Já Jokera neviděl, ale jestli jsem dobře pochopil z traileru, tak je tam origin postavy vysvětlen jako "zneuznaný komik". Má vůbec v komiksu Joker definovaný origin a historii? Já ho beru, jakože prostě je... (odjakživa)..
A kdo z vás už viděl Jokera? Já jo! Na zadek si z toho jako řada jiných nesedám, ale je to dost dobrý, akorát se utvrzuju, že filmový DC rulez! Kam se hrabou marvelácký konzumní filmy.
My teď dokoukali Barryho z dílny HBO, mohu vřele doporučit. Rázem jsem začal koukat na The Dragon Prince od Netlixu a jako víkendová oddychovka zcela optimální.
Iantan1: Byly tam ještě v dalších dílech, ale větší prostor jim nedali, to je fakt. Mě spíš pobavilo, jak bytná učila svoji dceru zametat a pak poslala inspektora do bytu po takovém úzkém schodišti, že se tam ani za mák nemohla ona jako kentaur vejít :) Nebo to, jak mají promyšlené i názvy dní a období a svátků, ale porcelán, ten je z Číny :D
Carnival row se mi líbil, určitě se těším na další sezónu. Ale tak nějak jsem od toho po prvním dílu očekával trochu víc. Všiml si někdo, že v prvním dílu se mihlo pár kentaurů a pak jako by zmizeli?
Po včerejším několika hodinovém maratonu jsem dodíval seriál Carnival Row, takový mišmaš Mýtů (pohádkové bytosti vyhnané ze své domoviny), Grandvillu (parou poháněná nadzemka), Z pekla (intriky a Jack Rozparovač) a trochu toho moderního propagovaní černochů a migrantů. Ale vcelku se to dalo. Viděl někdo?
Karl: já ti nevím, Harley jako taková mě nezajímá a irituje mě, ovšem Margotka se pro tu roli zrodila, Black without mask je takovej typicky McGregorovitej a další přicmrndávači byli o ničem, ovšem vizuálně to vypadá fajn a může to být dobrá akční zábava....celkem mě to zaujalo.
Ty jsi menšina? Já nemám nic proti menšinám, jen mě trochu štve to nucené cpaní do filmu a prekrucovaní předloh s mnohaletou historií... Což se týká i skutečných postav
Fimi: Asi je rozdíl pokud si vezmeš jako příklad skutečnou historickou postavu nebo smyšlenou postavu. Což neznamená, že ty změny vítám nebo schvaluju. Jen si myslím, že jediným smysluplným bojem proti tomu je, když do takových věcí nebudeš sypat zlaťáčky, nebudeš na takové filmy chodit a nebudeš takové komiksy číst. Jenže k tomu potřebuješ miliony dalších stejně smýšlejících lidí, aby se někdo chytil za nos a vymyslel jinou strategii. Do té doby prostě křičíš do tmy a nezbývá ti než to nějak skousnout, protože je tvůj názor při vší úctě vůbec nezajímá ;)