Už jsem dlouho nenadil žádnou hudbu. Desky jsem si objednal u gramodesky.cz a naprostá spokojenost. 9. října vychází novinka Bonjour Docteur francouzské zpěvačce Hoshi a až teď jsem objevil švédské metalcorové progresivce Imminence, tak si přihodím pár desek i od nich. Pak nové Klimt 1918 a novinku od dánských blackgaze Mol.
@soulbringer: HAHAHAHA, vůbec. Totálně nestíhám a množství nových filmů a seriálů, na které si dokážu udělat čas, lze spočítat na ruce nešikovného pyrotechnika.
@House: Děláš dobře. Kojot je film, který v dnešní době potřebujeme se všeho nejvíc. A musím vyzdvihnout i překlad a český dabing. Bontonfilm si fakt dal záležet.
@George Walker Bush: já letos zapisuji teda převážně kino projekce. 4 roky zpátky jsem si i vytvořil excelovou tabulku na to, co zhlédnu ať už kvůli přehledu, přesnějšímu hodnocení a nějaké sebekontrole.
Ale co jsem na jaře koupil kolo, tak letos jsou to převážně kino zapisy. Knihy, komiksy i to domácí sledování šlo dost stranou. Vlastně ve čtvrtek jdu na Kojota a v pátek s klukama na Pitta s vlčákem.
Rork limitka se včera vyprodal za osm hodin od spuštění. Ale není se čemu divit, tento komiks je opravdový špalík a cena tomu odpovídá .Síla 4-5 cm na hřbetu dává této edici po Slainovi a Zrádných tropech zase nový rozměr. Tak uvidíme...za mě velkoformátové VEK je super projekt od Crew.
moment, moment! chcete mi tvrdit, že vy - jak tu všichni jste - máte čas na knihy, komiksy, a také ještě filmy a seriály a NAVÍC o tom ještě psát na CSFD?! :)
@George Walker Bush: Jsem tam jako Lorge, ale posledních pár let už nijak aktivně, protože mi přijde, že šlo ČSFD tam, Kam slunce nesvítí (místo v Lancre kousek od Kluzké Díry a nad Kyselou Prdelí :-D)
Gmork: a tvůj nick? Nějaký Gmork tam je, ale hodnocení 202 filmů a poslední z listopadu 25, to mi na tebe moc nesedí :) a nebo to tam flákáš :)) Jinak ano, zrušit veškerý VOD a problém by byl vyřešen...
seneke: Přiznám se, že Clannad jsem si koupil kvůli tomu steelbooku, byl extrémně levný, seriál neznám, uvidím, nemám problém to kdykoli zaříznout.
blackJag: Na dobrý film si čas vždy udělám, žádnou VOD nemám, tudíž mám času habaděj. Na ČSFD účet mám, ale recenze tam nepíšu, víc aktivní jsem na blu-ray.com.
Kde na to všechno bereš čas :D Já jen stěží stíhám postupně vyřazované věci na VODech a 1-2x do měsíce do kina, ale že bych si byl schopen pustit nějaký nosič, to se mi nestalo už roky :D Teď už nic nekupuji, ale sbírečku jsem zastavil na poměrně solidním čísla :D Z toho, co jsi postnul, jsem viděl akorát Garden State, HP, Magickou posedlost (pěkný steel, ale slabý film), Identitu a '71. Nemáš účet na ČSFD? Tvá hodnocení by mě zajímala :)
Možná si nějaký filmový gurmán vzpomene na stařičký, ale povedený holandský horor thriller Fantom Amsterdamu z roku 1988 o znetvořeném potápěči, který terorizoval tohle město. Dnes už zapomenutý kvalitní evropský hororový zásek. Dnes večer si ho pustím. Koupeno na eshopu EN filmy.
Protoze nesou na sobe to slovo "sberatelska verze" je jich vsude mraky, zkus si koupit beznou verzi od jakehokoliv jejich titulu, kolik jich kde potkas...
@skepsi: jen technicka - MB nevydava limitky s jasne danym poctem, ale sberatelky v predprodeji @damacon: pokud clovek nema jasna data nakladu / prodeje, pak je to spise jen projekce pres palec. Taky znam jejich distribuci, ale u vsech titulu bych to asi neodhadoval. Na druhou stranku u Temne vedy je ta bezna verze opravdu vzacnost, to je bez debat :)
Dnes jsem se vrátil z Korsiky, komiks jsem si tedy nepřivezl žádný. Byl jsem sice v Ajacciu ve FNACu, kde nové komiksy byly, ale žádný mě nezaujal natolik, abych si ho koupil. Ale nějaké tiskoviny jsem si přece jen přivezl. No a pláže jsou tam v září takřka bez lidí, vhodné zejména pro ty, co se neradi mačkají a bojují o lehátka, žádná tam totiž nejsou.:)