Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Napíšte prosim kto si kúpil akú verziu obalu. Len číslom varianty A, B, C. Dik. Dúfam ze som to hodil dobre. ;)
Fry: Tvůj komentář jsem tam tuším viděl, ale zatím bez odpovědi.
Darker: Psal jsem jim na stránky a doufám, že to je jen nějaká chyba nebo tak, jelikož sbírám celý Rebirth v pevné vazbě :/
Na FB bylo psáno, že díky tomu že Disney koupil Fox si pravděpodobně budou moct leccos dovolit s tím NHM takže je dost možný že se dočkáme těch X-menů co nebyli.
Teď jsem se díval do sekce BBartu-připravujeme a zmizeli u Ligy spravednosti vs SO a u prvního Aquamena pevné vazby. To už je jako BBart dělat nebude? Máte o tom někdo bližší info? Díky.
Já tak trochu doufám ve vydání těch knih, co v první šedesátce nebyly ... zbytek mi je tak nějak jedno :)
Carnage no myslím že pravidelně kupovat nebudu. Jen něco, co mě fakt zajímá...
Deefha: tohle Semic určitě není. Spider-mama mám vcelku zmáknutého. Doma mám všechno od slovartu, unicornu i crwe. Navíc, ani tady o tom není ani zmínka.
deefha: v UK je NHM podle wikipedie zatím plánováno na 130 čísel
Ahojte! Měl bych na Vás dotaz! Před nějakou dobou jsem někde viděl inzerát na prodej jakousi slovenskou mutaci Spider-Mana. Schválně jsem si přiložené fotky uložil.

http://jpeg.cz/obrazek/j9sC5
http://jpeg.cz/obrazek/j9rY4
http://jpeg.cz/obrazek/j9QBO

Tušíte někdo o co šlo? Na obálce není žádné vydavatelství... proste nic. Na netu se mi nepodařilo najít k tomu žádné info.
V Jessice Jones je letáček o prodloužení NHM o další šedesátku.
Radim: baleny je to skvele (bookdepo). Origo krabice ma takove narazniky, aby se tomu nic nestalo, to bylo v kartonove krabici a ta byla v krabici.

Ja jsem z toho nadseny. Je to obrovsky, jsou tam videt i mista kde to opravoval, jsou videt "tahy stetcem", fakt jak kdybys mel v ruce originaly. Nevim jestli vis, ze tam neni kompletni pribeh. Je to cca pulka.

Povedlo se mi vysledovat kratky moment kdy to na bookdepository stalo 2500.
Hawwwran: gratulace k rozhodnutí, já stále váhám - stojí to za to? Jak to dalo dopravu / jak to origo balí?
Tak já se také pochlubím. Před pár měsíci jsem nafotil sbírku pro svůj blog: http://steemit.com/comics/@angry0historian/my-comic-book-collection-update-2018
Draco: no vsak, at vim, do ceho jdu :)
Zack: Já myslela že v sobotu přijdeš :D
Draco: mne mutujici knihovna zni hodne dobre, mam rad tenhle prirozeny punk v bytovem designu :) Posli fotku.
Haw: krása střídá nádheru :)
U mě doma to začíná vypdat, že knihovna se nadechla, vybuchla, pak zmutovala a rozplazila se po celém bytě... Ale teď dost možná přestěhujeme postel z ložnice do obýváku, takže rozvoj se inovuje a já si onečně pověsím obrazy na zdi a pak to bude eklektický!
Bylo to z nouze, vlastně. Vpravo bude knihovna a tam se to nevejde. Neměl jsem kam to dát :-) Tak jsem vybral tohle místo, protože kdyby manželku přestalo bavit dívat se v ložnici na ženskou s ocáskem co jí toast, stačí otevřít dveře :D
Hawwwran : vyráží to dech. Takovýhle použití knižních artefaktů mě nikdy nenapadlo. Já si na zeď trapně zpátečnicky kupuju originální obrazy :-) Jo, máš to moc hezký.
Haw: hodně hezký, komiksáci často házej fotky svejch knihoven a jsou to lidi bez vkusu, ale tady je vidět krásnej smysl pro detail.
Udelal jsem i video z "pouziti" :D
[url]https://youtu.be/aXn_4I1g9Fs[/url]
Tohle si mel klidne dat do Artu, krasne vymazleny, vcetne tech dveri.
Dokončil jsem svůj rámeček pro Fantagraphics Studio Edition: Charles Burns' Black Hole. Je to vypolstrované černým fleecem, aby měla pohodlí. S odejímatelným horním dílem, abych si ji mohl prohlížet. Vpravo od dveří bude nová knihovna.

