Slevy, výprodeje, bazary

V LK jsem dnes koupil Star Wars Omnibus: Vzestup Sithů za 299,- kč
tuhle jsem tam byl a viděl jsem jen asi tunu malého prince a světové komiksové dějiny dvojku.. jsem z Olomouce
james89: Co třeba konkrétně?
Teď mají v LK celkem dost komiksů od BBArtu, pokud někomu něco chybí
Tak jsem Sochaře v LK vychytal :-) Chtěl jsem si ho koupit už kdysi, ale nějak jsem to vypustil. Cena potěšila a nějak se po tom zaprášilo...
Ad BudgetBooks: Co jsem vyrozuměla z diskuze s jedním z prodavačů, funguje to tak, že se nakupují nějaké skladové bundle (á la garáž) a záleží na tom, co v nich je a jaká je tedy poté výsledná cena. V počátcích (když s tím tam začínali) se tam daly pořídit za dobrou cenu zajímavé kousky (teday alespoň pro mě) - namátkou různé New52, PostNew52 série (většinou komplet, Batman, Superman, GL), teď už z toho mají jen zbytky. Nebo třeba "oldschool" komplety (silver age apod.) a různé zajímavosti. A cena byla fakt super (obvykle v přepočtu pod 10 CZK/USD). V poslední době (tak cca půl roku) hodně přibyl Marvel a novější DC a zvýšily se ceny. Chodím tam pravidelně, protože se u nich občas vyskytnou kousky, které se již nedají jinde koupit a mají je za rozumné peníze (pokud za ně nechcete dát na ebayi raketu). Některé knížky jsou označené (většinou na spodním nebo horním ořezu) - to by měly být původním obchodníkem vyřazené nebo antikvární položky (nic jim není, nejsou vadné). Rozhodně doporučuji navštívit. Já si tam zatím skoro vždy vybrala a stálo to za to. V současnosti mají tak 50/50 Marvel DC a jen okrajově kusovky jiných vydavatelstí (IDW, Image, Avatar) a pár prvních dílů mangy od SevenSeas.
Darth raelchi tam nakupuje pořád co vím, má veškeré informace
robur31: Jó, taky jsem se k tomu ragálu nadšeně vrhnul a někdo si tam určitě vybere, ale jinak jde o standardní nabídku DC/Marvel, jakou mají i v Comics Pointu. A ceny bohužel normální, i když jsem díky spojení s Levnými knihami a názvem obchodu "Budget Books" očekával... něco víc odpovídající mému budgetu. :D
Netuším, jestli to zde již o tom nemluvilo, ale na rohu Spálené a Lazarské se nachází prodejna Levných knih - cizojazyčných - Budget Books - a mají tam celý regál komiksů. Neměl jsem bohužel čas studovat nabízené tituly (myslím, že většina se týkala superhrdinů - což není můj šálek kávy) a ceny, ale předpokládám, že někomu by návštěva udělala radost. Pokud ne, naproti knihám ve Spálený je velmi dobrá prodejna datlí a ořechů.
@kinak - o tom vím, určitě tam taky nakoupím ;)
@koudak89 - ohledne CC bych si radeji pockal na black friday, nakup primo v jejich kramu, slevy pak budou na mnohem vetsi počet komiksu...;)
Asi sem si ho tenkrát nevšiml. Ale ještě že tam stále je a moh sem koupit.
Karlito_69: měli ho tam od začátku, však jsem ho tam hned kupoval.
Jen doplnim Draco, že Sochař se dá za 149,- koupit i v Levných knihách v Liberci (nevím od kdy, ale tenkrát když na to tady upozorňovala tak to neměli). Plus tam stále mají Otčinu za 99,-.
neví někdo, kde seženu Constantina od Ennise?
Tož kromě Sochaře najdete v Levných knihách i Antonína Dvořáka http://comicsdb.cz/comics/5311/antonin-dvorak
Nechcete někdo na srazu Black science vol 1 za hubičku? Když už tam nesu Spirálu..
Vy si máte co stěžovat. Já za všecky díly dohromady plácnul pětikilo.
Takže 1 knížka za cca 25 Kč? Hmm to se dá.. :)
Sákryš, při tomhle trendu jsem s tím nákupem měl ještě počkat :-)
Ja je pred pul rokem koupil za 204,-... To jsem teda preplatil :D
Asi je to tam dýl, já to našel a objednal teď - Scott Pilgrim, šest knih za 153,-
http://www.dobre-knihy.cz/scott-pilgrim-komplet-348492.html
Zdravím, nemá někdo na prodej Captain America omnibus Kniha první od Eda Brubakera?
willis: 28.6. - 12.7. má Albatros inventuru, takže poštovné zdarma a sleva 21% na knihy. Akorát to budou posílat až po 15. 7.
njn a jediný lidi co prodávaj tak to maj drahý :/ :D
mkw: Pokud ti to nějak pomůže tak obsah omnibusu 1 lze sehnat ve formě UKK. Škoda, ale že i tak nemáme kompletně Brubakerův run kompletní...
Daredevila jsem bral za plnou, u kapitana jsem vahal. Ve sleve bych to koupil hned, ale uz nemuzu sehnat jednicku.
Asi opravdu nejde v ČR vydávat nic jiného než paperbacky, když i Brubakerův Cap a Bendisův Daredevil se neprodá a jde do výprodeje. 1000kč za knížku běžný čtenář fakt asi nedá. Na nějaké omnibusy můžem zapomenout :(( Jediná naděje je asi vydávat to formou jako ComicsCentrum. Škoda, že nikdo další se tohoto vzoru nechytl.
Toe: tak už jsou zlevnění u Brubakerovi CaptainAmericové a Bendisovi Daredevilové... kam ten svět spěje... ;-)
V levných knihách (minimálně Liberec) jsem dnes našel Otčinu za 99. Byla mezi military knihami.
Humble Bundle má po delší době manga bundle. Některé věci se tam opakují z minula ( například Titáni a Cells at Work), ale jsou tam i zajímavé novinky. S obsažených sériích můžu doporučit Vinland Sagu, Blame a Domestic Girlfriend (pokud máme rádi romantiku a milostné trojúhelníky).

