Filmový a hudební klub Diskuze o hudbě, filmech, TV.

Upřímně spíš už se ale těším na Kenobiho.
Darker: Já nepsal že se vymění hlavní postava. Já psal že se seriál přesune k jiné postavě. Že takzvaně Mandalorian skončí a začne seriál s Boba Fettem, ale bude pokračovat tam kde Mandalorian skončil. Ale také je to jen můj názor. Někde už možná vypadlo oficiální potvrzení jak bude seriál pokračovat, ale dle popisku v potitulkové scéně mi logika říká zkrátka tohle. Tak uvidíme. To co píšeš ty mě ale také napadlo. :)
karl173: Já si myslím, že ta potitulková scéna měla jen naznačit o co asi půjde ve 3 sérii, ale nemyslím si, že by seriál vyměnil hlavní postavu. Možná že to bylo spíš představení nového padoucha pro další sérii :) Můj názor.
Hawwwran: žádné další série už nebudou.
Mandalorian je fajn. Ale po druhé sérii to můžou klidně zavřít, jelikož hlavní dějová linka byla odvyprávěna a víc bych to nenatahoval. Ostatně potitulková scéna na konci poukazuje že další díly by se měli zaměřit na úplně jinou postavu a mohl by tak vzniknout samostatný další seriál. Ale nevím jak to bylo konkrétně myšleno a ani nemám další jiné informace. Bohužel bez spoilerů se o tom tady ale moc mluvit nedá.
Nicméně stylem jakým byl Mandalorian točen by mohli pokračovat donekonečna. Otázka však zní, jak dlouho by to lidi bavilo. Já osobně se z tak vysokými čísly na ČSFD neztotožňuji a celkově mi 16 dílů bohatě stačilo. Už takhle to zbytečně natahovali. Navíc dost mě štvalo jak byla tzv. zlá strana absolutně neschopná a bezzubá a kdykoliv měla konečně nějaké eso v rukávu a postavy začali být alespoň trošku v ohrožení, tak přišel zázračný zvrat. Mohli taky ty naše hrdiny aspoň trošku přidusit a nakopat jim zadek. V druhé sérii jsem prakticky ani jednou nezaznamenal nějaké napětí. Za mě to byl prostě jen fajn seriál na odpočinek, nic víc. Nechápu proč z toho někteří lidi blázní.
Lantan1: zatím jsem viděl jen první serii a vlastně to tak dobře skončilo, že další nepotřebuju vidět hned.
Narazil jsem na seriál od Netflixu s názvem Sweet Home, je to prý podle komiksu, zná někdo originál? Měl bych pár otravných dotazů :)
Mě se seriáloví Watchmeni líbili velice. Škoda, že další série nebudou :(
Hawwwran mě to teda moc nenadchlo...ale co se dá dělat...
Ja zase zrovna dokoukal první serii Watchmen a asi nemám výhrad. Líbí se mi jak to navazuje na komiks i jak to vypráví vlastní story. Fakt mne to překvapilo. Je tedy třeba vidět celou serii aby to dávalo smysl, ale fakt mne to potěšilo.
Baby Yoda jen hlavně jasnej merchandise
Fimi: Mi to prijde spis naopak, filmy se snazily o fanservis a ukazalo se, ze pokud si odmyslime fanousky typu "mam darth vadera na hrnku a chodim na SW filmy", tak stejne vzdycky platilo, ze vsechno zajimavy se deje v serialech, ne ve filmech. On sice Mandalorian neni zadny umelecky dilo, ale aspon ma vlastni identitu, jasny styl a naopak je uplne jedno, ze je to uplne nahodou zasazeny do SW, klidne to mohl byt westernovy Wolf and Cub. I Baby Yoda mi neprijde mysleny jako fanservis, jen jako roztomily harant :)
Že prý Mandalorian je jeden velký fanservis s láskou k univerzu, co fanoušci čekali od filmů, dostanou zde... Už bych se na to měl taky mrknout.
Tak poslední díl druhé sezóny Mandaloriana je venku a můžu říct jenom tohle. Kurva KUUUUUUURVA!!!! Těším se na třetí sezónu.
GWB: Jestli nechceš Ježíška vylekat, tak slovo plátno vůbec nepoužívej ;-)
Ježíšek už má pro mě nachystané plátno s projektorem, těším se na domácí projekce... si možná koupím i herní konzoli (všem PCčkařům se předem omlouvám, já vím, že PC je lepší). :D
Na me je tohle zbytecne pracny pokus aby domaci kino vypadalo jako kino, nejlepsi projekce stejne byli v prazdny mistnosti, promitani na stenu a ruzny kusy sedaciho/valiciho nabytku pred tim. A omyvatelna podlaha, lidi jsou dobytci.
Pak nemá mít prostor na komiksy, když si půlku baráku předělá na kino.
Zacku, to je u tebe doma? Klidně bych se stavil.
Slavná undergroundová rocková kapela ze Sovětského svazu. Frontman bohužel zemřel při autonehodě... počkat ty asi myslíš ten barák, kde ti promítaj filmy. Moje chyba.
To je místo, kde Ti prodají předraženou kukuřici a colu, a když ji začneš konzumovat, tak pro jistotu zhasnou.
Zack: Ale ti přece jsou zakázaní, dohlíží na to PES !
V kine bych predevsim zakazal lidi.
V kině se má pít max pivo a kouřit.
Ano, popcorn a nachos v kině bych zakázal.
Hlavně pokud někoho nezajímá filmový a hudební klub, není důvod vůbec do fóra chodit
Popcorn v kině je hnus největší .
Do kina jsem chodil hodně před tímhletím co teď je , na filmy různých žánrů , co chystají u Disneyho je mi šumák . Číst Fimiho seznamy ani poslouchat metal mě ale nikdo nenutí , takže v pohodě .
Tak jsou výjimky potvrzující pravidlo, kdy ten trailer (nebo spíš teaser) o ději nic neřekne a nebo dokonce vyvolá opačný dojem o ději filmu než pak reálně je.
Lantan jak který. třeba trailer na Wandavision je pořád nicneříkající, to samé trailer na Lokiho....ale ano, většinou se vše vyzradí
Fimi: Proto už pomalu přestávám koukat i na trailery, ty zas vyzradí skoro celý děj filmu :(
lantan: dnes je právě bohužel blbý že se dá vše předem zjistit na netu, třeba už několik měsíců se ví, že Bale bude v Thorovi 4 a včera se zveřejnilo že bude hrát Gorra ale vsadím se že jsou lidi, co ani neví že bude vůbec nějaký Thor 4.
Fimi: Já to myslel obecně. Že filmy samotné mě baví, ale ty informace kolem nemám potřebu zjišťovat. Až to bude, tak to bude :)
Lantan: to jsou informace potvrzené, žádné zákulisní drby
Fry: já teda jsem fanoušek SW jen ohledně filmů, neznám komiksy ani hry ani knihy..
no, upřímně to dění kolem filmů a seriálů mě baví víc než komiksy a víc než filmy zase metalová hudba takže tak
Zajímá mě něco ze Star Wars, ale odhalení čehokoliv jiného než režiséra, šlo vždy mimo mě, osobně komiksové filmy moc neoblibuju, z těch marvelovskych jsem si toho přestala všímat někdy kolem druhého Iron Mana - pořád to samý furt dokolečka, uf. Zlatá islandská kinematografie
Já se těším na popcorn v kině :-)
Je mi to uplne u prdele sledovat co bude, ale tesim se ze neco zajimaveho urcite bude.
Zack: Star Wars mě upřímně zajímá, zbytek jde mimo mě
Filmy i seriály sleduju rád, občas i zajdu do kina. Ale tyhle "zákulisní" informace o přípravách a hercích mě moc nezajímají ...
První skupina. Filmy a seriály jdou mimo mě a když už na něco koukám, tak spíše míň profláklý věci.

