Johny87: ukk rozhodně jako prvni je tam přímo vznik a končí to získáním kostýmů. U NHM je už Miles nějakou dobu Spidey a do jeho vesmíru zavítá Parker z hlavního vesmíru.
Mearez: Dovolím si doporučit youtubera jménem Linkara. Každý říjen dělá sérii videí s názvem The Long Box of the Damned.
zde odkaz na jeho video o prvním Vetřelci: http://www.youtube.com/watch?v=sry8u6AqC-8&t=1s
Opět repostuji jedno nedávné Zackovo doporučení z facebooku. Pěkný takřka němý komiks o ztrátě jednoho ňadra. Osobní tragédie zjemňovaná humorem a novými životními příležitostmi.
Draco: Tak Birthright už taky vyšel česky v DCKK jako Superman: Odkaz 1 a 2. Ale vyšel až později, po tom co díky těm New52 Supermanům už nikdo žádné další Supermany vydat nechce :((
"The Unwritten Fables — A crossover event between Mike Carey’s The Unwritten and Fables. It’s a What If? story. It’s better to read it after Volume 16: Super Team."
Lenny: Tak dej vědět až přečteš Mezi řádky 9, kdy je vhodné to číst a jestli je to nějak podstatné pouze pro čtenáře Mýtů. Nerad bych aby mi něco podstatného z děje utelko :)
Hele, asi víte co se děje v 15ce, pan Temný, útěk atd... Tak tady je prostě finále tohohle děje a chybí nám tu jedna, možná i dvě knihy z Mýtů, aby to navázalo... já nechci studovat kde se co děje, už tohle pro mě byl nepříjemný šok. Ještě mě napadlo, že to je nějaká alternativní Mýtová realita, jenže ono všechno sedí, až na to, že je děj prostě napřed neb mi chybí kniha nebo dvě děje u Mýtů... no teď nebudu mít klid do dalších Mýtů a dalších Meziřádků... Já fakt nevím, nečetla jsem to Mýty v AJ. Četl je tady někdo v AJ?