Slevy, výprodeje, bazary

willis: 28.6. - 12.7. má Albatros inventuru, takže poštovné zdarma a sleva 21% na knihy. Akorát to budou posílat až po 15. 7.
njn a jediný lidi co prodávaj tak to maj drahý :/ :D
mkw: Pokud ti to nějak pomůže tak obsah omnibusu 1 lze sehnat ve formě UKK. Škoda, ale že i tak nemáme kompletně Brubakerův run kompletní...
Daredevila jsem bral za plnou, u kapitana jsem vahal. Ve sleve bych to koupil hned, ale uz nemuzu sehnat jednicku.
Asi opravdu nejde v ČR vydávat nic jiného než paperbacky, když i Brubakerův Cap a Bendisův Daredevil se neprodá a jde do výprodeje. 1000kč za knížku běžný čtenář fakt asi nedá. Na nějaké omnibusy můžem zapomenout :(( Jediná naděje je asi vydávat to formou jako ComicsCentrum. Škoda, že nikdo další se tohoto vzoru nechytl.
Toe: tak už jsou zlevnění u Brubakerovi CaptainAmericové a Bendisovi Daredevilové... kam ten svět spěje... ;-)
V levných knihách (minimálně Liberec) jsem dnes našel Otčinu za 99. Byla mezi military knihami.
Humble Bundle má po delší době manga bundle. Některé věci se tam opakují z minula ( například Titáni a Cells at Work), ale jsou tam i zajímavé novinky. S obsažených sériích můžu doporučit Vinland Sagu, Blame a Domestic Girlfriend (pokud máme rádi romantiku a milostné trojúhelníky).

http://www.humblebundle.com/books/manga-2-anime-kodansha-books
V Brně máme ještě komiksový Šmoule, v nádražních LK pak i Koplovo druhé Procitnutí
Zlín to samé. Hromada Malých princů a Mickey.
Tady taky. A ještě myslim SkullBoy a Čas dluhů. Ale to se dá asi sehnat za ok peníze i na netu pokud by to někdo chtěl.
To samé v Plzni. Někdy můžeš najít i Mickeyho na Dunaji.
Levné knihy (nebo aspoň ty v Liberci) mají na prodej komiks Malýho prince. Bylo tam asi deset různých hromádek takže předpokládám, že vše byli různé díly (každopádně to vypadalo, že každá hromádka má jinou obálku/název, ale detailně jsem nestudoval). Kus za 39 kaček

A taky Komiksová historie moderního světa druhý díl myslim, že za 100

Já nemyslel, že máte problémy teď. Ale je fakt, že z eshopu jako Ládví, Megaknihy, apod. nešli vaše Komiksy nikdy objednat, narodil od konkurence.
Škoda, ti Diplomovaní hrdinové nebyli zase tak špatní:)
Slevy jsou ve vztahu k Animefest, ne proto, že máme problém s distribucí. Slevy máme před Animefestem každý rok a to jednak pro lidi, kteří si chtějí knihy zaplatit dopředu a pak jen vyzvednout na stánku nebo na Animefest nemůžou/nechtějí jet, tak jim chceme vyjít vstříc alespoň tímhle.
Ano, hrdinové jsou za 13,-. Jednak se tento komiks nikdy extra neprodával, a navíc jde o naši druhou nejstarší knihu. I tak se cena po festivalu vrátí zpět, kde byla.
Cesta meče (ta škaredá brožovaná verze) je za pár šupů z očividného důvodu. Druhá možnost je knihy spálit. Po konci festifalu ji nejspíš zase zamknu, aby se nikde neukazovala.
Jinak na všechny první díly v sérii je sleva 40% do konce festivalu.
Tím jsem snad uspal nějaké konspirační teorie. Komiksu zda.
Škoda, to mi nic neříká
Diplomováni hrdinové za 13kc, tak to je mazec. Jde vidět, že pořád má Zanir problém s distribucí, když jejich Komiksy nejdou pomalu objednat nikde jinde než na jejich stránkách.
Zanir má slevy na svoje komiksy. Cesta meče 1 například za 25kč.
http://obchod.zanir.cz/

Při brouzdání po eshopech jsem narazil na komplet Scotta Pilgrima (6 knih) za cenu kolem 200kč. Taky není k zahození.
Zanir nabízí nějaké starší kousky s 15, 30 a 50 % slevou.

http://obchod.zanir.cz/13-komiksy
Mně to nemusíš vykládat. Já se naučil angličtinu ze seriálů a anglického dabingu anime. Díky Black Lagoon mám krásně dlouhý slovník nadávek.

