Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Za mne, ať lidi nadávají na to že jsou malé slevy. Vydavatelé ať nadávají na nenažrané zákazníky. Ono se to někde potká. No stress.

A když jsme u slev, kdo to ještě nevěděl, Megaknihy mají jiné ceny na webu a jiné pouštějí do vyhledávačů. Když si najdete knihu třeba na google a odtud se prokliknete na Megaknihy, dostanete to levněji. Tu nižší cenu si to pak nějakou dobu pamatuje. Můžete něco naházet do košíku, pak to vše najít a proklikat z google a v košíku se vám to zlevní. Enjoy.
@josekan55: To rozhodně nerozporuju, jen mi prostě přijde už z principu hloupé nadávat na jakoukoliv slevu, that’s all. Navíc někde můžou mít větší slevu, ale pak se to nažene zase třeba v balném, poštovném atp. a ve výsledku to tak může vyjít rovno, nebo i dráž, než ta plná cena.
@Shpeckk: Tak jinde to právě mají levněji. Za plnou cenu je to snad jen v knihkupectvích.
Já bych rovnou zavedl brutální zvýšení cen! 50-stránkový paperback minimálně za 3000 Kč ! Za zatím tak nějak klasickou plnou cenu 300 kč si něco takového slevoví znalci jako já nekoupí... Ale za 300 Kč, kdy je sleva 90 % ze 3000 Kč !!!!! kurva to je slevák jak prase :-o To si musí koupit každý, s takovou slevou by musel být blbej to nekoupit, ne? A když by někdo při prodeji nechtěl extra hltat a přihodil by třeba ještě 2% slevičku... no ty kráso, paperback pod 250 kč! Musíte přeci uznat, že to je geniální plán, ne? Ne?
@Walome: Tak pořád si to můžeš koupit za plnou cenu jinde :-D To je jak když jsem dělal v supermarketu, dával jsem slevu na vajíča 30% a přišla paní se slovy "A nemůžete tam dát padesát?" :-D
Ono je potreba rict, ze 20 % je stejne k smichu, takze je to vlastne fuk.
@sleepless: Nedávno mě to taky zarazilo, ale tady se jich musím zastat, že ta sleva téměř na vše tam fakt bude. Může mást číselný údaj o slevě v %, který udává dle mého nešťastně slevu od jejich standardní e-shopové ceny a ne celkovou slevu 20% z ceny koncové. Několik slevových akcí mě to u nich mátlo a nic díky tomu neobjednával.
@psimek: opět to jejich klasické TÉMĚŘ NA VŠE .. jen samotná sekce Knihy se jim rozprostírá přes 8553 "stránek" a ty zlevněné věci pak přes celých 5. Tak jejich chápání "téměř na vše" je očividně tomu mému hodně vzdálené ... jsou to fakt vtipálci
@psimek:
Vidím že Lady Mechanika de v limitce na dračku,když ji ani ne týden po vydání dáš se slevou :D
:D Už to bude nějakých 15 let co Frank Miller přestal nonstop chlastat s tvrzením, že mu to pomáhalo v tvorbě. Měl pravdu. Vzpomínáme...
Začíná to být už krapet ujeté tak, Alejandro Jodorowsky žije mlád 97.
Zack, damacon: Vidím, že se za to Zack moc stydí a chtěl by se všem omluvit. No, ale už je pozdě, už se to nedá vrátit. Budeš se s tím muset naučit žít.:)
"Padá to jak mouchy".... Takhle mluvit o lidech teda, to je síla.
@Zack: Oh no, zrovna dneska jsem ho doporučoval :(
Já si teď dal repete český vydaného Wolverina a Hulka, ještě od Netopejra, a za mě osobně je to i po letech pořád pecka... A jeho Arkham Asylum: Madness je taky celkem solidní lahůdka.
@Poniczech: Trošku jsem se tím prokousával v angličtině a dost mě mrzí, že to tu nepokračovalo. Ať už omnibus nebo tech 6-7 knih a dozvěděli bychom se osud Mr.Gone, počátek Maxxe a Julie, možná se dočkali i crossoveru s Batmanem. Hostuje tam i Alan Moore a vkusně se objevují narážky (očekávatelně) na Alenku v říši divů…
Tak třeba se jednou někdo osmělí a vydají tu toho Maxxe kompletního, i když se tehdy ten první díl prodával blbě. Téhle sérii by podle mě zrovna omnibus sednul fakt extrémně, ale taky je pravda, že ten neexistuje ani v angličtině, protože Sam Kieth se kvůli té sérii dostal do nějakých soudních sporů, které mu to celé zhnusily, takže pak odmítal řešit jakýkoliv licensing a ten komiks už prostě nejde normálně koupit. Nikdo ani neví, o co šlo, protože to není veřejné a snad to bylo mimosoudně urovnané.
V 63 letech zemřel legendární kreslíř The Maxx, Wolverine / Hulk nebo Sandmana Sam Kieth.
tu tam nevidím, ale doufam v ní :D
Lucifer limitka kdě? Nebo to se v edičáku neukazuje?
@Rowan:no sakra co je s Luciferem?
@komik.sx: :D to by musela být větší a vážit aspoň 6kg :-D
kua ten Lucifer me nejak utekl :D no nic :D
@komik.sx: no vymejslim uz druhy den kam s tim.
@Zero: Správně, díky a do budoucna předpokládám, že jako kolosálky dostane vlastní extra poličku.
@jh666: Na strane 57 je chyba, je tam obrazok Temna vez k odkazu na Americkeho upira
@komik.sx: Taky díky, je fajná :D
Umístěna na čestném místě v knihovničce, překvapivě plné comicsů.
@jh666: YES!!!!! Tak ta Upíří sága mi udělala mega radost!! Můj asi nejoblíbenější Elseword
@Walome: Díky a na čestné místo, prosím!
Tak mám doma comicsdb merch - chobotničku - a jsem velmi spokojen. Moc hezky vyvedeno, krásný detaily.
A nějaké reference od jedinců, kteří to četli v originále? :)
30 dní dlouhá noc by měla být rozdělená na dvě kolosálky, jestli jsem to dobře pochopil. První dva díly v první kolosálce letos, druhé dva později. Snad 2028? Dohromady to má snad 1500 stránek. Jestli si to pamatuju dobře.
No dozvíme se nejspíš brzo, předprodej kolosálek startovává většinou někdy v březnu, ne? Nebo dubnu.
Jsem rád, že se líbí, modelovalo v Blenderu.
Chobotnica je v prackách! Super práce, vypadá parádně, výborně vymodelováno.
Ještě ji asi trochu přebrousím a zahladím stopy po tisku a bude perfektní. Barevně ideál.

