Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

3 příspěvky pode mnou se vztahují k tomuhle:
Braindead:
@Braindead: sorry, ale tvůj komentář je absolutně zcestný. Jak jinak bys chtěl ocenit náklad 25ks?
Já nevím, Pérák měl v podstatě regulérní náklad, Foxter omnibus je kusovka, možná 30 kusů, profesionálně zpracovaná kniha, 800 stran, na kterých se někdo hodně nadřel, ty prachy jsou v podstatě nákupka, jako něco takového udělat samonákladem považuji maximálně tak za hazard s rodinným rozpočtem, ale určitě ne za demenci.
@seneke: když já rád hlavně domečky a krajinky. A hlavně jsem rád že si to nasvítím tak abych to viděl já, natož aby to viděli i ti tři diváci na internetech.
@Walome: Můžeš udělat modelářský livestream. Modelů podle komiksů (a hlavně podle tvé oblíbené mangy) je dost:

https://www.super-hobby.cz/products/ENTRY-GRADE-MY-HERO-ACADEMIA-IZUKU-MIDORIYA-Gundam-61063.html
@seneke: já bych si nejradši modelařil během natáčení komiksových novin. Protože přesně jak říkáš, času je na to málo.
@Zack: Já používám Komiksové noviny jako zvukovou kulisu při modelaření. Bohužel v poslední době na modelaření nemám čas.
@seneke: na povídku je to námět super, na seriál už horší :)

@Zack: to většina rozumných lidí.
Tady nekdo nekouka na podcast Komiksovych novin :)
@Zack: To je dobrý námět na scifi povídku. Píchačky, na kterých si odpíchneš odpracovaný čas včetně vzpomínek na práci.
Ja nic nevim a i kdybych neco vedel, tak si nic nikam nepoznamenavam. A kdyz vyjdu z kanclu, tak se mi mi uplne smaze 8 hodin vzpominek.
Jsem si všimnul, že v kalendáři je "[Moje hvězda] #06 (CREW) Úterý, 8. července", tak jsem si myslel, že si omylem Zack poznamenal nějakou osobní poznámku k Hvězdné Crwi, a ona je to manga :(
@skepsi:
Jo tak nějak jsem to myslel :D
To bych neřek. Kosmas je pro ně výhradní distributor.
@skepsi:
Tak pokud se taky nepletu tak je to něco jako jejich kamenná prodejna ,něco jako Argo = Kosmas ?
Nedávno dotiskli vyprodané díly Ságy... tak bych tomu i věřil.
A teď nechci kecat... Neplatí BBart = ComicsPoint?
@Stipec231:
Není nic jednoduššího než jim napsat a zeptat se.
Ja jsem jim psal cca před 2-3 měsíci jestli budou vydávat Ságu 11.
Docela rychle (což jsem byl překvapený) odepsaly že to mají v plánu na podzim a na jaro chtějí vydat 12.
Ovšem jestli to tak bude je ve hvězdách,spis sem vůči tomu docela skeptický
@soulbringer: Je to škoda. Vydávali zajímavé kousky. Dík za info.
@tomas91svk:, @Stipec231: já se obávám, že vás zklamu, ale po trhu už cca 2 roky koluje, že jsou de facto před zavřením, respektive, že se hledá kupec, kdo by to mohl převzít... nicméně více než babské klepy a knižní fámy člověk nemá. Ale můžou si za to sami. Nejen tím, jak (ne)vydávaj, ale především tím, jak komunikují. Na můj dotaz z loňska, reagovali jednou větou jednou holou větou, ve které neřekli nic (podstatného).
@jh666: Ouu...tak to slyším nerad.
@Stipec231: Válka se Darkseidem 2 měl vyjít už před dvěma roky, na to datum vůbec nehleď, jen se každý měsíc posunuje.
Já jsem viděl na Luxoru předprodej Války s Darkseidem 2 i Databáze knih má uvedeno, že to má vyjít tento rok, taky by mě zajímalo jestli něco BBart bude dál vydávat.
@tomas91svk: Ofiko vyjádření jsem z jejich strany nezaznamenal, ale prostě jejich komiksy se moc neprodávají, poslední věc co vydali bylo něco od Cartera. Jinak ty moje řeči ber jen jako drby.
@Django: a dali vôbec nejaké informácie, čo sa stalo a čo bude s nimi ďalej?
@tomas91svk: No BB art teď tak nějak odpočívá... Ale jeden místní nadšenec s nimi uzavřel menší kšeft.
Čaute komiksáci, čo sa stalo s vydavateľstvom BB ART? Ďakujem za info.
Áno, je to umelecký zámer. Netopiere spia “hore nohami”
Ahoj
Včera mi přišel Batman: Soví sága, ta kapesní verze. A jen sem to tak rychle zkouknul a všiml, že některé stránk jsou vzhůru nohama. Máte to tak taky někde a nevíte, zda to tak opravdu má být? Úplně si to nemyslím, ale tak je lepší se zeptat.
@Walome: S tím jsem počítal. Jenom mě to ze zvědavosti napadlo.
@seneke: automaty vyjdou draz nez baba v trafice, takze pochybuju.

