SPP: Kapis říká, že vzdělanost klesá, tvrdí mu to lidi, kteří to vidí na vlastní oči a říkají to zcela prokazatelně všechny mezinárodní testy,
Slouha tvrdí, že zná spoustu lidí, kteří tvrdí, že se to zlepšuje (tudíž to jde od horšího k lepšímu) a tudíž Kapis lže. Nic odbornějšího jsem dlouho neslyšel. Sorry, ale nedalo mi to.
Tihle google odborníci, opírající se o články z hovinek.....ani plakat nejde
a netušil jsem že máte takovou centrálu. Já myslel, že to děláte někde na kompech zalezlý na půdě :D jo a dejte vědět, až někdo bude na byty adminů zvonit, že jde na ten den otevřených dveří :DD
Crewní katalog na druhou polovinu roku je venku! Sice ho ještě nemají na stránkách, ale právě jsem si ho vzal v Čáslavské. A ta reklama vzadu je boží! :-)
Když už jsem u toho chválení, mám špatný svědomí, že jsem neřekl nic k CP a jistému zdejšímu týpkovi (RV), kterého nebudu jmenovat, neb nevím, zda má tajnou identitu. :D u CP vždy proběhlo všechno výborně a k mnohému mi bylo dopomoženo a též mi vyšli vstříc, takže vzdávám holD i jim :*
a samozřejmě zdejší databáze je výborná, i práce každého na ní, buďte dobří :*
Hawwwran: Send běžně zajišťuje předplatné časopisů, a tímhle způsobem ti pošlou i komiks. Bohužel je to i jako časopis zabaleno (pokud se v poslední době nic nezměnilo), takže jenom folie, žádný karton nebo bubliny.
Nevíte co je bublinka "poštovné zdarma" u některých titulů (Universal War One 1-2) na eshopu crwe? Nenašel jsem vysvětlení a poštovné mne to normálně nechalo zaplatit.
stnly: Ad Saudek - nejsi sám, koho tohle netěší. Čekal jsem, že by nějaký inisder nastínil vícero, ale oficiálně se ví pořád kulové a tak rejžují jen překupnící... a upřímně i já se někdy bojím, že se mi ten Arnal doma rozpadne. Nicméně pokud to dobře chápu, tak dědicové hlavně v poslední době řešili soudní spor o Muriel (i proto ty šílené ceny u Andělů i Oranžové smrti) - tam naposledy padlo soudní rozhodnutí v roce 2021, což snad mělo být finále, ale kdo ví. Díky tomu se ovšem podnikatelské aktivity dědiců zaměřili na galerie. Takže dříve než v dubnu 2023 bych asi nic moc nečekal - viz - 130 originálů Káji Saudka k vidění do 30.3.23 jako výstava v tančícím domě - tam byla zajímavá diskuse na FB mezi Veselovským a Berenikou Saudkovou, kde si on stěžoval na vizuální kvalitu a ona hájila to provedení...
tak jako tak, jsem zachytil jen spekulace a jelikož nejsem úplně expert na autorské právo a do hlav vydavatelů či Bereniky nevidím, je těžké cokoli odhadovat. Ale klidně ji napiš na FB, třeba ti zareaguje.
Fimi - opraveno :* celkem trapná chyba... Když mi někdo říkal, že píše a přehledné něco (třeba s/z bylo častý), tak jsem říkal, že je to hovadina, ale poslední dobou se mi to stává taky... Jsem holt dementnejsi než dřív :*
Většinou se píšou nebo zmiňují špatně zkušenosti, pročež jsem se rozhodl pro opak. Koneckonců taky patřím mezi ty, co nadavaji, tak proč neučinit opak.
Mám teď vynikající zkušenost s balením komiksu od CC, zároveň musím ocenit vstřícnost od PR týmu v rámci prakticky všech aspektů jednání. Zabalení TOP, komiksy naprosto ok. Balík byl na rohu dost bouchlej, fakt nechápu a je prakticky jedno, jakou přepravu zvolím (balíková, zasilkovna, pošta, Ppl, ...). Už s každým se mi stalo, že byl balík nějak poškozen. V případě balení od CC i přes poškození obalu, byl celý obsah v pořádku. Tímto bych chtěl tedy vzdát hold CC. :)
Možná to i trochu zní jak reklamní slogan, ale proč ne. :*
Netušíte, kde je záděr v případě Káji Saudka? Proč si nemůžu nacpat knihovničku zleva doprava jeho největšíma peckama na krásným papíře a v pevný vazbě? Proč musím lepit roztrhaný vydání na toaletním papíře z předrevoluční doby?
Dědicové práv, rodina je drží? Chtěl bych s Modrou roklí a Arnalem seznámit i svoje děti. Proč nemáme příležitost si tyhle komiksy dneska koupit v knihkupectví?
Kazdopadne, box zasilkovny ktery mam ted asi 40m od domu je pro mne skvelym zpusobem jak se poste vyhnout. Umo to totiz i podani zasilku (jeste jsem to nezkusil)
Problem se zasilkovnou totiz je, ze se prestehovali z ruzyne do nucic. Je to nove depo a jeste nejede jak ma. Napsal jsem jim kdy mam cekat ze.bidou jejich sluzby zase spolehlive, ale napsali ze nevi.
H: Nejsi sám. Už šestý den čekám na to, aby zásilkovna doručila z Nučic do Prahy zásilku. Slušný mail jsem jim ale nenapsal, jen nevinnému dodavateli. Nechtěl bych zásilkovně křivdit, možná jim došli pohonné hmoty a najali křečky. Ti by už mohli být někde poblíž výdejního místa.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.