Pro ukázku: http://myanimelist.net/profile/Angry_Historian
Musíš být variabilní.:) TV a anime seriály jsou nejlepší učebnice francouzštiny (a jiných jazyků).
Gmork is Timelord confirmed. :D
I po letech pořád nechápu jak to k sobě domů všecko narveš.
RadimNemec: Samuraj Champloo je ten dnes už kultovní anime seriál. Tahám si to z Francie, vždycky si z Paříže přivezu nějaké anime a TV seriály.
Gmork: Samurai Champloo je to anime s brutálním rozpočtem?
edit - beru zpět, to byl Afro Samurai...
Humble Bundle prodává hlavně videohry. Pak začali dělat knihy a právě i komiksy. Jasně papír je papír, ale neber to za ty prachy. Takhle si i z mých vysokoškolských příjmů můžu dopřát hodně čtení.
Benny děkuju, tím pádem je to pro mne pasé
Fimi: Pokud vím tak na humblebundle se dají koupit jen e-verze. Když najedeš na ten bundle a přejedeš si multi-format tak je tam napsáno, že to je v PDFku apod. Možná se pletu, jen že jsem na to akorát koukal.
Gmork vím, taky ho tam kupuju
Fimi: Já si třeba Vagabonda kupuji na megaknihy.cz, mají tam jednotlivé knihy VIZBIG edice po třech stovkách. První tři knihy mi dorazily loni na podzim. Na březen plánuji další tři.

http://www.jpeg.cz/images/2018/09/19/P1010005.jpg
Takže na tom Humble si koupím papírovou verzi? Paráda to jsem chtěl slyšet...když já to musím mít v ruce, na Digi čtení mě neužije...

Mimochodem Fatale Deluxe 1 začíná být vyprodaná, tak kdo nemá tak rychle kupujte
Vždy jen a pouze papír. Mangu většinou v Polsku. Made in Abyss už tam vychází. Čarodějnický atelier zatím vychází pouze ve Francii, na jaře začne vycházet po polski a anglicky. Zrovna mi přišel Neverland 7, Kluk ve světě příšer 2, Summer Wars 3, Made in Abyss 2, Zkažená, To your Eternity 4, Horusovo oko 2, Ajin 2... no, prostě je zase co číst.:)
To si kupuješ Digi nebo fyzické knihy?
Na to Cells at Work kouknu, to by mě mohlo zaujmout. Jinak z fantasy mangy opěvuji ještě Made in Abyss a Witch Hat Atelier, což je taková variace na Harry Pottera.
Na Humble Bundle je nový bundle a tentokrát je to metrák fantasy mangy.
Máme tu věci jako Cells at Work (výborná věc, pokud jste jako malí caparti koukali na Byl jednou jeden život), Gmorkem opěvovaná série To your Eternity, klasiku jakou je Mushishi. A to je jenom malá ukázka.

Hernajs za 20 dolarů 100 volumek, no neberte to.

http://www.humblebundle.com/books/fantasy-kodansha-comics?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_3_layout_type_twos_tile_index_1
autokineton: Už to jeden teďka z podvedených předal policii, postupně nás všechyn pozvou k podání svědectví, výslechu. Dohromady to dá přes 5 tisíc. Tak ho za to třeba pověsej do průvanu policajti :)
Tak jsem zkusmo koukal na ty ùčty a taky jsem mu cca rok zpátky naletěl na Letgo.... zaplatil a skutek utek. Za k***e pověsit do průvanu !
Někdo prý posílal i na číslo 2213705193/0800, které taky neposílá, tak pozor
Ahoj, na Crew bazaru jsem naletěl nějakýmu joudoj. Poslal peníze a nic, teď tam je o tom diskuze, tak jen pro info, číslo účtu 2977010113/0800 neposílá zaplacené komiksy.
ano, je to Fox01. Naprostá spokojenost..
Nevím zda je to Fox01, ale je to tenhle www.foxbazar.cz
To asi patří Fox01 ? Já s ním obchoduju pořád a spokojenost.
Někdo zkušenost s Foxbazar ???