(*1968 v Brně)

Vše začalo někdy v roce 1976, kdy jsem v bratrově knihovně objevil knihu “Ztracený svět” od Josefa Augusty a Zdeňka Buriana a krátce na to zhlédl v kině film Karla Zemana "Cesta do pravěku".
Pravěký svět v úžasných obrazech geniálního malíře Zdeňka Buriana mě okouzlil natolik, že jsem vzal tužku a papír a začal kostrbatou linkou kreslit a kreslit a kreslit...
Vydrželo mi to až do dnešních dnů a jen doufám, že s lepším výsledkem než tenkrát.

Nejdůležitějším mezníkem v mé tvorbě však bylo setkání s panem profesorem Janem Jelínkem. K tomu došlo v roce 2001. Díky tomuto uznávanému vědci a skvělému člověku jsem dostal možnost pracovat na rekonstrukcích pravěkého života na odborné úrovni a to v rámci Moravského zemského muzea v Brně.

Některými pracemi jsem zastoupen i v brněnském Pavilonu Anthropos. Zde jsem vytvořil i nástěnnou malbu na vstupu do pavilonu, představující repliku skalních maleb australských domorodců.

Na obrazech zachycujících prehistorii Země spolupracuji převážně s Přírodovědeckou fakultou Univerzity Karlovy v Praze. V menší míře pak také s Moravským zemským muzeem a Masarykovou univerzitou v Brně. Svými ilustracemi doprovázím i knihy pro mládež a populárně vědecké knihy.