Zack: Raději dřív, než později :)
komik.sx: Jasný pátky jsou nejlepší :)
deefha: Nemám s tím žádné zkušenosti, ale jak tak koukám, tak je to placená služba, což mi přijde na to aby se tady cca 10 lidí domluvilo asi zbytečné :)
ad. CDB sraz - určitě kromě zájmu pište i nějaké provizorní termíny (nebo mi odkývejte tu druhou polovinu září :)) popřípadě pište i tipy na nějaké podniky. Teď z fleku mě napadá třeba Vinohradský pivovárek cca 5 minut chůze od metra Flora :)
Fimi: Hry by byly 100% někdy jindy a někde jinde než CDB sraz. Ideálně hledám tak dva tři lidi, kteří by měli cca jednou měsíčně čas a právě i chuť danou hru hrát :)
seneke: To vypadá zajímavě, ani nevím, že něco takového existuje. Já mám zatím v hledáčku třeba Útěk z Death Star, Blokovou válku soudce Dredda, možná nějaké ty Dungeons and Dragons, nebo třeba X-Wing miniatures :) ale jak říkám, zatím jsem jenom u nápadů :)
Haww: díky za nabídku, zvážím to, ale primárně bych se takovým těm karetním hrám kde se pořád musí dokupovat hromady kartiček chtěl vyhnout :) ale nezatracuji to.
Fry: To by mohla být sranda. Vždycky jsem chtěl zkusit tu stolní hru Co-mix, kde si se spoluhráči sestavuješ vlastní komiks. (a Fimi by konečně uspokojil své scenáristické choutky)
odkaz na Blackfire: http://www.svet-deskovych-her.cz/produkty/3927/co-mix
1/ Jak to vidíte s CDB srazem Vol.2 ? Byl by o něj zájem? Popřípadě kdy? Mi se nejrelevantněji hodí druhá polovina září. Nebo je to moc brzo?
2/ Dlouhodobě přemýšlím nad pravidelně nepravidelným hraním deskovek / karetních her / her na principu dungeons and dragons, zkrátka čehokoliv, co má alespoň trochu tématiku spojenou s komiksy / filmy / seriály. A tak se ptám, měl by o tohle vůbec někdo zájem? :D Pokud ano a jste z okolí Prahy, zkuste mi napsat a třeba se i domlivíme :) jen upozorňuji, že zatím jen obhlížím, zdali by se opravdu někdo našel a nic konkrétního ještě neplánuji.
Zack: dělá to nějaká agentura která má s těmihle věcmi zkušenost (prej). A cílí se i na Poláky a Němce a Slováky. Předpokládaná účast je myslím 30 000 lidí (ale teď nechci kecat a nechci to ani hledat ve svým videu :D ) a co o tom vím, tak bych se i opatrně těšil.
Ale jako je potřeba se připravit na západní ceny, o tom žádná. A to je dobře, alkoholici a milovníci toastů ať si jezděj do chotěboře a tělocvičen.
Walome: Mně to přijde realistický asi jako kdyby tu někdo plánoval udělat Gamescom. Z domácích to neuplácáš a kdo tu z téhle oblasti umí dělat mezinárodní akce? Já bych tomu asi věřil, pokud by přišla nějaká parta, která v jiné zemi něco podobnýho už pár let úspěšně pořádá, řekla by si, že je Praha vlastně fajn lokalita, proč tu taky něco neudělat. Možná.
To dopadne Chodníconem, kdy Češi půjdou chlastat do hospody vedle, protože voni chcou vydřiduši kromě vstupnýho platit i za podpis!!!
Ale snad to klapne
Zack: cením vtip, ale bude to v nějaký další O2 areně, která ještě není postavená, takže tý základky se třeba ještě dočkáme.
Btw jsem celkem zvědavej jak tohle dopadne a jestli posměváčkům (tedy i mně) sklapne. Ale jelikož tam mají být západní ceny (tj 50 ojro za fotku a podpis) tak se možná nakonec nebude smát nikdo.
Tak já se omlouvám za moji "profesionální" střeleckou deformaci, ale kdybys takhle držela Kalašnikova nebo jakoukoliv jinou zbraň, tak při výstřelu přijdeš o palec. Znám pár lidí od nás ze střelnice, kteří ho už na pravé ruce nemají :)
Jako každý rok po Crweconu máme zrobenou rezervačku v nedaleké restauraci Pinta (Argentinská 18), místa je dost, určitě se tam vlezem všichni, tak se pak zastavte. Dobré jídlo i pití included :)
Pro jistotu i sem:
Určitě uslyšíte prvně, že je tuhle sobotu Crwecon. Krom všeho, co najdete v programu, se tam budou pohybovat i naše samolepky. Těžko říct, kde všude budou, ale pokud netrpíte studem a víte, jak vypadá Zack, tak ten bude mít nějaký v batohu vždycky, stačí si říct. Ale nebojte, pošlem je do světa i méně sociálně trapnou cestou. http://www.facebook.com/events/1460074020802553/