Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Houbař: já taky nemluvil o mapování US scény, já mluvil o koupení (při troše štěstí) za podobné peníze co u nás stojí "dotisk", originál 1.st print té samé knihy(při větším štěstí i s podpisem;-) ..... miluju levnej dollar:-D
Andre: Do zahranicnich moc nepujdu, akorat to zombie vs robots, we3 a spousta dalsiho. Z mapovani angloamericke sceny bych se pri tech sto titulech mesicne zblaznil..
A pokud by jsi chtel Dylan Dog #2 a jeste nejaky, rekni, mozna bych to mohl sehnat
A Vranu mam jedinou -druhou.
No věci jako jsou 2. "300" a 2. "vrána" ba možná i 2 "hellboy" si koupim až opravdu nebudu vědět co koupit. To ty peníze asi radši vrazim do prvních vydaní originálů, přeci jenom za 60 dollarů se dá při troše štěstí už lecco pořídit......
to Houbar: radeji doplnim, "z sberatelskeho hlediska". Jinak na cteni je mi to vcelku jedno, nicmene druhe vydani Vrany, ackoliv je vymazlenejsi nez prvni, a to nemluvim o obalce a razbe, ale o tom, ze v kresbe jsou "vytahli" veci, ktere v prvnim vydani videt nebyly, si nekoupim.
Diky, je to 1:1 :)
U sin city se snazim dat dohromady prvni vydani ( jsou rozdilna), mno a u sandmana .. kdyz si davam dohromady sbirku, mohl bych to mit ze stejne serie .. ach jo, to jsou dilemata :)
to Houbar: aaano, napriklad pro mne maji smysl pouze prvni vydani.
Pro sběratele asi májí význam první vydání, mně osobně je vcelku jedno jestli mám první nebo čtvrtý vydání když jsou stejné. Naopak třeba Vránu jsem první vydání prodal a koupil jsem si druhý. Jinak ve druhém vydání Preludií je pár úprav v překladu a opravený překlepy.
Ma smysl si kupovat 1. vydani preludia a nocturna, kdyz je o neco drazsi nez 2.? vaham, vaham
Na druhou stranu se ale v seznamu "chci" dostavam cim dal vys :D
Chjo... kde jsou si ty casy, kdy jsem byl na ctvrtem miste :) za chvilku vypadnu i z Top 10 :)
to AZTeck: ani ja se nepovazuji za HC sberatele... jedine, po cem jednou za cas zatouzim je prvni Hellboy od CC v kozene vazbe, ktery jsem si pred lety sice koupit chtel, ale tech 50 kousku uz bylo booklich. No co nadelam, treba se zase jeden kousek nekdy nekde objevi. Ale neni to mineno tak, ze bych se po nem nejak pidil, proste cekam:).
Kapis: To jsme na tom stejne. Akorat ja jednicku mam a do me (v budoucnu) kompletni sbirky mi chybi ctyrka. :/
2AZTeck:Taky se nepovažuju za HC, mám ještě i dost jiných zájmů - ale momentálně co je vyprodané mám, všechno v 1.vydáních, toužím akorát po Crwi 4 a pak jedničce, ale, že nemám čtyřku mě teda sere více:/
AZTeck: já sice nejsem žádný HC sběratel a z ČR titulů po ničem vyloženě netoužim abych z toho nespal. Ale právě jsem objevil jednoho člověka v zahraníčí co rozprodává svou sbírku a nabízí 3 díly SinCity z let 1992-94, HC, slipcase, limit.1000ks a prej i s podpisem za docela rozumnou cenu (teda ona je ta cena rozumná spíš díky dollaru, ale to pro mě v konečné fázi není důležité), no tak o tom v současné době na teoretické úrovní uvažuji. ... Ale jinak nuda, nuda, šeď, šeď
Tak kde jsou nějací hardcore sběratelé? Jaký kdo máte v současné době nejhledanější chybějící comics do sbírky?
