Taky že ano, ale je zde kladen velký důraz na ono "si". Ale neboj, můj amatérský překlad poslouží pro jistého českého nakladatele jako promotion. Pokud se mu komiks bude líbit, Větvička má dvířka pro oficiální české vydání pootevřená.
Jop, francouzštinou vládnu, editací taky, takže když se nudím, jako třeba v těchto vedrech, vydám si nějaký ten frankofonní komiks. Nejčastěji fantasy nebo historický. A Větvička je naprostý relax, to se dělá samo.
Když Volstagg bojuje v Nidavelliru proti pekelným hordám Muspelheimu, snaží se chránit skupinu dětí elfů z Elfheimu, kteří jsou v Nidaveliru jako utečenci před válkou, kterou rozpoutal Malekith se svými spojenci napříč světy. Pekelní goblini z Muspelheimu celý Nidavelir vypálí a zničí. Volstagg vidí, jak mu před očima děti umírají a uhoří jako všichni elfové a hromada trpaslíků. Zešílí, ztratí zdravý rozum a vydává se do starého Asgardu, kde se chopí Mjolniru z Mrtvého světa a stává se War Thorem, Bohem Krvavé bouře. Věří, že jediná možnost jak ukončit válku, je všechny zabít, zničit jejich říše. Jediná cesta jak ukončit válku je vyhladit veškeré nepřátele...Mighty Thor: War Thor vol 4 od Jasona Aarona, kresba Valerio Schiti
Draco nobilis: Jasně, že jim žil, když je ta písnička přímo z filmu. Batman od Burtona. Joker hraje tuhle písničku na kazeťáku, když on a jeho pohunci jdou demolovat galerii.
Po menší přestávce jsem zpátky s novými kousky. Dneska tu máme kresbu ze hry Epic Mickey od Disneyho. Já vím, je to ze hry, ale má to i komiksovou adaptaci, takže se to počítá.
seneke: "Scenar je genericka manga, kresba mistama krasna (asi jako zapad slunce nebo ovecky na kopeckach), ale mistama absolutne nefunkcni." Jak si z toho vydedukoval, ze mam nejaky obecny problem s americkym comicsem s manga kresbou, fakt netusim :)
Tak dneska tu máme scénu z komiksu Shazam (2018). Autorkou je Mayo "SEN" Naito. SEN je obří fanynkou Captaina Marvela, takže práce na této sérii je jejím splněným snem.