4 Kapis: Je zamluvená a do pátku jí nějak vyzvednu. Máš to s pražskou přirážkou za 1.500Kč, popřípadě za normální cenu, ale musíš si koupit dres Sparty a jet v něm až domu na Ukrajinu a na Bazalech v kotli řvát "Sparta Pi*o!". Sedmičkovský MdS
to Draco nobilis: mozna by jeste Crwe 10,11 a 12 mohli mit v Comicscentru. Co se divam na jejich webovky, tak v eshopu jsou. Tak nevahej a zavolej jim na prodejnu. Mne se tvoje navsteva u nich bude moc hodit. Jojo, dostanes ukol a koupis mi se7en:).
to Kapis: jak sam rikas, prvne mirit a potom strilet. Jinac z meho pohledu je naprosto jasny, ze se jedna o Crew 11, jinac by se aukce nejmenoval a"KÁJA SAUDEK-OBJAV (čas.Crew) " + nepsalo by se o "Časopis je zcelá nový-nerozbalený". Pac kdyz vychazel Objav v Technickych novinach, tak ty jiste nebyl zabalen. Toliko ke tve teorii zbojinku:).
to Vasek: souhlasim, v Kanzelsbergeru ci nejakym tom antiku jiste Crew 11 sezenes. Jinac muj nazor je, ze aukru neverim:).
MuhaHaHAHAHAhahaHaAhhhh.... Hihihichnihnichichichi... To je k těm Saudkomaniakálním kolekcionerům. Já vím proč se směju, ale zatím nevím zda jsem ten chytřejší nakonec. Takže zase a opět prázdné pindy, ale na to už jste ode mě zvyklí.
vasek: Kdyby ses obtěžoval hodit mi pár odkazů a konkrétní místa kam dojít sem či na mail... No tak se i zasnažím, ale jinak mě to zas tak nebere, všechny jsem měla v ruce.
Xeelee: je to obestřeno tajemstvím. Maňas mate tělem. Ono to na první pohled budí dojem výtrhů ze slovenskejch novin. Ale podle obrázku a popisu jde evidentně o Crew. Ten černej okraj, co vypadá jako ukousanej jedovým zubem,...to je tehdejší grafická úprava Crwe. :)
A já jsem taky slepej jak patrona, protože jsem bůhvíproč viděl vyvolávačku 810,- :-))) shame on me! to nic nemění na mým přesvědčení, že je to cinklý :o))
vasek | 20:57:02 17.11.2009 |: Tak v tom případě už ten popis nechápu vůbec :-D Proč je pak barevně zvýrazněno "Komiks je kompletní(10 dílů),tak jak kdysi vycházel na Slovensku v Techn.novinách."?
A navíc byla vyvolávací cena 180 Kč, což mi na Saudka na Aukru nijak přemrštěný nepřijde. Jen nevím, jak dešifrovat větu "Časopis je zcela nový-nerozbalený" a proč cenu vztahuje ke Crwi 11, když má jít o výstřižky z novin, čemuž by odpovídala i fotka. Já si opravdu nejsem jistej co přesně nabízel. Xeelee je zmaten.
vasek: Ale tu cenu vyšponovali až kupující, pokud prodejce nemá víc účtů.
Draco: Zkoušelas Kanzelsbergery v nákupních centrech?
Desítku i dvanáctku seženeš s přehledem na minotaurovi...walesu... jéje :-) I ta trojka se dá splašit, když se chce. Co vím, tak jen numera 1 a 4 jsou vyloženě nedostatkový a daj se řešit snad jen přes aukro. Ale třeba takovou hodně nedostatkovou čtyřku vydražíš za několik kil, rozhodně to není záležitost sedmnácti stováků.
Otázka je, jestli ta kompletace vůbec stojí za námahu. Jestli po tom ňák vyloženě nebažíš...
vasek a spol: nevsimli jste si kluci, že se nejedná o Crew 11, ale o 10 stránek vystřižených z nějakých slovenských technických novin;-) Pro Saudkomaniakálního kolekcionera to zas nemusí být taková pálka ;-)
Demnog: já taky netvrdím, že se to dá sehnat lehce ;-) Akorát mě rozhadrovala ta neuvěřitelná částka a drzost prodávajícího.
