* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Šlo by nějak zpřesnit vyhledávání? Resp. oddělit vyhledávání jen v názvech a všade?
Kolikrát chci rychle najít komiks pomocí jednoho slova z názvu (např. hledám Poklad dobrodružných příběhů - zadám "poklad"), a vyjede mi skoro 200 záznamů, protože je poklad někde v popisku. Díky.
1) se uz resilo, bude to cislo uplne o hovne, ale zas neni duvod to casem nepridat, takze je to na seznamu. Jednou. Precejen, je to cislo o hovne :)
2) protoze manga neni zanr.
1) slo by u prehledu serii pridat i nejake prumerne hodnoceni za celou serii?
2) proc neni v prehledu zanru manga?
U aktuální soutěže jsem dloho nevěděl, co vybrat :-)
Zack: OK, díky za odpověď
Filmator: nerikam nikdy, ale v dohledny budoucnosti se na tom nic menit nebude, pokud clovek netrpi nejakou zavaznou poruchou, tak to porad po case udrzi i bez uceni :)
Casem by mela byt sbirka pristupna z mobilni aplikace, ale ani to zatim nema termin.
Můžu poprosit o úpravu informací o sbírce, když si rozkliknu nějakou sérii? Tam totiž radio buttony nemají nahoře popisky, takže co který znamená, se dozvím jen při hoveru myší. Ale občas se na tyhle informace dívám přes mobil nebo v tabletu, tam hover nejde. Dost by to usnadnilo orientaci, protože si nepamatuju, jestli "Mám" je první, nebo jestli je to "Četl(a) jsem" atd.
Ve sbírce a na detailu komiksu popisky jsou, ale jak jsem zjistil, opravdu dost často pracuju s rozkliknutou sérií.
Díky :-)
namdnas: Díky za info, opraveno na 498 Kč, to je správná
Doppelganger: Dík za připomenutí, doplněno...
Nejmocnější hrdinové Marvelu #039: Wonder Man obsahuje komiksy Avengers (vol. 1) #9, #158-160 a Avengers Two: Wonder Man & Beast #1-3
V záznamu je nesprávně uveden jiný komiks.
Ja ti klidne dam do nej pristup :) Napis mi na mail, budes jen potrebovat google ucet.
Chtěl bych jen připomenout, že Star trek omnibus je mezi Dark Horse omnibusy, i přes to, že se jedná o IDW.
OK, upravím to tedy. Oni asi okopírovali tiráž Paradise Lost TPB, kde asi tahle čísla opravdu budou a buď si toho v zahraničí nikdo nevšiml nebo na to hodili bobek a poslali špatná data i do cz vydání ;)
Toe: Mají to blbě napsaný přímo v knížce. Wonder Woman 170 ani Wonder Woman Secret Files #2 tam nejsou. Stačí si podle DC wiki porovnat, o čem to je. Navíc to i stránkově vychází na 6 + 1 sešit (všechny WW tady mají 22 stran). Není to poprvé, co v tiráži píšou čísla, která uvnitř nejsou. Bylo to i Supermanovy smrti.
Suchosch: Nechal bych tam, že přešlo celé vydavatelství, ať to víc nemate. Odkaz upraven, dík za info...
Darth Raelchi: To bych musel zkontrolovat, jestli někdo nemá Paradise Lost TPB, jestli to sedí? Nebo sešit č. 170 v originále? I v originálním DCKK jsou tam psané sešity Wonder Woman (Vol. 2) #164-170, Wonder Woman Secret Files #2 a New Teen Titans (Vol. 1) #38, v TPB Paradise Lost jsou podle netu též Wonder Woman (Vol. 2) #164-170 a Wonder Woman Secret Files #2, je otázka, jestli to nemají blbě v DCKK, TPB má též psané 176 stran, takže jsou tam buď jiné bonusy (páč New Teen Titans (Vol. 1) #38 tam bych řekl v původním nebude ;) nebo nevím...
