No ja vim, oni jsou prave hrozne slusny a poprve to poslali znova a podruhy vratili prachy, ale je blby je furt otravovat, kdyz to evidentne neprijde napoprve skoro nikdy. Mam pocit, ze za to nemuzou oni. Jakmile jde o neco drazsiho pres tisicovku, tak mam smulu. Z Books etc mi taky dorazila jen vetsi zasilka, co ale sla pres gls a mala, co poslali normalne, zmizela. Stejny pripad. Penize vratili, ale nekdo to asi stopil.
SNUFKIN: já už tohle řešil taky několikrát, někdy byl problém v tom, že jsem to platil přes Paypal, jindy se to zašantročilo po cestě, jednou mi mou zásilku nechtěla předa pošta :D prostě z Bookdepo se člověk nikdy nenudí ... ale zatím vždycky jsem se dostal k tomu co jsem si objednal :)
No ja vim, ale uz jsem to tak dvakrat resil a je mi trapny jim psat potreti, kdyz uz mi toho vic nedojde, nez dojde. Mozna nekdo na nasi poste miluje komiksy, tak to otaci, jinak fakt nevim :) Myslel jsem, jestli to neni kvuli viru, ale evidentne ne :/
Muzu se zeptat, jak vam ted chodi knizky z Bookdepository? Mne vubec. Uz asi ctvrta v rade mesic nic. Ale mozna mi jen sousedka bere listky ze schranky...
Znám, mám výhledově někdy v plánu :) ale je toho teď hodně a já nestíhám, takže uvidíme kdy se k tomu dostanu. Z 3in1 mám doma aktuálně první dvě knihy InuYashy :)
Fimi: Na Pluto ani ne, já už ho mám doma komplet a jedna kniha vyšla cca na 200,-, teď se pohybují od 235,- nahoru. Doufám, že se ti bude Bleach líbit :)
Fry tak mi to nedalo a už mám čtyři deluxky Berserka a objednaný. Prv i dva Bleache 3in1...dám na tebe.. Mimochodem na bleach 3in1, pluto ale hlavně vagabond a monster jsou velké akce na BD...
To je úplně běžné u spousty e-shopů. Proto nemá cenu vyšilovat, jak je něco dva týdny po vydání OOP. Ono se to naskladním :). Teď je to navíc kvůli koroně ještě složitější.
Ja jsem si cely v jednom objednal jeste pred vydanim. Od vydani je na Bookdepu vedeny jako nedostupny. Ma ISBN, ale nikdy nevyjde. Zjevne se rozhodli to vydat ve dvou kusech. Pochybuju ze by to u nas slonvydat dohromady. Druha cast navic jeste nevysla.
Milo_Harwey: To je přece zásadní informace, ne. :D
Mimochodem, když si tam na účet zaznamenáváš shlédnuté anime a přečtenou mangu, tak ti to i spočítá, kolik dní si u toho strávil. To je potom solidní psycho.
Fimi: Blade of immortal znám, je to na styl Lone Wolfa, nebo Vagabondu, nečetl jsem, ale prý je to dobrý. Docela mě zaujal The Puma Blues, to jsem neznal vůbec.
Fry ale i tak je jich 25 :-D ale tak nevadí.. Chci teď taky dokompletovat mangu co mám rozkouskovanou. Narazil jsem na další zajímavé mangy co mě zajímají, schválně zda je znáš
The Dtifting classroom
The Puma Blues
Abara
Blade of immortal
Upřímně ty 3in1 edice mi hodně sedí, sbírám takto pár mang a super
Fimi: Děláš mi radost :) o téhle edici jsem vůbec nevěděl, pro tebe asi ideální řešení, protože z těch cca tří volumek už získáš přehled o čem to asi je :)
Teda já mám osobně nejradši Krátké životy, těsně po tom pak následuje Hra o tebe. S odstupem třetí pak Krajina snů na roveň s domečkem pro panenky. A pak mám moc rád Lovce snů.