to seneke. No super, díky za informaci. Takhle nějak bych si představoval, že by měla ta komiksová komunita u nás fungovat. :-) . Že si takhle MARVEL koupili práva na Ashe jsem vůbec netušil, jdu se tím celým prohrabat.
jayjay86: Existuje minisérie Marvel zombies VS Army of darkness, ve které se Ash dostane do reality 2149 (svět Marvel zombies). Vřele doporučuji i pro ty, kdo nemají rádi Evil dead, protože ta minisérie ukazuje počátky zombie infekce. http://marvel.wikia.com/wiki/Ashley_J._Williams_(Earth-818793)
'!'! POZOR '!'! :-) Nedávno jsem začal sledovat Ash vs Evil Dead, ruku v ruce v tom i samozřejmě původní filmy Evil Dead z roku nebreč. Doporučuji absolutně všem, těm mladším alespoň tento novej seriál. Je to vcelku funny. Ale teď to hlavní, na ulož.tu jsem našel krátkometrážní asi nějaký amaterský MARVEL ZOMBIES vs EVIL DEAD a jako těch 7minut nikoho nezabije. :-) Jak asi dopadne souboj Ash vs Wolverine ?.??..Pro (ne)srovnání je tu např. česká Liga-Nepotřebných-2013..
Mě teda Jessica Jones velmi překvapila, komiks jsem neznal a přijde mi to úplně skvělý. Mě to sedí mnohem víc než Daredevil, tím jak je to pěkně temný a velmi dobře budovaný děj. Ještě jsem to nedokoukal, ale první vyloženě výplňová epizoda byla snad až šestá, takže to i docela šlape. Pro mě je to seriál top kvality.
Zdravím lidé dobří. Tak co, koukáte někdo na Jessicu Jones? Já začal včera, v úvodních titulcích najdete podepsaná jména jako Michael Bendis či Jeph Loeb jako consulting producer. A hned v úvodu seriálu se objevuje i postava z budoucího pokračování Luke Cage, to je pro marveláky něco zase.. :) .. Po 3tím díle zatím dobrý, více psycho než letošní Daredevil, ale na stejně temné vlně...
Jinak GotG musím vidět, slíbil jsem to kamarádovi, který načetl všechny jejich komiksy v originále a považuje to za jednu z nejlepších Marvelovin, co kdy četl:-)
George Walker Bush - Dredd ma príjemne prekvapil, akčné béčko ako z 80. rokov. Strážcovia Galaxie boli tiež lepší, než som čakal, veľmi jednoduchá sci-fi komédia. Pridaj si do Star Wars Alfa a získaš predstavu, o čom to je. Nie, že by som sa k tomu chcel niekedy vracať, ale pozerať sa to dá. Mohlo to byť podstatne horšie.
Kapis: Jsi zmínil Dredda, že ho nemáš rád (já moc taky ne), ale neviděl jsi náhodou film (ten z 2012)? Mám ho teď v počítači a podle csfd by to nemusela být úplná hovadina...
Jinak jací jsou Guardians of the Galaxy? Se na to chystám...
Mně docela dost sedí asi ten nejznámější fancast, bohužel až na Custera a Tulip, navíc Jesse je pro mě tak ikonická postava, že asi nebudu spokojenej nikdy. Nicméně pár těch vedlejších postav tam podle mě ten týpek trefil naprosto geniálně, Fassbender jako Cassidy je nutnost, jenže těžko mu bude přicmrndávat takový béčko jako je Olyphant. http://www.comicbookmovie.com/fan_fic/news/?a=30257
Constantine: Tak opět je vidět, že vkus máme asi jiný. Pokud znám předlohu filmu (Constantine) a ten film není ve stejných kolejích, které se mi líbí u předlohy tak takové filmy podle mě nestojí za nic. Kdežto když předlohu neznám (V jako Vendeta, Z pekla, Liga výjimečných a brzy skouknu Strážce), tak se mi ten film více líbí a ani tu předlohu nějak extra znát nemusím. Kdybych viděl "Constantina" před tím, než jsem začal číst "Hellblazera", tak by mě asi chytl, ale to se nestalo.
A tohle klidně po přečtení smažte, ale nedalo by se předejít přetékání obrázků ve fóru řádkou css: img {max-width: 100%;}? Velikost souboru to neřeší, ale aspoň se na to pak dá koukat, když se někdo výjimečně splete.
Docela náhoda, o víkendu jsem si Constantina musel pustit znova (dokonce i za prachy) a ten film prostě má styl jako prase. Tu scénu jak přikape Lu a přisune si židli na pokec jsem si musel dávat opakovaně. Scény s Gabrielem taky. Sere mě nánovitost ženské postavy - nevěřím jí, že přemýšlí, když se odmlčí - asi aby mohl C víc vyniknout, což je docela škoda, protože kdyby byla víc na jeho úrovni, byl by to ještě větší koncert, řek bych.