I kdyz to plati u jidla, kde se musi menit obsah, tady by mohl byt obsah stejny celou dobu. Ale i tak...

Spis bych to videl na ty knihkupectvi bez obsluhy. Nedavno jsem si sam markoval obleceni, u knizek to cekam kazdym okamzikem.
@Devilek: Napadlo mě to, když jsem na Pankráci v obchoďáku viděl automat na pokémoní karty. Mají ho hned u vchodu z metra. Otázkou je, jestli by se automat na komiksy vůbec uživil.
@seneke: Záleží i na umístění, ale podle mě by to bylo ideální právě na kapesní formáty, co má DC a teď Crew.
@Zack: Už chápu. Tím by se výrazně rozšířila nabídka.
Ty ses taky expert na vysvetlovani zjevneho. Napni tu energii spis na pochopeni toho, co jsem psal. Hint treba: https://eatsmart.cz/
@charvos: Bylo by to podobně jako z těmi tyčinkami. Vybereš si za sklem komiks, zaplatíš, nacvakáš číslo a pak ti vyjede/vypadne komiks.
@Zack: Pod pojmem automat na komiksy myslím něco na tenhle způsob.

@seneke: Jdes na ten problem uplne obracene, kdo rika, ze musi cokoliv odkudkoliv padat?
@seneke: to zalezi, slo by to ven nahodne nebo sekvencne?
Dotaz na místní inženýry. Kdybyste teoreticky měli automat na komiksy (něco na způsob automatu na tyčinky a podobné věci), naplnili byste ho sešitovkami nebo většími komiksy? Osobně bych šel do sešitovek. Větší kousky by se při pádu do výdejníku obouchaly.
@valon: jo to je tenhle sráč :D aha, tak to jsem si ani nevšim. Tak to pak dává smysl.
Dneska tu možná přijde někdo kdo si bude chtít ověřit moji totožnost, abych ho náhodou neokradl o 4 mangy, tak mu něco hezkého o mě napište :)
@Milo_Harwey: Jsem celkem rád, že se neptal na mangu :)
Ty brďo! Píčus? :D pěkný... :D
ještě by mě zajímalo jak rozlišujete co je alternativní vesmír a co ne, když to tam není napsaný nikde? Hledáte si to bokem?
@phíčus: jak píše seneke ještě bych zmínil Authority i když ty pro začátečníka asi nejsou nejlepší volbou.
@seneke: díky bracho
@phíčus: Crew pár týdnů zpátky rozjela projekt Kapesních komiksových klenotů. Můžeš vyzkoušet několik klasik bez toho, aby si za vyklopil nehorázně šílenou částku.

Za mě osobně doporučuji All-Star Supermana a Batman: Soví sága.

https://www.obchod.crew.cz/kategorie-95994/komiks/kapesni-komiksove-klenoty