Příjemná zpráva pro filmové sběratele, Nolanova Odyssea by měla mít na 4K disku českou podporu. Vyjde v listopadu. Sběratelskou 4K edici dostane i seriál Prsteny moci, tam ale čeština moc nehrozí.
@Django: Cool. Dík za sdílení.
[s]Ale jsem trochu bamboozled s toho že zas můžu klikat na to abych se stal členem Klubu, asi jsem čekal že si kluci už vyrobí nějaký user management system s loginem. [/s]
Nevermind, jak to zmerčilo muj email ve formulari, už to píše že v klubu jsem :)
Tak PDF odeslány do tiskárny. Pro zajímavost: šitá vazba A4 (V8), kulatý hřbet, lesklá barevná obálka, barevné předsádky, papír 100gr, 272 stran, náklad 20 kusů. Se slev. kódem vyšla jedna kniha na 370,- Což bych řekl, je fajn cena.:)
Walome: Filmarena stále funguje, ale zaměřují se spíš na drahé sběratelky. Já sběratel moc nejsem. Z českých eshopů využívám film-game.cz a taky blu-shop.cz Nejvíc EN filmy, tam je pro mě největší nabídka. Se všemi třemi eshopy mám jen dobré zkušenosti.
Nejsem velký sběratel filmových steelbooků, ale tenhle se vizuálně hodně povedl, navíc je to můj oblíbený film, takže jsem do něj šel. K tomu jsem si přihodil steelbooky prvního Harry Pottera (už 20. výročí) a vlkodlačí Silver Bullet od S. Kinga.
Mimochodem, jak se vám v praxi líbí to řešení přebalu na Barvách emocí?
+ je fajn, že je to tužší než jednostranný přebal a nekroutí se. Možnost výběru motivu.
− blbě se to skládá na jiný motiv, než co je z tiskárny. Je to jak zacházet s papírovou turistickou mapou :-) Zároveň je trochu srací, že při použití motivu uvnitř to zkrátka není technicky možné ohnout přesně, takže v okraji vykukuje jiná barva.
Tradiční sleva na Taschen: https://www.taschen.com/en/books/sale/
Komu snad ještě chybí obří Frazzetta, něco z Marvel Comics Library nebo Crumbovy scatchbooky, má čas do neděle. Maj i novinky - Hulka a Stan Lee Story.
Btw. Máte někdo tušení, kolik těch knih z celého universa artefaktů má být?
Gmork: Nechci dělat chytráka, ale anotace mi přijde z hlediska stylistiky taková kostrbatá.
CC vydává další špalek - Artefakty - prakticky povinnost pro lidi, co maj cokoli z Darkness universa. Takže klasický dotaz: datum, ke kterému bude šancemetr na 100 %? :)
Crwecon se nám blíží a jak je již tradicí, Crwáci odhalí i nějaké ty nové tituly. Rozhodnul jsem se proto uzavřít menší sázku. Pokud odhalí na ohlašovačce komiks, o kterém jsem napsal článek, tak si za něj dám panáka. Vzhledem k tomu, že primárně píši o věcech, co tu u nás nemají šanci vyjít, tak očekávám, že domů odťapu střízlivý.
Jen drobný varování:
"Dobrý den,
na 2.9. plánujeme aktualizaci vašich databází MariaDB z verze 10.5 na verzi 11.4. Údržba proběhne večer mezi 22:00 a 00:00, kdy je provoz webů nejnižší.
Během aktualizace dojde ke krátkému výpadku služeb, který bude ve většině případů trvat 20 min (maximálně do 40 min podle velikosti databáze). O svá data se nemusíte bát – neočekáváme žádnou jejich ztrátu. "
@seneke: Tak to si počtu :D Díky. A přitom je v podobných situacích řešením to nejednoduší - prostě si to přečíst ;) Ale jasné, to je moc jednoduché. Lepší bude každých pár let něco rozjet, pak zrušit a hlavně nevynechat sudý roky ;)
@NinadeL: Několik důvodů. Vedení netuší, jak postavu použít, DC technicky postavu nevlastní a pronajímá si ji od Marstonovy rodiny a staré dobré "Girl show ghetto" jak by řeklo TVtropes ( bacha, Tvtropes používejte jenom na vlastní nebezpečí. Je to nehorázně návykový).