Kdo/co/v čem se vlastně modelovalo?
@Lachvos: Tak to je super, ze u nas zase vyjde (zase) 30 dni dlouha noc. Diky za sdileni!
@Lachvos: super, diky za info :) takze dle ocekavani, cozza me je fajn a aspon vyjde jina kolosalka nez to, co uz tu vyslo
Já byl na oznámení edičáku CC letos na CCP, ale za celý víkend toho bylo mraky a až teď jsme dorazili domů, tak omluvte že to nebude komplet: v dubnu dokončí tři série Mignola verse (Abe Sapien ad.) a do konce roku nic dalšího odsud nevyjde, vyjde novinka Lemire/Nguyen Monsters?, kolosálka 30 dní dlouhá noc, novinka od Mignoly Joe Golem, novinka Solomon Kane, série Barban Conan pokračují, nový díl Myší hlídky...a víc fakt nevím :)
To je snad první rok, co tu fakt nikdo nenapsal, co CC oznámilo. Byl tam vůbec někdo?
Někdo z conu kdo byl na přednášce CC a prozradí edičák?
@ZdenekVs: ne tento v boxu zatavený nebyl.

Toto nikdy nikomu nepřej, nebo se to stane Tobě :D
Já jsem přející v dobém, ať kniha dělá radost a obohatí sbírku. Na jednu stranu to chápu, ale toto bych za to nedal.....