Nebylo. Jen nějaké to odstraňování menších chybek. A především podívání se na stejný překlad roky poté, po nastudování několika dalších pramenů, a tedy možná trochu lepším pochycení všech odkazů (kterých, ať už historických, nebo jednoduše vycházení z literárních zdrojů, je v komiksu hromada). Ale nic zásadního. Pokud sem na fórum stále chodí wittgenstein, asi může říci více.
Ne. Z pekla mám ve dvou vydáních. To mi stačí. Druhé jsem si pořídil kvůli upravenému překladu. To mi jako důvod stačilo; vybarvení něčeho, co bylo původně zamýšleno jako černobílé, mě naprosto míjí.
No to mě podrz, bb art vydá další díly... Tleskám a prý letos dokončí Fatale. Chápete? Letos, tento rok vydají dvě knihy, nikoliv jedna kniha ročně... Konečně našli ty ztracené koule
Pro fanoušky Fatale jedna informativní - tento rok vyjdou oba poslední díly. Konkrétně 4. díl květen a final 5. díl září! Jsem moc rád, že se tohle nakonec podaří vydat celé. :-)
Pro ty dva, tři lidi, co čtou mangu My Hero Academia a chodí sem do diskuze: překladatelka udělala v druhým díle chybu. Třináctka není mužského pohlaví, nýbrž ženského.
Carnage: Logicky to tak asi bude. Četl jsem, že spousta společností z UK si pro tento případ chce zřídit pobočky v EU (Německo, Francie) a pak to bude zasílat přes ně, aby se zvýšení cen o clo vyhnuli. Jestli to tak bude i s Bookdepo nevím, ale Amazon už to tak má do budoucna ošetřené, podle toho, co mi říkal příbuzný, co v UK u Amazonu pracuje.
K Amazonu, já tam tehdy kupoval Omnibus Avengers 1 od Hickmana a přišlo to v pořádku, zabaleno tragicky ale s knihou nic nebylo až sem se divil :D problém nastal když jsem si zkoušel objednat druhý Omnibus trochu později... měli napsáno skladem a po měsícia ještě nějakym odkladu mi napsali že vlastně skladem není.
Zdravim jen tak něco k zamyšlení. Když teda Brexit projde jakože prej jo, co to znamená pro Bookdepo a ostatní shopy UK? Počítám že se bude platit proclení a možná i DPH. Chápu že to bude jěště dlouho trvat než se to celý pořeší ale jak to cítíte vy? Omezí to vaše nákupy nebo už teď kupujete přes třeba Německý Amazon a neřešíte?
S amazonem mám zatím velice dobré zkušenosti a dávám přednost právě tomu německému, protože komiks mi dorazí řádově mnohem dřív než z britského nebo amerického.
songoku: už roky nějaký low end od lenova, u těch comicsů je fakt důležitý jen, že je to 10tka, ze je aspon full hd (1920 × 1200) a že ti neupadne ruka, když ho držíš. Tohle je novejsi a silnejsi verze, co vypada jako ten muj: http://www.alza.cz/lenovo-tab-m10-32gb-black-d5517783.htm?o=3
songoku: Android tablet nebo iPad primárně, dá se číst i třeba na windows tabletech z CBR a podobných formátů, ale není to optimální. Chceš prostě co nejlehčí tablet 10 palců a víc.
Služeb je víc: http://www.comixology.eu/ Nejlepší nabídka, nejlepší čtečka, největší potenciál. Cenově to odpovídá papíru, ale kompenzují to obrovským množství slev. Osobně si tam prostě hážu comicsy do wishlistu a jednou týdně mrknu, co je nového, co ve wishlistu je ve slevě. Až na absolutní vyjímky se mi nestalo, že nějaký comics nebyl několikrát ročně ve slevě. Osobně můžu doporučit a jako dlouholetý spokojený zákazník ti k tomu můžu dát kdyžtak i detailnější info.
Zbytek už jen tak spíš eviduju, že je fajn, jen úplně neodpovídá mým potřebám: http://www.marvel.com/comics/unlimited neflix na marvel comicsy, pokud jsi vyloženě marvelák, nejlepší http://www.graphitecomics.com/ má trochu jiný business model, jede spíš přes reklamu, pořád hodně slušná obecná nabídka, není to ComiXology a všechno maj takový ještě trochu nedopočený, ale potenciál je tam velký a čtení bez jakékoliv investice spousta.
Charvos: Ten první snímek mě zmátl - měl jsem za to, že je tam víc místa. Ale, popral jsi se s tím pěkně. Ten přepínač nalevo mě fascinuje:-) Tipnul bych si Billiho. Polí i s nástavci mám vedle sebe pět, ovšem pro komiks jsou vyčleněné jen dva. Nahoru se mi vešly vedle sebe a naležačku ještě dva regály pro CD. Chtěl jsem původně na to místo upravit jeden vyšší regál, ale bylo by to dost komplikované a mě tlačil čas. I tak jsem jel do prodejny měnit různé díly asi třikrát.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.