http://www.humblebundle.com/books/manga-2-anime-kodansha-books
V Brně máme ještě komiksový Šmoule, v nádražních LK pak i Koplovo druhé Procitnutí
Zlín to samé. Hromada Malých princů a Mickey.
Tady taky. A ještě myslim SkullBoy a Čas dluhů. Ale to se dá asi sehnat za ok peníze i na netu pokud by to někdo chtěl.
To samé v Plzni. Někdy můžeš najít i Mickeyho na Dunaji.
Levné knihy (nebo aspoň ty v Liberci) mají na prodej komiks Malýho prince. Bylo tam asi deset různých hromádek takže předpokládám, že vše byli různé díly (každopádně to vypadalo, že každá hromádka má jinou obálku/název, ale detailně jsem nestudoval). Kus za 39 kaček

A taky Komiksová historie moderního světa druhý díl myslim, že za 100

Já nemyslel, že máte problémy teď. Ale je fakt, že z eshopu jako Ládví, Megaknihy, apod. nešli vaše Komiksy nikdy objednat, narodil od konkurence.
Škoda, ti Diplomovaní hrdinové nebyli zase tak špatní:)
Slevy jsou ve vztahu k Animefest, ne proto, že máme problém s distribucí. Slevy máme před Animefestem každý rok a to jednak pro lidi, kteří si chtějí knihy zaplatit dopředu a pak jen vyzvednout na stánku nebo na Animefest nemůžou/nechtějí jet, tak jim chceme vyjít vstříc alespoň tímhle.
Ano, hrdinové jsou za 13,-. Jednak se tento komiks nikdy extra neprodával, a navíc jde o naši druhou nejstarší knihu. I tak se cena po festivalu vrátí zpět, kde byla.
Cesta meče (ta škaredá brožovaná verze) je za pár šupů z očividného důvodu. Druhá možnost je knihy spálit. Po konci festifalu ji nejspíš zase zamknu, aby se nikde neukazovala.
Jinak na všechny první díly v sérii je sleva 40% do konce festivalu.
Tím jsem snad uspal nějaké konspirační teorie. Komiksu zda.
Škoda, to mi nic neříká