Tyvole! Nesnáším svůj internet! Nevím, co na to ani říct. Ale prosím tě "Zacku" (už zase otravuju) nemaž to... Slibuji, že jestli nebudu na 100% přesvědčený o velikosti obrázku, tak už sem ty obrázky srát nebudu! (Na moji omluvu musím říct, že jsem ten obrázek zmenšoval, ale já nevím....) Sorry všem - už by se to nemělo opakovat.
Komiksový klub sice padl! Ale musím se vás zeptat: Jaký máte názor na film "Constantine"?
Já jsem moc spokojený nebyl, protože tohle podle mě není "John Constantine - Hellblazer"! Ve filmu byla jen jedna světlá chvilka, ve které měl "Constantime" ukázat jedné slečně směr, kterým se měla vydat. Byl jsem nespokojen! Čekal jsem víc! Co si o tom myslíte vy? Já bych dal ztěží 40% a to jenom kvůli tomu, že mám Johna rád.
Musim teda říct, že Affleck ve mě vzbuzuje hodně rozpačitý pocity. Proč zrovna on? A to má hrát starýho Batmana? Škoda že nevzali Michaela Keatona. To by bylo něco.
invape. Videl. Oproti tomu prvému hrôzostrašnému Originu je to pozerateľná jednorazovka. Škoda, že má záver, aký má, úplne to pokašľalo náladu celého diela. Scénka v titulkoch je veľmi vnadná.
Já tomu moc nerozumím, ale z vertikálně narativního (staří harcovníci cdb vědí;)) hlediska byla Liga výjimečných výjimečně špatná adaptace, dá-li se o adaptaci vůbec mluvit. Nebavilo a nelíbilo ani když jsem ještě neznal výbornou předlohu.
No, tak s tou srajdou jsem se možná unáhlil, je to prostě jenom dost špatný film. Takhle jednoduchý to asi není, ale co je v životě jednoduchý, že.. Je jasný, že každý vnímá béčkový film trochu jinak. Pro mě jsou tam rozhodující ty ambice, které produkce vkládá do filmu. Hóch spektákly ze kterých se vyklube hrozná ptákovina (viz ta LV) mě prostě většinou moc nebaví, mívám z toho takový divný pocit a beru je prostě jako špartný filmy, béčko chápu jako něco trochu jiného. Snad to dává nějakej smysl..
Walome: jak píše Zack, "líbí" vs "dobrý". Chápu, že je Van Helsing chápán jako špatný film, totální holomajzna, ale celkem to šlape, hudba líbivě burácivá, pokaždé, když jsem to viděl, tak mě to bavilo. Samo sebou Kate v korzetu přidá nějaké procento :-)) pro mě osobně guilty pleasure jak vyšitý
Zack: jo, Piráti mají klesající tendenci, ale které série nemá... Rozebírat scénu po scéně, vždyť jo, a garantuji Ti (obrazně), že tam budou scény, ke kterým bys třeba neměl výhrady a už bys měl opozici k tomu "odpadu" :-) Ale je to těžké, hodnotící parametry si člověk nastavuje dost individuálně a zatím co u mě může jedna dobrá scéna zachránit film od "odpadu", u Tebe to tak asi nebude :-)))
felis: no nevím, Tvá teorie o "béčku" se mi zdá zbytečně upjatá, proč by film, který měl áčkové ambice nemohl mít béčkové dozvuky? Znát své místo? Nikdy to asi nebylo tak jednoduché :-)
Zack: Všichni máme guilty pleasures. Já takhle občas příjdu domů, přesvědčím se, že manželka spí a pak si pustím Čundcountry šou Ivana Mládka. Kdyby mě u toho někdo nachytal, předstírám, že jsem namol opilý (což občas jsem)..
monty.cl: A tady je ten vecny problem filmovych debat. Vetsina lidi ma kolosalni problem rozlisit mezi "libi" a "dobry" :) Mne se libi veci, ke kterym bych se nepriznal, ani kdyby na tom zavisela budoucnost meho prirozeni.
blackJag: To bychom to museli brat scenu po scene a rozebrat si, co vsechno je tam spatne, nefunguje, je nechtene smesny, zabity a mizerny. U podobnych filmu davam za priklad degeneraci Piratu z Karibiku. Odkoukej si jednotlivy dily za sebou a presne uvidis ty rozdily, jak to ma byt stejna formula, ale vlastne neni, jak malo staci, aby jedno byl dobry film a dalsi totalni slataniny, ktery se snazi namichat stejnou omacku, ale cim dal vic je zjevny, ze ta prvni povedena byla spis nahoda. I letni blbosti se musi umet.