Dnes som dočítal Incala. Chcel som na comicsdb postúť nejaký komentár, ale myslím, že je to zbytočné. Fry už povedal všetko. :)
Mistrovským dělům se neříká nadarmo Mistrovská díla.
Ale panova vymluva je dobra, to zas ne ze ne:). "Promin kote, ten rucnik se akorat zmenil na dvacetiletou divku... co se da delat". A zdesena grimasa. Jen by se ta holka mohla tvarit lip nez to prase, ma vyraz jak ten ozrala Churchill.
A je to Moon Knight? Páč ten je si do xichtu trocha podobný s Azraelom :-)
2 Fry: Prosím, prestaň už konečne písať "komix" s X a používaj spisovnú formu "komiks". Komix je zaužívané označenie pre undergroundový komiks, čo mainstreamová produkcia Marvel, ani DC rozhodne nie je. Potešíš tým nielen mňa ;-)
4 Fry: To přeci pro tebe není překážka, co jsem si všiml tak máš i koment ve stylu "Podle obálky to bude dobrý, dávám 80%". Tak se toho neboj. :) Supportový MdS
Doctorow: Ale no tak, Fryova reakce je trošku vytržená z kontextu. Na ocenění kultivovanosti jeho projevu odepsal: "Na stranu 3tí mě potěšilo co jsi ted napsal "
Fry: No tak, čtyřlístky tady stejně moc lidí nečte, nebo minimálně nechodí sem na comicsdb, aby zkoumali hodnocení nejnovějšího čtyřlístku, tak se pochlap a vyploď něco na ty Náboje, ne?
Fry, tvoj komentár k Soudci Dreddovi mi pripomenul poviedku o robotovi, ktorý začal písať poviedky (tuším od Asimova). Spočiatku jeho výtvory vyzerali zhruba ako tvoje príspevky. Kým mu majiteľ nanaplnil slovnú zásobu a nevylepšil program, tak to boli suché, nenápadité, bezduché paškvily. Veď skús z toho posledného vyčiarknuť slovo skvelý, nádherný a napínavý a čo ti zostane? Chce to na sebe hodne zapracovať. Nuž, ak môžem poradiť, čítaj, používaj synonymá, čítaj, uč sa gramatiku, čítaj a... a čítaj. Ak na sebe zamakáš, tvoj písomný prejav sa dozaista zlepší.
Mám dnes dobrú náladu, takže preto tie rady a nie pičung ako občas zvyknem ;-)
Fry: Uvažuji o zakoupení booku Soudce Dredd: Prokletá země už nějaký ten pátek, ale teď to musím mít co nejdřív. Jinak také zvažuji zakoupení první knihy 100 nábojů, takže pokud k tomu něco máš, sem s tím. A zkus dávat více pozor v hodinách českého jazyka.
Dům čtení (Ruská) zve na další setkání s komiksovými tvůrci. Ondřej Krajtl – Komiks jako brak a komiks jako umění – jak to tedy je?
Nikkarin – Svůj snový a lehký styl předvedl v autorské trilogii 130, z níž zatím vyšly první dva díly. Jeho díla jsou výrazně atmosférická ale přes svou uhlazenost působí zvláštně znepokojivě. Tento velmi mladý autor jistě v budoucnu předvede mnohou skvělou práci a část z ní nám představí už nyní.
Večer se koná ve středa 18. května od 17:30 hodin. Vstup volný.
:-D kua musim vyjit z asketickeho mlceni u pripravy na bakalare. Pampelisak vas vidi, holomci! :-D. Bohuzel, bohuzel mrzi me to velice, ale Crwecon je 14dni pred statnicema a halt si to nemohu nejak dovolit. Takze to bude tentokrat bez emo-blondyna B-)) ale pokud byste meli chut zaskocit na piivo po nakym 20tym cervnu, rad dojedu do Prahy a vse nahradim :-).
Sprvoti som nevedel, či budem mať kde svoje drobné, stotridsať kilové telíčko zložiť, a teraz to vyzerá, že sa o mňa ešte porvú :D Hoši z Kocogelu, Toe a Elithya, ponúkli nocľah, takže sa ešte rozhodíme medzi nich. Zo Slovenska snáď konečne dorazí početnejšia squadra: Keram, Pajo, Juraj, Mankin... možno Bobo a ktovie, hádam i niekto ďalší. Markýzovi tak opäť hrozí, že nebude môcť len tak skákať komukoľvek do reči, ale zase bude na domácej pôde, takže bude mať výhodu... Uvidíme ;)
Mankin: Tak já mám taky volno a upozorňuju, že můj byt je blíž... mnohem blíííížžžž... A DEG prej bude mít doma i Kapise. Což ovšem skýtá volné pole netušené zábavě po žižkovských barech s dvěma kocouřími borci. A já bych doma stejně nejraději Pampelišáčka. Oba se zlijem a nic víc a nakonec těch jeho devadesát kilo nějak ty dva bloky dotáhnu. Možná i Markýz nabídne nějaký ten pelíšek pro slovenského medvedíka...?