M4rsellino: Doplněno a nahodil jsem ti do DB i nick ;)
Na http://comicsdb.cz/vydavatelstvi/29/egmont-cr by bylo dobré uvést, že pod Albatros přešly jen knihy a že časopisy přešly pod polský Egmont.
+ je tam odkaz na Albatros ve tvaru http://www.comicsdb.cz/vydavatel.php?id=20, který nefunguje
18.1. vychází u Egmontu 17 díl Thorgala... http://www.egmont.cz/thorgal-17-strazkyne-klicu/
Může to prosím někdo přidat do Kalendáře?
Možná by nebylo špatné, když ohodnotím - nebo okomentuju - knihu, tak ji dát automaticky do přečtených.
K DC UKK #27: Wonder Woman: Ztracený ráj - máte tam, že daná edice obsahuje sešity Wonder Woman #170, kontroloval jsem to včera a poslední sešit je #169, i podle počtu stran to sedí. Navíc obálky to jasně podporují. Mohu poprosit o opravu. Pokud jsem se spletl, tak se omlouvám. Děkuji.
Poprosil bych o přidání koloristy Plánu H u Aargh! 17# (neměl jsem zatím v ruce, prý to možná není v obsahu, ale na úvodní stránce samotného komiksu určitě jo). Díky :)
jankie: Dík za info, opraveno
Drobná technická k Herkulovi
- součástí není komiks Journey Into Mystery #1 ale Journey Into Mystery Annual #1
Zack: Včera jsem doplnil, takže je to už ok.
Kjon: Az to bude mit nekdo v ruce, tak to doplni. Kdyz posles, co tam chybi, tak to bude nejrychleji :)
Ale AZTracený syn se objevil zpátky;) ?!
Darth Realchi: je to opravené.
Můžu poprosit změnit v komentáři u Spidermana Rodinný podnik u Darth Raelchi tuto drobnost: James Robinson změnit na Werther Dell'Edera. Děkuji Nějak jsem se spletl včera večer.
Sím, budou u posledního Aarghu! v kresbě uvedeni ještě zbývající autoři? Zatím jich je tam jenom zlomek a pouze slovenští bratři :) Nespěchám a chápu, že jsou Vánoce, (veselé všem), jen tam mám nejdelší komiks, co jsem kdy vyprodukoval, tak bych to na alespoň kategorii "kresba" chtěl dotáhnout. Ale rád se dočkám, díky moc!
To nikdo ve sprave nema nebo nevi. Pokud neco vis, tak se podel.
a co Kalendar a DCKK a NHM?
Jdu na to, vezmu si svou šťouchací tyč a z bezpečné vzdálenosti se ozvu :)
Crew si ma doplnovat sama Crew, tak do nich stouchej u nich na foru, at vidi, ze na to nekdo ceka.
Bude někdo aktualizovat Kalendář o chystané komiksy z Crwe na příští rok?
Draco: Ja mam sloupec ROK hned jako druhy za TITUL a kdyz na nej kliknu, tak se mi comicsy normalne radi. Tobe ne?
Dají se nějak seřadit komiksy ve Sbírce podle roku vydání? Teď nad tím bádám a našla jsem jen podle Atualizace a Titulu, ale mám pocit, že to dřív šlo...
Přesun odklikávání sbírky super, děkuji.
Presun sbirky je fajn, diky. Jeste bych hlasoval pro presun tlacitka menu a prihlasit v mobilni verzi. Xkrat se mi stane, ze misto menu kliknu na prihlasit/odhlasit. Tlacitko menu by melo byt na konci radku a ne pod nim, pripadne mezi tim prihlasit/odhlasit a menu udelat vetsi mezeru.
Je v rozpracovanych, ceka az se k tomu dostane nekdo, kdo to vlastni.
Zabudli ste - alebo na ňu ešte neprišiel rad - dať do databázy Zlatá klasika s Carlom Barksom?
Opravdu moc děkuji, chci zde fungovat jako slušný člověk a rád se nechám poučit a opravit. Děkuji vám všem, kteří tu děláte tak dobrou práci.
V pohodě, tuhle hádanku jsem dal :) Opraveno.