Slevy, výprodeje, bazary

Funguje to, přes heureku to ty knížky na megaknihách ještě o něco zlevní, sice ne o moc, ale u knihy jako Zatmívačka už je to pěkný rozdíl. Tohle jsem měl vědět dřív, sakra, na megaknihách už nějaký čas nakupuji. No nic, lepší to vědět později než vůbec. Děkuji za info.
Měl jsem delší dobu pár knížek v košíku na Megaknihách. Když jsem si to pak kontroloval, tak mi to všechno vyskočilo na vyšší ceny. Když jsem si knížky dohledal přes heureku a přes odkaz na to kliknul, tak se mi ceny v košíku postupně zase upravily na nižší. Navíc teď Hawwwran tvrdí, že nalezl jiný způsob jak si zajistit tu nižší cenu.
To jsem netušil... Ale při větší objednávce stejně asi nic vymýšlet nejde, ne? Nebo všechno přes heureku a nějak se to dává do košíku?
Hawwwran: Je to jejich běžná praktika. Na heuréce, googlu atd najdeš jejich knihy levněji. A jakmile jejich stránku objevíš a staneš se jejich pravidelným zákazníkem, který si knihy hledá přímo přes jejich web, tak mají ceny vyšší o pár korun.
Kdo chcete, napiste mi soukromou zpravu, abych ten trik asi nesdilel verejne. Nevim jak koser to je. Staci sikovne upravit adresu a zlevni to knihu.
Ha, lousknul jsem to. Nemusim pres heureku :-)
Hawwwran: nevím no, nepřijde mi, že to jde obejít. prostě na každou knihu musíš jít přes proklik na Heurece a získáš dodatečnou slevu. do tý doby se na eshopu ukazuje jiná cena.
Jdu to zkusit rozlousknout abych si zlevnil knihy primo bez googlovani. Musi to jit obejit
Radek: to je poprve co to realne vidim. Dik
Megaknihy mají celkem běžně slevu cca 25-30% na všechny knihy, ne? O nic vyjímmečného nejde...
je to 669,-, když prokliknete přes Heureku ;)
Gnork: preskocily ti cisla. Je to 684,-
Ovšem to je krásná cena... On je Brubaker Day?
Koukám, že u megaknihy stlačili Fade Out od BBartu na příjemných 684,- kč. Objednáno.

http://www.megaknihy.cz/komiksy/635546-zatmivacka.html
Až do posledního mají přes sto kousků na booktook a na megaknihách, Luxor (tam se dá sehnat Asgard) toho taky má hafo.
Třesu se na Lonesome.
Super, dík za info. Vybíralovi to fakt přeju, super komiksy v krásném provedení za relativně fajn ceny. Jen tak dál :)
Light, Norri: Můžete být v klidu, už objednané jsou dány stranou.
Gmork: Tak to doufám, že má pan Vybíral jeden kus pro mě dložený. Čeká na Zarova... :-)
Gmork: Když mám u Vybírala objednáno společně se Zarovem a tedy čekám, až vyjde, tak můžu být v klidu, že jo?
Kdo ještě nemá western Až do posledního, ať dlouho neotálí, komiks se prodává jako housky na krámě a brzy zmizí jako Asgard. U pana Vybírala je posledních třicet kousků. Takový prodejní úspěch tedy nikdo nečekal. Měsíc po vydání komiksu. Gratulace.
Slevy nejsou nikdy noseni drivi do lesa ;-)
Ty slevy 50% jsou jen na Batman Day co pořádáme každý rok posledních cca 6 let - Je to vždycky jen na ten víkend a na pobočkách v sobotu, kdy se všichni slezou a je tam mecheche ;) Občas se to spojí třeba s Harley nebo ostatními, podle toho, co vyhlásí DC Comics - Hodím to příště detailněji klidně i tady, jsem myslel, že tady už by to bylo jak nošení dříví do lesa ;)
Havran - ten příspěvek je z 19.9., akce už skončila. Byl to asi omyl s tou novou zpravou nebo to někdo smazal...
Tintinova dobrodružství kompletní vydání 13-24 ve sběratelském boxu na Albatrosu (z 1890 na 567,-)

http://www.albatrosmedia.cz/tituly/38283317/tintinova-dobrodruzstvi-kompletni-vydani-13-24/
U pana Vybírala už se dají objednat nové tituly ve startovní 35% slevě.