Navíc mám rozdělaný tři prdele projektů, takže bych na to stejně neměl čas.
Jen pro kalibraci, schvalne komu je to uplne u prdele a kdo se uprimne tesite?
Fry: Ještě nepojmenovaný SW film od Taiky Waititiho.
Fimi: Ale hlavně nás čeká záplava Star Wars filmů a seriálů:
- Rogue Squadron, Rangers of the New Republic, Ashoka, Andor, Visions, Lando, Obi-Wan Kenobi, The Acolythe, The Bad Batch a A Droid Story
Tak novinky z Dne investorů Disney ohledně MCU

1. V minisérii She Hulk se vrací Roth jako Abomination a Ruffalo jako Hulk. She Hulk bude právník hrdinů
2. Bude minisérie Secret invasion která bude předcházet Cpt Marvel 2, vrací se Fury a Talos
3. Bude minisérie o War Machine nazvaná Armor wars
4. Bude minisérie I am Groot jen jako série vánočních skečů
5 Strážci budou mít vánoční speciál ale nebude to třetí díl
6 Tchalla se nebude preobsazovat
7 Antman 3 se bude jmenovat Quantumania, poprvé se zde objeví Kang v podání Jonathana Majorse
8 F4 natočí Watts, režisér Spidermana s Hollandem
9 Christian Bale v Thor 4 hraje Gorra
10 jsou trailery na FaWS, Loki a Wandavision a Ms Marvel a What if
11 Má Marvel a Monica Rambeau budou v Cpt Marvel 2
12 mozna se objeví už v Spiderman 3 Cox jako Daredevil
13 Spiderman 3bude provázán s Doctor strange 2
14 Cassey, dcera Langa byla preobsazena Kathryn Newton
15 Rachel McAdams se vrací do Doctor strange 2
16 v Doctor strange 2 bude America Chaves..Ms America a objeví se Shumagorath
17 bude minisérie Ironheart
18 Chris bude hrát přesně jako v komiksu God of Thunder s Gorrem tri verze Thora, mladého ještě unworthy se sekerou Jarnsbjorn, klasického avengera a starého King Thora
Tak že to řekl jsem si nepamatoval, ale stejně to tím končí a myslím si, že pokud tam ukáže fotku, tak to nebude Tom Holland, ale jeden z těch dalších dvou (a vzhledem k tomu kde už J.K. Simmons hrál tak si myslim, že to bude Tobey Maguire).