Bouncer, Murena a Zpráva pro Adolfa, ale nedokážu se mezi těmi třemi rozhodnout. Letošní rok je ale víceméně rozhodnutý - The Fade Out, když to tedy BBart nějak nepokazí.
Nejlepší komiks, co tu loni vyšel, je Providence a seru na to jak je zmršen. Sabrina by u mě dostala druhé místo. Lemire píše furt jednu a tu samou věc dokolečka. Dávám přednost Mooreovo drogám před Lumírovými vztahy. Jo a Zprávu pro Adolfa mám doma a taky jsem ještě nečetla. A Murenu taky ne :D tak si je asi přečtu brzo
U mne zase Dracula nebo Requiem 1/2 anebo již zminovana Murena. Na druhou stranu spoustu potencionalnich pecek jsem ještě nečetl protože to jsou jen rok staré komiksy...:)
Rok 2019 by byl u zahraničního komiksu naprosto jasný.
Zahraniční komiks: Zpráva pro Adolfa 1
Zahraniční scénář: Zpráva pro Adolfa 2
(Aby byly oceněny oba díly.)
Zahraniční kresba: Žoldnéř, kterýkoliv
Pro ostatni, jen aby bylo jasno, to neni privatni party, co tu trochu zbytecne zahystercil Darth, tak se nikdo neozval a mne az ted doslo, ze to mysli mozna vazne :) Ja sem se 4 lidma v pohode, jen aby nekdo nemel pocit, ze ho tam nechceme :)
A všemocnému Zackovi vyhovuje jaké datum? Já bych potřebovala v příštích dvou týdnech pracovní den, ne pátek... oba pátky vypadají že odjíždím za focením.