Jojo (celým názvem Jojo's Bizzare Adventures) je cáklá sága rodu Joestar. Ano, je to dlouhý, jak říká Fimi, jenže celá série je rozdělená na části, které se věnují různým členům rodiny Joestar. Pro Fimiho je tahle série splněný sen, jelikož se tu děje to, co mu chybí v komiksech o suprácích. Postavy stárnou, umírání je permanentní apod.
Problémem není to, že to je dlouhý. Problém jsou práva. Autor se totiž vyžívá v narážkách na populární hudbu (hlavní záporák se například jmenuje Dio), což je pak problém kvůli právům.
Každopádně můžu doporučit a připrav se na pořádně šílenou jízdu. Nacističtí kyborgové, bisexuální upíři, rasa upířích superbohů, magické šípy z meteoritu, které dávají lidem superschopnosti, italská mafie... je to fakt sranda.
Uzumaki je Spirála, Tomie je další Itova přehlídka hnusu a brutality, Blade of Immortal je samurajský epos podobný Vagabondu a Jojo je šíleně dlouhá manga
Tak jsem dnes zjistil, že příští měsíc vyjde první číslo Lady Baltimore od Mignoly. Má zvědavost mě donutila si to objednat, tak uvidíme co z toho bude.
Hawwwwran letos vyjde ještě druhá deluxka Animosity. Jsem na to hodně zvědav. Hlavně taky poslední Black science deluxa a bude to komplet... Teď jsou v akci deluxky Ságy. Zkus Outcast od Kirkmana, jsou už tři deluxky a letos vyjde i jeho Oblivion song. Také letos bude deluxka Royal Family od Lemira
No ja vim, oni jsou prave hrozne slusny a poprve to poslali znova a podruhy vratili prachy, ale je blby je furt otravovat, kdyz to evidentne neprijde napoprve skoro nikdy. Mam pocit, ze za to nemuzou oni. Jakmile jde o neco drazsiho pres tisicovku, tak mam smulu. Z Books etc mi taky dorazila jen vetsi zasilka, co ale sla pres gls a mala, co poslali normalne, zmizela. Stejny pripad. Penize vratili, ale nekdo to asi stopil.
SNUFKIN: já už tohle řešil taky několikrát, někdy byl problém v tom, že jsem to platil přes Paypal, jindy se to zašantročilo po cestě, jednou mi mou zásilku nechtěla předa pošta :D prostě z Bookdepo se člověk nikdy nenudí ... ale zatím vždycky jsem se dostal k tomu co jsem si objednal :)
No ja vim, ale uz jsem to tak dvakrat resil a je mi trapny jim psat potreti, kdyz uz mi toho vic nedojde, nez dojde. Mozna nekdo na nasi poste miluje komiksy, tak to otaci, jinak fakt nevim :) Myslel jsem, jestli to neni kvuli viru, ale evidentne ne :/
Muzu se zeptat, jak vam ted chodi knizky z Bookdepository? Mne vubec. Uz asi ctvrta v rade mesic nic. Ale mozna mi jen sousedka bere listky ze schranky...
Znám, mám výhledově někdy v plánu :) ale je toho teď hodně a já nestíhám, takže uvidíme kdy se k tomu dostanu. Z 3in1 mám doma aktuálně první dvě knihy InuYashy :)