Benji: Já už taky nic neudržím - dyk tys to tu psal už v únoru:
"Malé vyzvídání u Arga:
Dobrý den, na letošní rok chystáme tyto díly - Vulkán Vaucansonů, Donžon - Svatba s překážkami, Donžon - Návrat s fanfárami - první z nich bude pravděpodobně v dubnu, další pak nejspíš do konce roku.
Přeji hezký den
Zdenka Křikavová"
Děkuji Vám, Zdenko; děkuji vám, Alenko; děkuji ti, Benji. :---)
děkuji za Váš email. Další díl Donžonu (pokračování řady Soumrak) vyjde pod názvem Vulkán Vaucansonů v dubnu. V průběhu letošního roku pak vyjdou ještě dva svazky z řady Zenit. Plánujeme, že každý rok vydáme asi tři svazky.
No, asi chtěli původně pokračovat v původní sérii Zenit ("Svatba s překážkami" by měla podle všeho navazovat na "Dračí čáry"), ale pak se rozhodli navázat na "Soumračnej" "Dračí hřbitov". (Uff, tak tohle už hraničilo s ÚVAHOU - jdu si dáchnout, jsa vyčerpán... :---) )
Emily znám jen jako motiv z dámských triček, kabelek, kalhotek... U nás se prodává hlavně v skate shopech. Když jsem to viděl poprvé (Emily The Strange), velkou šanci na přežití jsem tomu nedávál :-) Moje přítelka si tuhle značku celkem oblíbila, už je i komiks a četl jsem něco o celovečerním filmu :-))
willis: Ad Velislavovka - ta cena na aukru je imho dost nadsazená. Na výrobu kopií např. do knihoven a podobně existuje regulérní firma, která na zakázku dodává kopie starých rukopisů - včetně vazby a všech vyfikundací okolo. V Městský knihovně v Plzni mají VB k prohlídnutí... a bylo nám řečeno, že běžná cena faksimile starých rukopisů se pohybuje kolem 20 - 40 tisíc (barva, čb je levnější). Heh, jsem zvědav, jestli to chlapec prodá. Prej 149 hadříků za knížku a za dopravu chce 120 kaček. Šprýmař....
:-) Slaine: A jinak dodávám, že jsem jí měl tak půl hoďky v pazourách a Velislavova bible podle mě fakt nesplňuje parametry databáze :-)
willis: To je teda vyzva :-D Btw jak tak na to koukam, asi by to melo byt v databazi ne? Co rikate admini :))? Nenapisem tomu cloveku at nam posle scan? :))
vasek: už to tu psal invape, je zdarma k vyzvednutí na adrese R-mosty v Praze, ale já osobně jsem je požádal na kancelar@r-mosty.cz, jestli by nebyli tak laskaví a neposlali by jej poštou ... a oni byli tak laskaví :-)
Nevíte, kde se dá sehnat ten rómský komiks? To je jakože něco populárně naučného, občansky tolerantně didaktického a zdarma distribuovaného? :-)
Jinak Plzeňácí: LK ve Smetance mají pár výtisků Ruddyho. Asi čtyři kusy. Jsou maskovaný v policích s dětskou literaturou v zadním koutku, druhá police z prava.
Jo v těch LK maj mimo "očka" ještě "Ruddyho" za 49,-, ale těch tam bylo pouze pár a je možné, že ho maj pouze "Na Poříčí" (ale to je jenom moje spekulace)
nedávno se na aukru objevil komiks DROM popisující romskou historii. Vydala ho neziskovka s webem r-mosty.cz tady u nás v Práglu. Komiks je zdarma v tištěné i elektronické podobě. Elektronická verze mi nešla stáhnout k dnešku nešla ztáhnout.
No ona to asi nebude ta úplně nejzachovalejší verze, páč taková "9,2CGC" je přes 500.000,- a koukám, že "9,8" se dala pořídit za 1.700.000,-USD!!! Kolem těch 128.000,- se pohybuje tak "5" až "5,5" a to už je skoro na úrovni ošoupaných čtyřlístků v běžnejch antících;-)
andre: To je divný, v tý Krumlově knížce (Stručné dějiny komiksu) je uvedena cena 994 000 dolarů a má to být žebříček z roku 2006. Na Týdnu bude pravděpodobně chyba.
A já myslel, že se jeho cena pohybuje kolem 1.000.000,- dollarů, tak to jsem zklamán. Za takovej pakatel do toho ani nemá cenu chodit, to budou bankovní poplatky a poštovný dražší....:)
sice už mam nějakou dobu inzerát, ale raději to hodim i sem. kdyby náhodou někdo prodával (nebo věděl kde koupit) Trollí války #3: Čas létajících petaurů , plz. dejte vědět. dik.
Malé vyzvídání u Arga:
Dobrý den, na letošní rok chystáme tyto díty - Vulkán Vaucansonů, Donžon - Svatba s překážkami, Donžon - Návrat s fanfárami - první z nich bude pravděpodobně v dubnu, další pak nejspíš do konce roku.
Přeji hezký den
Zdenka Křikavová
Argo
Jo a ještě jsem koukal že v databázi chybí
Čtyřlístek: Zádrhel se vrací z roku 1992
willis: Díky za info, skočím tam i tam;-) K té Řeznické ještě tak přihodím trochu nekomiksového balastu - Řeznickou křižuje ulice Příčná a na křižovatce je podnik "Příčný řez-;)" Celkem příjemné místo.
Jinak, kdo chce Krakatit za 162 Kč, tak talpress ho prodává na jejich eshopu http://www.talpress.cz/ a v jejich prodejně v Řeznický jsem koupil komiks Neuvěřitelná setkání z roku 1992, funglovka za 99 Kč. A ještě tam nějaký zbyly.
Neutrino: Díkes za info...i když nepotěšilo, no :) Oidipa už vlastním... Ale pro ty, kdo ho ještě nemají, je koupě alespoň v LK pochopitelně nutnost. Jo a kdyby se třeba zase v pražskejch eLKáčkách něco šustlo, budu fakt rád za jakoukoli informaci! Díky moc. ;-)
andre: Mně odpověděl pán, že děkují za můj zájem a že mi obratem "Sůl nad zlato" zasílají - samozřejmě zdarma. No, milej byl, pan Spolchemák... Ale já mám vlastně v záhlaví mejlu fotku - tak to vysvětluje... :---)