Draco nobilis:
Je možný, že jsem tě minulou středu zahlédl večer, jak jedeš šestkou někam na Ortenovo náměstí a čteš si knihu? Jestli jsi to byla ty, tak dobrý, vlasy ti nevypadávají:))
Kurva, tu budete kazat staremu komiksovemu harcovnikovi, co to cetl jaxte si jeste tahali snople z nosu, abyste je briskne narvali do huby;)? Na nove marvel digitalni mrdniky se podivam vzdy az nahodne za par let, takze neznam kazdeho supr-kaspara, ktereho v ramci zvyseni zisku vymysli, nejake Strazce galaxie, kde predpokladam, bych se to dozvedel seru uplne, tak se tez neposerte ze nevim kdo kde komu udelal bebinko a co za znacku propaguje Iron man:) a Draco plinky a kasicky jeste jedeme, takze jsem z obliga.
Kapis: Já která programově nečtu Marvel a poslední marvelovskej film viděla před pěti a více lety vím, kdo je Thanos. A John Wick, i když jsem se nevydržela na film s ním koukat dýl jak 10 minut - je to pro kluky. Kapis, Kapis, a to jsem mysella, že už ti děti z plen a kašiček odrostly, neb to by tě omlouvalo
Ty mě zkoušíš, že jo? :D Teda narazil jsem už i na člověka, co nevěděl, kdo je Darth Vader a tvrdil mi, že nikdy neviděl Hvězdné války, ale narazit tady na někoho, kdo nezná Thanose, když je ho kvůli Marvel filmům všude plno, to bych nečekal. Víš, co, on ti to Lenny vysvětlí: http://www.youtube.com/watch?v=fx6lAb8xD0A
Případně podrobněji tu: http://www.postavy.cz/thanos/
No urcite ne na planete Marvel;) asi budu muset zase pokrocit s UKK, ale tihle dva mamlasi, co si zminil, asi v prvni sedesatce, kterou vlastnim, ani nejsou co?
Lenny: Tak to by mi vůbec nedošlo. Ale to asi 99% lidí, co to video pustí. Navíc jsem vydržel cca 15 sekund. Stojím si za tím, že to tady nepatří. Propagandu či antipropagandu nechme prosím Novinkám.cz.
Bush: Musím se připojit ke Kapisovi. Co to má jako být? Dáváš tady sračky, které s komiksem vůbec nesouvisí! Tvá politická orientace, či co, mě vůbec nezajímá! Já mám taky svůj názor, věz že je diametrálně vzdálený tvému! Mám to prezentovat na na stránkách DB?
Bush: hmmm tak to je teda neco. Ac bych neveril ze je to mozne tak vidim ze "umelci" nastavili novou latku. Chorosku a text jsi jim sepisoval sam nebo je ten klenot, jez bych se nebal postavit na uroven dvorakova Z Noveho sveta, kolektivni praci vice talentu?
Mně hlavně přijde vtipný, jak tyhle hovadiny propagují individua, co si nejsou schopný vrznout.
Výchova dětí je práce jejich rodičů a ne státu. Je mi fuk, co nějaká politicky korektní ježibaba tvrdí.
Mě, jakožto historika, leze krkem, když tihle šmejdi překrucují informace pro svoji potřebu.
No to jo, to je plně jejich věc, ale ať nikdo netlačí malým děckám, chudáčkům, do hlavy tadytuhle zvrhlou agendu. Být matkou a otcem je zcela přirozené, normální, není to žádný stereotyp, ale kurva otázka přežití lidského rodu. A většina bab, jak už jim začnou tikat hodiny, což je v této době většinou až po třicítce, tak matkama být chtějí.
Krásně řečeno. Dělba práce existuje z dobrého důvodu. Problém je ale taky v tom, že spousta dnešních "moderních" slečinek není zrovna materiál na matky. http://www.returnofkings.com/
seneke: jako ty gender-aktivistické osoby? No to víš, že tu takoví paraziti existují. Naposledy mě nadzvedl ten mamlas Klusák, co se pustil do básničky ve slabikáři pro 1.třídy, že holčičky budou maminky, aby měl kdo pohladit, milovat a obejmout malinké děti. Prý je genderově nevyvážená a podporuje negativní stereotypy. To mi prostě hlava nebere, bych ho nakopal do kulí, jestli teda genderově vyváženě ještě nějaké má, samozřejmě se k tomu přidaly vymaštěné militantní feministky. V Anglii vydala Lékařská komora (!!!) doporučení, aby těhotným maminkám neříkali nastávající matka, ale těhotná osoba. No, komu tohle slouží?? Proč proboha? Zdravý rozum, chudák, musí být u těchto lidí hodně deptán. Ostentativně teď svoji malinké vykládám, že bude jednou maminka, že jen tak vzniká rodina a když bude mít ona děti, tak my budeme babička s dědečkem.
Tak, a teď trochu drsně a nekorektně, ale s nadsázkou! Tak snad neurazím nikoho a nebudu ukamenován nějakou gender aktivistkou (tfujtajxl, to se vlastně nesmí - ééé gender aktivistickou osobou).
Je tu mé další video, DiCKK, tedy věnováno DC komiksovému kompletu. Nevím kam jsem to házel minule, ale jelikož to má bejt jakože s nadsázkou, neřkuli vtipem, házím to sem.