Jsem si všimnul, že v kalendáři je "[Moje hvězda] #06 (CREW) Úterý, 8. července", tak jsem si myslel, že si omylem Zack poznamenal nějakou osobní poznámku k Hvězdné Crwi, a ona je to manga :(
@Stipec231:
Není nic jednoduššího než jim napsat a zeptat se.
Ja jsem jim psal cca před 2-3 měsíci jestli budou vydávat Ságu 11.
Docela rychle (což jsem byl překvapený) odepsaly že to mají v plánu na podzim a na jaro chtějí vydat 12.
Ovšem jestli to tak bude je ve hvězdách,spis sem vůči tomu docela skeptický
@tomas91svk:, @Stipec231: já se obávám, že vás zklamu, ale po trhu už cca 2 roky koluje, že jsou de facto před zavřením, respektive, že se hledá kupec, kdo by to mohl převzít... nicméně více než babské klepy a knižní fámy člověk nemá. Ale můžou si za to sami. Nejen tím, jak (ne)vydávaj, ale především tím, jak komunikují. Na můj dotaz z loňska, reagovali jednou větou jednou holou větou, ve které neřekli nic (podstatného).
Já jsem viděl na Luxoru předprodej Války s Darkseidem 2 i Databáze knih má uvedeno, že to má vyjít tento rok, taky by mě zajímalo jestli něco BBart bude dál vydávat.
@tomas91svk: Ofiko vyjádření jsem z jejich strany nezaznamenal, ale prostě jejich komiksy se moc neprodávají, poslední věc co vydali bylo něco od Cartera. Jinak ty moje řeči ber jen jako drby.
Ahoj
Včera mi přišel Batman: Soví sága, ta kapesní verze. A jen sem to tak rychle zkouknul a všiml, že některé stránk jsou vzhůru nohama. Máte to tak taky někde a nevíte, zda to tak opravdu má být? Úplně si to nemyslím, ale tak je lepší se zeptat.
@Devilek: Napadlo mě to, když jsem na Pankráci v obchoďáku viděl automat na pokémoní karty. Mají ho hned u vchodu z metra. Otázkou je, jestli by se automat na komiksy vůbec uživil.
Dotaz na místní inženýry. Kdybyste teoreticky měli automat na komiksy (něco na způsob automatu na tyčinky a podobné věci), naplnili byste ho sešitovkami nebo většími komiksy? Osobně bych šel do sešitovek. Větší kousky by se při pádu do výdejníku obouchaly.
@phíčus: Crew pár týdnů zpátky rozjela projekt Kapesních komiksových klenotů. Můžeš vyzkoušet několik klasik bez toho, aby si za vyklopil nehorázně šílenou částku.
Za mě osobně doporučuji All-Star Supermana a Batman: Soví sága.
@Walome: Nah, to se zase jenom jednou Tomáš Krejčí přisral k někomu, koho dokáže prodat na základě nostalgie. Jeho tradiční způsob. Už takhle zneužil Tomana, tak bylo potřeba se posunout na další oběť.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.