Turlogh: neznáš olympijské motto (není důležité vyh...)? a jsou tu i starší :)
Vole, kdyz uz nechces jit prikladem, tak to aspon nezesmesnuj :) Sefredaktor my ass :)
...se obavam, ze Turlogh s tim nezahybe, pac sem svoji sbirku vyplnovat nebude. Na takove souteze jsem uz moc stary. ;-) A nejspis bych se stejne neumistil, moje sbirka je tak trochu selektivni a vzhledem k tomu, ze nevedu Ctyrlistky a Kacera Donalda...
Tak ja trochu doufam, ze nezustane u tech par desitek lidi, co tu existujou ted :) Jste moc rychly :)
Pro někoho může být tato funkce už dost neaktuální :)
Proste si v Serii pridas celou serii (pak pripadne odmazes, co nemas)
4 Zack: Jak to bude fungovat??? Zvědavý MdS
si dokazu hlavne predstavit to nechutny pridavani do sbirky :) pocitam, ze dneska spustim i hromadny pridavani serii do sbirky, to se asi spousta z vas vztekne, co? :)
4 Slaine: I ty Brute??? Ted celkem lituji toho, ze jsem pred stehovanim od rodicu prodal vsechny Smouly, Kacery Donaldy a cca 250ks Ctyrlistku. Ne, to bych kecal, nelituju toho, protoze vazne nevim kam bych to daval. I ted to chci nejak zredukovat a nechat si jen to, k cemu bych se casem vratil a precetl si to. To same se tyka i US sbirky, ktera behem tri let narostla do nechutnych rozmeru. Uskromnujicise MdS
Jo, pokud chces mit vsechny veci tak jo... jenze ja zatim Donaldy ani Ctyrlistky mit komplet nehodlam. Treba Duck Tales to jo - je to uzavreny, jdu do toho. Ale pravidelne kupovat Donalda a Ctyrlistky se mi fakt nechce :). Proto je ani nepocitam do sbirky.
Byly doby, kdy jsem ani já nepočítal do sbírky Donaldy, Micky Mouse, ještě teď se mi v hlavě příčí pomyšlení na to, že začnu kupovat Čtyřlístek ( a zhánět starší čísla - díky bohu za Aukro ) nebo Šmouly a tyhle děcké věci, ale řekl jsem si, proč to dělit? Stejně chci mít všechno, co u nás komiksově vyšlo, je jedno, že většinu z těch věcí ani neotevřu :-) Podle hesla: mám, tedy jsem :-)))
andre: Jj, jeste tu chybi par hardcore sberatelu, co znam... trebas by me zajimalo jak je na tom mistr fel68 :).
Tak a je hotovo :) skoda, na bronz to nestacilo... ale je fakt, ze sem nezarazoval veci, ktery nepocitam do sbirky (tzn. Kacery Donaldy a Ctyrlistky... krom prvni dvanactky) :)
On tu taky ještě nic nemá DEmnoG:) .... chudák je na horách
Slaine: Zkus to. Kdyby nebyl Mickey mouse a 4lístek, tak bych byl hodně v shitu.:-)
Jinak mě nakrk MdS, že mě předběh.:-)
On s tim zahybe jeste Turlogh, az se objevi :)
Kurvasmrt to plnění sbírky je řehole... jsem zvědav jestli to dotáhnu na Spider-mana :)
Asi před dvěma roky jsem koupil tří kousky (stav jako z tiskárny) za 3x50Kč. Měl jsem asi chtít množstevní slevu, že?
Tys to sehnal kde a za kolik?
Nechápu, tolik peněz za takový salát s razítkem z knihovný %-)
http://www.aukro.cz/item291392341_kaja_saudek_a_milos_macourek_muriel_a_andele.html
Muriel a Andělé jsou ted na prodej na aukru

(echo od id jirka, od comicsu jsem to smazal)