Já to nebyl ale jinak v prosinci vyjde absolute Flashpoint a omnibus Aquaman New 52
Bych se vsadil, zes to byl ty. Tak kdo tam sedel kolem tebe se supermanem?
: Já žádnýho absolute supermana nemám :o si pleteš influencery asi!
Haw: tenkrát vydali Daisho s chybou, protože se tam omylem vyskytla jedna strana duplicitně a jedna naopak místo toho chyběla. Brzy nato celý náklad stáhli a nechali tu jednu stranu přelepit tou, která tam měla být. A těm, co si to koupili hned po vydání, jako zrovna mně, pak výtisk vyměnili za opravený. Říkal jsem si, že si ten vadný nechám, ale nakonec jsem si ho stejně nechal vyměnit :) Mezi čtenářským lidem do té doby kolovaly vtípky, že ty vadné kusy jednou vzrostou na hodnotě, proto jsem si na něj vzpomněl.
W: tak uvidim az si to budu cist priste, jestli mi to tam dava smysl. Hele, kdyz uz te mam na telefonu, jake ISBN ma ten tvuj absolute superman co ti podepsal Jim Lee?
H: to asi není potřeba. Zas tak zajímavý to není :(
Wa: no bylo tam to i to. Nektere byly uplne prazdne a mam pocit, ze mi tam neco chybelo. Muzu zkusit najit, pro zajimavost.
Ha: no to jsem si taky říkal, ale nebyly by tam třeba tři tečky? Nebo prostě nějak jinak graficky znázorněno? Samé otázky.
Wal: to jsem videl myslim ve skrblikovi od egmontu, ale rikal jsem si, ze to je asi schvalne, ze nemel co rict.
Haw: tak v Rebirthu by sis pošušňal, tam jsem objevil už dvě prázdné bubliny :)
Franta z Čokolády: Velkej roh, to znám, je tam papír navíc :D nepotištěný, přečuhuje
Ja to delam pres dropbox. Mam tam slozku kam takove veci davam. Pak si nechas vygenerovat link a do komentare sem napises to co je napsano pod boxem na psani textu a das tam ten odkaz. Jen na konci odkazu zmen 0 na 1. Skoda ze to sem nejde uploadnout jinak :-) pak uz jedine na svuj hosting a to se mi zatim nechce.
Hawwwran: Klidně,jestli mi napíšeš,jak sem to foto hodit.
@kazumaki: jak s prelepenou?
@franta: jak velkym?

Foto?
Já třeba u NHM Avengers mám 2 stránky s velkým rohem.
Vím,že to zní divně,ale nevim jak to jinak vysvětlit.
Hawwwran: Já mám pořád ještě někde toho Usagiho Daisho s přelepenou stránkou, ale to asi nijak nenabylo na hodnotě a asi se to jen tak nestane :) Divím se, že tomu ještě neprovedli dotisk.
Přijde vám někomu zajímavé, když se objeví nějaká chyba, nebo to prostě ignorujete? Třeba v JLA - Svoboda a spravedlnost v jednom místě (myslím) překrývá postava část bubliny, ale CZ text tam je sázený jak kdyby byla vidět celý text, částečně v bublině, částečně na postavě. Říkal jsem si, jestli se nad tím pozastavuji jen já... Pak mne napadlo, jestli se neobjevují zajímavé chyby tisku jako u známek.
To já jsem pochopil, ale tohle mi přišlo na mysl hned :)

Jinak vzpomínám si na nějaký sešit Avengers (snad ze sedumdesátek), který měl v několika výtiscích místo modrého pozadí fialovou. Ale nepodařilo se mi ho dohledat, takže nevím jestli to cenu zvýšilo nebo snížilo (nebo jestli to vůbec mělo nějaký vliv).

Lidi sbíraj všechno, ale v tomhle případě jich nejspíš moc nebude.
Spis jsem myslel, jestli existuje neco jako vady s hodnotou :-)