly co budou dávat do těch lootboxů.Nepředpokládám, že vše, ale asi jen to čeho mají plný sklad. Najisto by tam měl být Jack Wolfgang, to napsali myslím na Facebooku. Takže nevím jak by vyhověli tobě, pokud máš zájem jen o tak málo.
Rooty: Jojo, já si to pro jistotu objednala hned, abych doplnila co od nich nemám... I když jsem měla cuky, kde jsem si říkala "a co třeba týden počkat..."

Ty slevy Arga jsou též fajn, takhle aspoň člověk zjistí co se prodává a co ne :D myslíte, že má investiční/spekulační smysl pořídit si za poloviční cenu ještě jeden či dva Svět edeny, když už mám dva v limitce?
deefha: Rádo se stalo. Já si k té francouzské scéně přibalil Providence. :) Těším se.
A btw. Na Startovači je i Lipnik.
Vyprodaná Muréna mne těší = velká šance vydání druhého cyklu.
Jojo, tohle je moc dobrý, doplnil jsem sbírku Erbů do kompletní podoby... ;-)
Mrzi mne ze musi Vybiral odlozit dalsi ERB. Pro mne vzdy jasna volba okamziteho nakupu.
Doporučuji slevu u Vybírala, hlavně věci od ERBU, které jsou teď moje srdcovka.
Sykes, Asgard, dokonce i Murena už vyprodané! Zůstává Sága Valty, Mistr meče a Děti z Montmartru, Čtyřka z Baker street = všechny uvedené tituly doporučuji, viz. i hodnocení na tomto webu.

http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/51-1-KOMIKSOVA-AKCE
Hawwwran: Neni, vzhledem k tomu jak dominantni distribuce to je, tak se o ni nikdo ted neodrizne ze dne na den.
Je realne rict ze nebudou do Luxoru postizene spolecnosti dodavat? Precijen, co by tam pak prodavali? Tohle je proste hrozny podraz a melo by se to na budouci spolupraci odrazit.
Jo, tohle jsem videl. Nevedel jsem ze Euromedia je Luxor / Mall / Rockaway
Hawwwran: asi takhle http://youtu.be/DD4Mp0zlmfU
Když se rozkryje ta vlastnická struktura, tak je to k pláči. Myslím že lidé jako Křetínský a spol. teď nemusí otáčet každou korunu a nevyplacet faktury 3 měsíce zpět je k zblití!
Ale koukni na video a udělej si obrázek 😉
Euroška hned po vypuknutí korony prohlásila, že přestává vyplácet peníze z prodeje a faktury (některé ještě z Vánoc) vydavatelům, překladatelům atp. Část dalších vydavatelů to pak prý ohlásilo taky.
V utery na Artu, v pořadu Artzona nějaka nezávislá nakladatelka říkala, že Kosmasu vypisovala faktury za prodané knihy. Hodně je chválila. Zde odkaz na celý díl, kde řešili situaci na knižním trhu: https://art.ceskatelevize.cz/tv-program/2020-04-14
Kosmas by jim peníze měl dát, ale je to furt rozdělený "byznyz" nakladatelství a prodeje. Dneska nikdo neví. Jasný ale je, že největší svině jsou Euromedia!
Jinak jsem zvědav, kdy dojdou k nějakému výprodeji třeba BBart nebo Crew. Ta akce na startovači jim asi úplně trn z paty nevytrhne, takže snad na tom nejsou zatím , tak špatně.
Ja uz argu prispel dvakrat na zachrante knihy a jsem s nima domluveny, ale zajimalo mne komu se verit da a komu ne. Dik.
Jojo, něco takového si také myslím, ačkoliv úplně přesně jejich vztahy neznám...
Pro mě je škoda jen to, že skoro všechny zlevněné knihy už doma mám...
Hawwwran: Pokud vím, tak by měl, protože Kosmas je hlavní distributor od Arga.