Slevy, výprodeje, bazary

Booktook - tento víkend sleva 20 % s kódem BTDUBEN20
Dnes je poslední den, kdy se dají na knižním klubu uplatnit ty 100,- a 200,- slevy.:)
Jim Hawkins se 40% slevou a dvěma variantami obálek:
https://www.zanir.cz/jim-hawkins/
vychází za týden...
knihydobrovsky
50 Kč sleva při nákupu nad 500 Kč - slevový kód: AFKD50OBLEVA
100 Kč sleva při nákupu nad 700 Kč - slevový kód: AFKD100TEPLOUCKO
200 Kč sleva při nákupu nad 1000 Kč - slevový kód: AFKD200HIC
do neděle 26. března 23:59 hodin
Tak Sebevražedný oddíl za 300 opravdu dorazil, trochu mě to překvapilo:))
Kdyby někdo sháněl Conana II. svazek a libila se mu tato obálka (fialova), tak tady ji mají za zajimavou cenu. Mají tam i jinou verzi obalky, uz o neco drazsi...
https://www.moja-kniha.cz/kniha/conan-z-cimmerie-2-3
Já to v březnu ještě určitě využiju, chci jít do Lazarus, Mýty 20, Corto Maltese, Vůle od Arga, do hororu Schody do temnoty. Do toho litru se v pohodě vejdu.:)
Sakra, mohl jsem to mít o 100 levněji, tu deskovku :D
Slevový kupón -100 Kč při objednávce nad 400,- Kč platí do 31.3.
kód 99UP00123
Zde je kód i na 200,- při nákupu nad 999,- Taky platí do 31. 3.
Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu100 Kč - kód 100SLP23A
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč - kód 200SLP23A
Norri: slevy na knižním klubu kombinovat nelze.
Toe: I kdyby tomu tak bylo, tak i přes to je to dost nešťastně zvolený název knihy. I na té obálce se nakladatel vyřádil. Už vidím, jak někdo na krámě bere tuhle knihu do ruky, koukne na její pitomý název a odfláklou obálku za cenu 499,- a pak ji pochopitelně vrací zpět. Ne každý ví, že jde dnes už v podstatě o hororovou klasiku, která opravdu dlouho čekala na české vydání. Naštěstí knihu překládal David Petrů, takže to bylo v dobrých rukách, viz jeho překlady Dennise Lehana.
PS- Přebal když tak vyhodím a vytisknu si ten anglický.:)
Gmork: Heh, ne každý je tak kreativní s názvem, jako u sedmého Dogmana :D Ale třeba je to v originále také nějaké podobenství z knihy ?
Darker: Díky, využil jsem to. Konečně mi vyšla ta hororová novinka od Roberta R. McCammona od Fobosu. Ale stejně to chce velkou fantazii přeložit knihu Boy´s Life jako Smrt před úsvitem.:)

https://www.knizniklub.cz/knihy/636913-smrt-pred-usvitem.html
Že jo :-) Já jenom že některé slevy vypadají skvěle, než se nad tím člověk aspoň trošku zamyslí. Ale na druhou stranu to jde asi kombinovat s jinýma slevama. Tak to není zas tak špatné...
Norri: Matematiku zvládáš perfektně :D
Takže sleva maximálně 25%
Pomohl jsem jedním kusem k označení bestseller, tož jsem taky zvědav...
Tak už cenu opravili na 584 Kč, uvidíme, jak to tedy bude s objednávkami...:)
Megacomics mají celkem pěkné ceny ve výprodeji https://www.megacomics.cz/akce/
Už je u toho napsáno bestseller, včera večer to tam ještě nepsali :D
No tak oddíl jsem taky vzal, jsem zvědavý zda to pošlou, objednávek na něj budou mít asi hromadu :-D
A na Booktooku mají Sebevražedný oddíl: Dostaňte Jokera, který má vyjít přespříští týden, jen za 314 Kč, přičemž plná cena je 649 Kč. Objednal jsem si to, tak uvidíme, zda opravdu dodají s tak velkou slevou...