http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/44-1-PREDOBJEDNAVKA
Na britském amazonu deluxe edice Wayward v 53% slevě. Právě jsem si to objednal.
http://www.amazon.co.uk/Wayward-Deluxe-Book-Jim-Zub/dp/1632154730
koudak89: A taky ten famózně předražený Labyrint světa a ráj srdce, co ho nikdy nikdo nekoupil, slevněný o 91 %. Díky za tip!
Zde mají v akci pár komiksů, např. GOON 4, ÚPVO 7 nebo pár DCček za 99kč. Kdyby někdo ještě neměl doma :)
http://www.fantasyobchod.cz/komiksy#price_range=79,3759&stock=1&sort=p.price-ASC&manufact_id=0&family_id=0&princip_id=0&page=1
Brněnské levné knihy na hlaváku - čištění skladů, slevy -50 % na už levné věci. Komiksů mají jen pár - asi 4 díly Leonarda, nějaký Lucky Luke, Šmoulové, Sekorův Animuk, Skullboy 1
Ja bych se dokonce nebal rict, ze to direct sequel je. Hlavne neni duvod nedat predtim toho Descendera, je to kratky a cte se to strasne rychle a snadno.
Já bych řekl že to je zásadní problém číst Ascendera bez Descendera. Vůbec bys neměl vazbu k postavám. Dej descendera, je super. A už má kompletní dva omnibusy.
Jako klidně bych do toho šel, ale nečetl jsem Descender. Byl by to problém?
Jeste zajimavost k tomu ascenderovi. Za 90kc je pouze pro CZ. V jinych zemich to ma bookdepository za 250,- a vice :-)
Kdybyste někdo chtěl Ascender 1 (pokračování Descender), tak je na bookdepository za 90kč! S kódem BOOK10 do pulnoci ještě s 10% slevou :D
Aktuální info k lince 451 na Startovači - v pátek mi přišel balík od BBartu: Babylon Berlín, Fatale 1, Harley Quinn 5 (New 52), Joker a Punisher Max: Kingpin - jedna novinka, na jednu všc jsem zvědav a tři asi půjdou blízkým jako dárek :) Crew prý už pár stovek balíků rozeslala, začíná mangou, takže zvědavost trvá.
Na tom neco bude, Kralovska krev se mi libila treba hodne, ale ciste kvuli kresbe.
Imho je to hlavne tim, ze si umi vybrat kreslire. Gimenez. Moebius. Manara. S nima se to jeho sebezersky blaboleni da vcelku snest.
To já zase chápu, má v tom násilí, sex, různé magory a psychopaty a to mají čeští čtenáři rádi. Mně v jeho komiksech nejvíc vadí, že tam není komu fandit, všechno jsou to nesympatické postavy, jejíž osud je mi zcela buřt. Snad s výjimkou Bouncera. Ale snad slušný prodejní úspěch Mureny ukáže, že jsou i jiní scénáristé.
Ja jen zopakuji, ze vubec nechapu, proc se tu vydava tolik Jodorowsky, ktery je tu neuveritelne vyhypovanej, pritom jde o evropskou druhou a svetove prinejlepsim treti ligu, spis okresni prebor.
Mám v evropském komiksu poměrně hodně načteno a za vůbec nejlepší evropské historické komiksy považuji Cestující s větrem od Bourgeona, Tenkrát ve Francii od Nuryho, Zloděje Říší od Dufauxe a Sambre od Yslairea. S těmi se Borgia ani Ukrutný papež nemohou měřit. Otázka je, jak by se to tady prodávalo, navíc jsou to všechno velké projekty.
Já četl pouze dva díly, celé to neznám, ale je to umírněnější než Borgia, není tam tolik perverze. Taky Jodorowského moc nemusím, myslím že takový Dufaux píše lepší historické komiksy. Ale tady rozhodlo, že to kreslí Theo, což je podle mě jeden z nejlepších současných kreslířů evropského komiksu.