Jinak máš pravdu...e-shopy mlčí... Ale imho stačí obrazit pár antíků nebo zastrčenejch komiksovejch krámků a máš Crew11 možná i s tím igelitem :o)
vasek, DEmnoG: Tak o tomhle jsem se tak před měsícem bavila s takovým tím hodným pánem z Čáslavské a ten mi řekl, že čísla 10,11 a 12 jsou k nesehnání :) Chtěla jsem si je doplnit do sbírky... Takže ta cena nemusí být zas tak přemrštěná. Ale pro mě to znamená že se na kompletování starý crwe vykašlu.
Nick Manas-m1 právě prodal na aukru obyčejnou ubžunděnou Crew 10 za 1725 korun. Prej nesehnatelný Saudek. To je zase do nebe volající vychcanost a do nebe volající naivita nákupčích. (Pokud to teda není cinklý, protože skoro nevěřím, že je někdo až TAK blbej).
Tak jsem zprávu o Seven četla už i na idnes... Tam je, že se dají jednotlivé obálky objednat od 17.listopadu... No a mě napadlo, jestli bude někdo takový magor a koupí si všech sedm verzí? Není tu někdo takový, kdo by to přiznal?
andre, DEmnoG: Čerstvá zpráva, úterý platí, v 19:00 na Betlémském náměstí. Vezme s sebou jen nějaké ukázky, domluvíte se a půjdete si vybrat... Což možná jiný den, protože jak říkám, mají to v trezoru na kterém sedí maminka. A sem to píšu, protože se zdá se nedovolám.
DEmnoG: Koukám. Ale teprv zítra budu valit oči. Ach jo. Já nemám ani sílu hrát si sama se sebou. Krutej život, komiksfest mi vysál sílu z těla a chutě z mysli. Dokonce jsem dneska ráno musela posnídat cornflaky, abych nabrala energii!
do Draco Nobilis: aha, takze mineno takto. Me teda Andresson napadl, ale nebyl jsem si jist. Nu a v anglicitne slovo "carboy" znamena kupodivu "demižón", koukas co?
DEmnoG: Demižone? Citace z Kontejneru... Dopr. Auťáček je doma v pokojíčku a jezdí si s hlavou po podlaze a maminka na něj volá zvenku... jakej demižon?
Přesně tak, ptala jsem se ho dvakrát. I s tím, jestli by něco nenakreslil tady v Praze a v sobotu to neprodal. A on mi řekl, že už si všechny originály nechává, že je to citová záležitost a že jediné originály od něj, co může člověk získat, jsou kresbičky do knížek. Inu, ukořistila jsem do dvou Pixy, jednoho Kontejneru, Bosenského plackopsa i Bosnian Flatdoga, podpis na Stripburek a na VHSku. Takže jsem momentálně majitelem největšího počtu originálů od Maxe :) A pěkně otlačených kolen, jak jsem před ním s Xeeleem zbožně klečela.
Kdo má chuť dobře investovat tak na Andělu jak u vchodu do Centra Nový Smíchov, je knihkupectví a před ním venku mají naskládané knihy na výprodej... namátkou Komiksová historie světa 1-3/ 299 Kč, čtyřka za 249, Z Pekla 379,-, Superman pro zítřek 1-2 249,-, Liga výjimečných 1,2 249,- , Palestina, Goražde 299 Kč
Právě jsem zjistil, že se mi doma sešly dvě Komety č. a jedna má bílý nadpis a jedna červený....o nějakém druhém vydání nebo tak něco ani slovo a ani se mi to nezdá - nevíte někdo o co jde?
Dine bude mít v [ inter:zone ] poslední 4 VHS od Maxe Anderssona. Další už nebudou a za pár let asi vyjde DVD, až se Max popere s autorskými právy k hudbě. http://www.csfd.cz/reziser/54671-andersson-max/ (už tam schází jen fotka, která uvízla někde ve schvalovacím procesu, podle švédský filmový databáze by tam mělo bejt všechno)
Jo a před pár dny do i:z přišel jeden zkušební originál Ghost World, tuším že za 385 Kč. Jestli je aspoň tak dobrej jako Zwigoffův Přízračnej svět, tak to bude pecka :-)