Poprosil bych o přidání http://leonclifton.cz/nabidka/id-P4821 Ď. Pokusím se o komiksu zjistit podrobnosti. Možná ho koupil kamarád. Jo a do KomiksFEST!u bych měl vstát z mrtvých.
macomix: Prosím tě, já to včera nenašla ještě ani v Řehoři Samsovi... A tam mívaj Labyrint i Seqence tendenci zavážet první... Půjdu se schválně mrknout dnes. Což mi připomíná že jsem zapomněla na ty plakáty. Sakra!
Kompletní vydání komiksových příběhů o dvou geometrických kamarádech. Neobvyklá dobrodružství neobvyklých postaviček – Koule, Krychle, Vajgla, Hovínka a Chlupa – se odehrávají v lehce ponurém světě plném absurdní fantazie a černého humoru.
Jaromír Plachý (1986) je talentovaný komiksový výtvarník, scenárista a autor animovaných filmů, za které obdržel několik cen.
50 stran, 125 Kč, vydává Seqence o.s., distribuce Labyrint
Vydal: SEQENCE o.s. (2010)
Maloobchodní cena: Kč 125,00
Naše cena: Kč 100,00
Ušetříte: 20 %
ISBN: 978-80-903988-8-7
AZTeck: no ale rozhodně je tam i hodně ukázek. Já osobně do knížky půjdu, hodně mě zaujala (samozřejmě jen z hlediska komiksu, rozhodně ne kvůli té sprosté nahotě... no fuj!!!)
Kapis:
Hellboy = samostatná publikace s originálním komiksem, který vznikl k propagačním účelům.
Koralína = pouhá ukázka z komiksové knihy vytvořená z pár "vytrhaných" stránek.
Suma Sumárum: hellboy sem patří, koralína ne. ;)
Myslím, že jsme to tu už řešili, ale Hellboy - Zlatá armáda tu je a srovnatelná propagační Koralína, stejně jako teď nový Salomon Kane tu nejsou. Dvojí metr? Všechny tři zadarmo rozdávané tituly mají dále společné to, že jsou prodávány na aukru :-)
Zack: nenafackuju, já přece nebudu zkoumat pod jakym ukrytym heslem něco je, když napíšu kompletní jméno dobře a nic se neobjeví. ....... Spíš by se mi ještě líbilo, že když napíšu jméno blbě, tak mi to nabídne možnost, třeba kdybych napsal "Brian Tallbot" ;-) .......... Ale jak chceš, to nejni buzerace, jsem si akorát myslel, že nám jde o společnou věc a upozornil na to:)
andre: Kdyz zadas "talbot", tak se ti hlavne objevi odkaz na profil Bryana Talbota, kde to mas komplet. Za ten hysterak, jako to funguje uplne blbe, si nafackujes predpokladam sam.
Zack: ohledně vyhledávání, to nefunguje úplně dobře, respektivě funguje úplně blbě;-) ....... Už jsem si toho všimnul mnohokrát, ale pominul jsem to, ale když se o tom mluví. ..... Když třeba zadám "Bryan Talbot" tak mi vyjede 1 věc! Když zadám "Talbot" vyjednou 4. Ale stále je to málo oproti tomu co je v databázi. .... U Talbota třeba vim co od něj u nás vyšlo, takže si toho všimnu, ale když si chci prolustrovat třeba nějakýho frantíka, tak odejdu s nepořízenou, nebo špatně informovaný.
vachudik007: koukni do url, uvidis tam neco jako str=1 ... tak tam si to zmen na stranku, kterou chces. Jinak jestli neco konkretniho hledas, tak je asi lepsi pouzit vyhledavani.
vachudik: nevím přesně, jak to myslíš, ale všechny tabulky jdou seřadit podle různých kritérií. Takže pokud klikneš na COMICSY a v tabulce na nápis TITUL, seřadí se ti všechny komiksy v databízi podle názvu. Easy...