https://www.booktook.cz/v/2402445/sebevrazedny-oddil-dostante-jokera
Mě baví, jak vždycky má Booktook slevu jen do víkendu, a pak to na poslední chvíli prodlouží tak o 2 dny...
Booktook sleva 20% prodloužena do 27. 2.
Kód: BTKNIHY20
Jj, taky mi to dela neco ve stylu "zpracovavam a knizni klub mi casto vyskakuje jakozko chyva 404
Mimochodem, co se to stalo s Booktookem? Často se ty stránky prostě zaseknou na jedoucím tuk-tuku. A to třeba i když rozkliknu nějakou objednávku, abych se podíval na detaily. Dělá vám to taky? Jinak škoda, že na Inkognito neplatí ten kód.
V Knižním klubu to takhle dělají, tedy kompletují tu objednávku až když vyjde poslední kniha z předprodeje, což může trvat dost dlouho, různé přesuny data vydání jsou docela časté, takže pak se často stane že některé z knih, co byly v době objednání na skladě, jsou už pryč.
Mně se zase něco podobného stalo dnes v Knižním Klubu, pokud se nemýlím, tak je to taky Euromedia jako booktook. Měl jsem objednanou limitku Válka světů/Stroj času, měsíc se čeká na dodání a pak najednou nebude dodán a ruší objednávku, respektive odebírají titul z objednávky, když jsem objednával 2 komiksy. To mi připomíná, že jdu zrušit celou objednávku.
Mně nedávno překvapili jinak. Udělal jsem objednávku na dobírku několika knížek, vše se tvářilo normálně. Napsali mi, že dvě knihy nejsou, rozprodané a nedají už se sehnat ani do dodavatele. Napsal jsem jim ok, ty dvě knihy jsem teď tedy objednal jinde, pošlete to bez nich. A tak učinili. A za měsíc mi poslali i ty dvě...
Ad booktook - dnes taková hezká příhoda:
- 13.2. jsem objednával nějaký knižky i komiksy. Nicméně byl tam i nějaký předprodej, takže to asi nikdo dlouho neřešil, že jo. Chápu.
- po dvanacti dnech se ovšem kdosi probudil a suše mě informovali o následujím:

kontaktuji vás s informacemi o tomto titulu ve Vaší objednávce. Je nám velmi líto, že se nepodařilo vyřídit Vaši objednávku v požadovaném termínu. Bohužel, Titul nemáme skladem a nebude dostupný ani u dodavatele. Položku jsme nuceni bohužel zrušit z důvodu: Rozebráno. Finanční prostředky Vám budeme vracet zpět na Váš bankovní účet, z něhož byla platba přijata. Vrácení provedeme v co nejkratším termínu.

český eshopy opět mega profi a samozřejmě proklientský :)
Ale slevy se nevztahují na předprodej...chtěl jsem tam hodit Ságu 10 a Incognito a je to bez slevy.
Booktook: Dobře pak vychází cena u Ruddyho od Čecha -50%
Oblíbená (extra) sleva 20 % na booktook.cz do 25. 2.

Kód: BTKNIHY20
Dobrovský má taky slevy, jenom na e-shopu a do pondělí.
500 Kč zadejte kód –⁠ DROBECEK –⁠ a získejte slevu 50 Kč
800 Kč zadejte kód –⁠ PRUMERNAK –⁠ a získejte slevu 100 Kč
1300 Kč zadejte kód –⁠ MACEK –⁠ a získejte slevu 250 Kč
2000 Kč zadejte kód –⁠ MEGOS –⁠ a získejte slevu 500 Kč
Už by to na knižním klubu zase chtělo ty akce 200 sleva při objednávce nad litr :)
sleepless: Díky, šiklo se to, objednal jsem si toho Wellse - Válka světů/Stroj času.:)
Knižní klub do neděle 19. února doprava přes Zásilkovnu zdarma pro objednávky nad 499 Kč s kódem KKVIKEND.
GRADA ma slevu 25% na vse do patku
Apokryf.cz sleva 30% na vše. I nějaké (dětské) komiksy se tam najdou.
Valentýn na Booktooku: -14% pro všechny a na vše do soboty 11. 2. pokud zadáte v košíku slevový kód VALENTYN14.
Presouvam vas ke Gmorkovi, tam si posilejte fotky ceho chcete, tady pripomenu pravidlo, ktery jste nikdo necet zjevne: "Zkuste to držet na čiste informační rovině, ať se tu návštěvnící nemusí probírat tunama balastu a hledat mezi tim ty slevy."
baatcha a Darth Raelchi: Bezvadný, moc děkuji za skvělé tipy!
Yaromil: Byl to boj a možná ještě bude. Zatím však vítězím (aspoň v comicsu) a vidím to tak, že asi nic nebude. Ovšem takový Hokusai v XXL za pouhých 75 éček...
Norri: Výběry podle jednotlivých autorů? Mazec!
Yaromil: Koukám, že na webu Dark Horse to mají i v paperbacku i v pevné vazbě. Když si tam dáš vyhledávat "ec comics", vyběhnou ti i ty jejich sci-fi a krimi série.