Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Bych mohl zařídit, co? Už jsem Fryovi posílal... Večer se na to vrhnu a poslu ;)
Milo: az to prijde Fryovi :) Ale kdyz k tomu posles tiraz a dalsi data, tak neni problem pridat, obalku a ukazky pocitam nejdem na netu.
AD Bludiště: naštěstí jsem měl lístek ve schránce. Trystero to bez avíza posílá běžně?
Kdy se tu (na comicsdb) bludiště objeví?
Taky jsem dnes koukal na pošťačku trošku překvapeně. Ale o to větší radost z nečekaného.
Prislo to postou dnes. Dve zasilky od trystera, jedno CC. Posta nic nenapsala, CC poslalo mail, Trystero nic.
Mi Bludiště přišlo dneska. Ta kniha vypadá krásně. Už se těším, až se do ní po práci pustím :-)
Hawwwran: Já myslím z přepravní společnosti, ani sms, ani mail :/
Zadny mail neprijde. Ani pro normalni objednavku Trystero nic neposila.
Mně též již přišlo ;)
Mě z Trystera pořád nic :/ ani mi nepřišel mail že by to bylo na cestě :/
Právě dorazila zásilka od CC a Trystera. Bludiště a Berserker. Člověk si musí umět udělat radost, žejo.
Každá část je samostatný příběh s jiným protagonistou. Je to jako kdyby si pokaždý četl nový příběh.
Seneke co jsem koukal má to osm partů a dohromady kolem 800 kapitol.... No, sice jdou tam věci co mám rád ale tohle mě neláká
Jojo (celým názvem Jojo's Bizzare Adventures) je cáklá sága rodu Joestar. Ano, je to dlouhý, jak říká Fimi, jenže celá série je rozdělená na části, které se věnují různým členům rodiny Joestar. Pro Fimiho je tahle série splněný sen, jelikož se tu děje to, co mu chybí v komiksech o suprácích. Postavy stárnou, umírání je permanentní apod.

Problémem není to, že to je dlouhý. Problém jsou práva. Autor se totiž vyžívá v narážkách na populární hudbu (hlavní záporák se například jmenuje Dio), což je pak problém kvůli právům.

Každopádně můžu doporučit a připrav se na pořádně šílenou jízdu. Nacističtí kyborgové, bisexuální upíři, rasa upířích superbohů, magické šípy z meteoritu, které dávají lidem superschopnosti, italská mafie... je to fakt sranda.
Uzumaki je Spirála, Tomie je další Itova přehlídka hnusu a brutality, Blade of Immortal je samurajský epos podobný Vagabondu a Jojo je šíleně dlouhá manga
Znáte někdo mangy: Blade od immortal, tomie a Uzumaki, jojo?

Jaký to je? Názory prosím?
Lord Baltimore: To je tak, když se něco dobře prodává :D Ne tak prostě uvidíme co z toho bude. Já jsem na to osobně docela zvědavý a těším se.
Mignolaverse 2: Electric Boogaloo :D
Karl173: To si Mignola dělá druhý universum? Já bych si nestěžoval. (Mignolaverse 2)
Jasný takže ne ty drahé edice... Silné o tom přemýšlím
Perak a ty máš ty velké deluxe edice?
Fimi: zatím jen první volumko. Western s prvky fantasy. Kresba i příběh se hodně líbil, takže už je doma pokračování.
Dobře ty, četl to někdo odtud z comicsdb?
Četl někdo The Sixth gun? Od Bunna
Jo takhle, já myslel první volumka
No vzhledem k tomu, že příští měsíc vychází teprve první číslo a že CC by měli nejdřív vydat kompletního Baltimora, tak je na tohle ještě času dost.
Jen, aby to nebylo druhé překvapení CC, který, pokud to není překvapení, vydá dle mě toto příští rok
Já něco zaslechl, že by to mělo být o té holce co se k němu přidala v Baltimorovi 5. Sofie Valková.
Karl to slyším prvně.. She-Baltimore?
Tak jsem dnes zjistil, že příští měsíc vyjde první číslo Lady Baltimore od Mignoly. Má zvědavost mě donutila si to objednat, tak uvidíme co z toho bude.
No právě měli 20%ovaem i tak všechny vycházely na 1000..to si chci ještě taky dokoupit... Teď jdu hlavně do DELUXEK Outcast a Paper Girls
Deluxku sagy uz mam vsechny.
Koukam ze teojka stoji neco pres 1000,-
Ja ji kupoval za 830,- taky z bookdepo. Kde je ta akce?
Hawwwwran letos vyjde ještě druhá deluxka Animosity. Jsem na to hodně zvědav. Hlavně taky poslední Black science deluxa a bude to komplet... Teď jsou v akci deluxky Ságy. Zkus Outcast od Kirkmana, jsou už tři deluxky a letos vyjde i jeho Oblivion song. Také letos bude deluxka Royal Family od Lemira
animosity mam prvni dva paperbacky a jeste jsem necetl. Harry Potter ohnivy pohar anniversary edition paperback a HB :-) a noveho old man quill 2.
Copak sis objednal? Já včera Black science deluxe 3 a Animosity deluxe
Vcera mi prisly 2 objednavky z bookdepa po 5 pracovnich dnech.
No ja vim, oni jsou prave hrozne slusny a poprve to poslali znova a podruhy vratili prachy, ale je blby je furt otravovat, kdyz to evidentne neprijde napoprve skoro nikdy. Mam pocit, ze za to nemuzou oni. Jakmile jde o neco drazsiho pres tisicovku, tak mam smulu. Z Books etc mi taky dorazila jen vetsi zasilka, co ale sla pres gls a mala, co poslali normalne, zmizela. Stejny pripad. Penize vratili, ale nekdo to asi stopil.
SNUFKIN: já už tohle řešil taky několikrát, někdy byl problém v tom, že jsem to platil přes Paypal, jindy se to zašantročilo po cestě, jednou mi mou zásilku nechtěla předa pošta :D prostě z Bookdepo se člověk nikdy nenudí ... ale zatím vždycky jsem se dostal k tomu co jsem si objednal :)
No ja vim, ale uz jsem to tak dvakrat resil a je mi trapny jim psat potreti, kdyz uz mi toho vic nedojde, nez dojde. Mozna nekdo na nasi poste miluje komiksy, tak to otaci, jinak fakt nevim :) Myslel jsem, jestli to neni kvuli viru, ale evidentne ne :/
No, mně chodí po 14 dnech od objednání a jen na jednu z mnoha čekám déle
Muzu se zeptat, jak vam ted chodi knizky z Bookdepository? Mne vubec. Uz asi ctvrta v rade mesic nic. Ale mozna mi jen sousedka bere listky ze schranky...
Hawwwran: To bylo na Fimiho. Že vydavatel zruší ohlášenou knihu se bohužel občas stane.
@Lenny to bylo na mne? S tim Doomsday clockem to neni o zadnym naskladneni. Melo to vyjit ke konci 11/2019. Tu knizku nikdy nikdo neuvidi. Na konci ledna jsem si nechal vratit penize.
http://www.bookdepository.com/Doomsday-Clock-Geoff-Johns/9781401294816
Já viděl na netu Death note all in one.. To je špalek
Znám, mám výhledově někdy v plánu :) ale je toho teď hodně a já nestíhám, takže uvidíme kdy se k tomu dostanu. Z 3in1 mám doma aktuálně první dvě knihy InuYashy :)