to Mankin: mas recht, jen co dopisi, tak uz dela hrubky jako malej harant. Ja ti nevim, vzdyt je v sedme tride... ten kluk snad ani nemuze chodit na zakladku. Nebo to holt v te hornicke kolonii funguje jinak:).
to MdS: vsak ja taky Kapisovi nic nevycitam, naopak, z Ostrava slezu delam legendarni zalezitost. A kdyz chces z neceho udelat legendu, tak holt je potreba vypravec. Stejne jako v 300:).
4 DEmnoG: Hele už jsme si řekli, že co se stalo kapisovi v Ostravě se může stát každýmu comicsofilnímu Ostravákovi ve Stodolní, no ne? Nebudem to víc rozmazávat. A hlavně už tu nikomu neroSkazuj. Už jen 25 dní, jen 2 kalorie. Crweconový MdS
2 DEmnoG: Ad Crwecon: ja ešte zvažujem, kam svoje telo na noc zložím a koho tak obšťastním svojou nočnou prítomnosťou. Ešte je tu moýnosčť cestovať priamo z Práglu domov - 5 a pol hodiny triezvieť v buse je fast zážitok :-)
Ad ona mládež: No neviem... :-)
to Mankin: dopadneme tak krasne, ze druhy den budu cely den lezet v pelechu a kvilet. Co se tyce Frye, tak mozna z neho nakonec neco bude. Za poslednich par mesicu se jeho projev zkultivoval a prestal delat tak desive hrubky.
to Zack: malem mi vyhrknuly slzicky do oci:).
to Kapis: Na Kovarne to jeste bylo fajn, takhle si vyvadel v Ostrave... sympatak kazdym coulem. Nezapomenutelne!
Zack: jj, pravdu díš :D To už jsem skoro zapomněl - to došlo k ošklivé mejlce, kdy jsem si tě spletl s jiným větším fusáčem, co byl s Andraste a taky jsem ho s ní pak viděl i na dalších akcích a jelikož jako by vypadl z oka jednomu známému, chtěl jsem se ho normálně zeptat, jestli náhodou nezná.....a ani jsem nedokončil, byl jsem obdařen pohledem typu "co ty špíno se opovažuješ vůbec na MNE otvírat hubu" a rázným "NE", aniž věděl na co se ptám. Zůstal jsem opařen s otevřenou hubou a samosebou jsem tě měl pak za čuráka, protože takhle se chová jen megamastný ultračurák. Naštěstí si to nebyl ty:)
...a s tím halekáním porád....to muší být taky ňáká mejlka;) Čelíčka nebo hlavičky jak se říká u vás v Megacity si dávám jen s přáteli;)
Demnog: samozrejme, kdybych se s nim neznal osobne, tak si nedovolim takhle familierni ton :)
Kapis: my se videli driv jeste na ty akci Markyze, kde sis me s nekym spletl, pak tu do me tyden vandroval v domeni, ze sem strasny curak, co se s tebou nechtel bavit, nez se to vysvetlilo, ze sem sice curak, co se s tebou nechtel bavit (protoze si byl ozralej, halekal o baniku a chtel sis davat s lidma hlavicku), ale uplne jinej :)
DEmnoG: Jsou to už nějaké roky, ale seděli jsme přece všichni spolu, ještě s Jokerkou (kde té je konec??) v té Fanánkově (myslím) hospodě. Viděl jsem se tenkrát poprvé jak s tebou, tak se Zackem. Nakonec ještě dorazil andre;-)
Kuci, vy zasejc dopadnete na Crwecone, až si toto budete vysvetlovať :-)
2 DEmnoG: Prosím ťa, neburcuj tu mládež k písaniu recenzií a komentárov. Mohlo by to byť považované za zločin verejného ohrozenia... :-)
to Zack: spis mi slo o to, jestli vubec tusis, kdo je Kapis, jestli si ho nepletes s nekym jinym:). Pac Kapis ma hlas v bezne vysce a kdyz je spolecensky unaven, tak nerve, natoz aby by zpival. Vetsinou se omezi na to, ze se jeho hlava objevi cca 5 cm od tveho obliceje a s krvi podlityma ocima ti sdeli "uriznu ti hlavu a naseru ti do krku". Pote se napije, da ti kravatu a zasepta ti do ouska "tim chci rici, ze te zabiju". A ve finale z nej vypadne "dyk ja te mam rad ty prazska kurvo... ale stejne te zabiju".
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.