J. Connor: máš pravdu, myslím, že nějaký ignore list není nutný, ale Entita ničím zajímavým nepřispívá, proto si ho rád odškrtnu - jinak na komentování čtyřlístků malou slohovkou nevidím nic špatného, taky jsem to u pár kousků provedl - a jak si tě někdo bude chtít filtrovat, tak chuj s ním, to je jeho problém.
Picoviny se zavadet casem budou, ale jak je budete pouzivat, je ciste na vas. Treba interni posta se da pouzit ke snadnymu a rychlymu dohodnoti vymeny comicsu, ale stejne tak k pomlouvani Frye. To si uz bude muset srovnat v palici kazdy ze soudruhu.
Nějak nám tu rostou fašizující tendence - chodí nás sem "5a1/2" a je hrozně nutné mít black/ignore list, případně se tu snáší kritika na někoho, kdo je takovej jouda, že sbírá dětský komiksy. Trochu tolerance hoši ! Jak odfiltrovat Entitu? a co by se tady pak na diskuzáku vlastně dělo zajímavýho? Napastovaný vtipy a vzájemný podkuřování? Cítím se dotčen i osobně neboť jsem si dovolil ke 30 čtyřlístkům napsat víc, než jen "klasika z mého dětství" a už je kvůli mě taky potřeba ignorelist, aby se někomu nezavařilo kolečko od myši. A až se budeme všichni ignorovat, tak si pak budeme psát tajné vzkazíky interní poštou, no úplný žůžo a ještě si budeme dávat bodíky, abychom se trochu rozkastovali. Líbí se mi, že sem chodí menší polouzavřená komunita lidí se společným zájmem, která dle mě obsahuje drtivou většinu "vážných" zájemců o komiks v ČR. Takže na tom asi tvůrci nezbohatnou, ale ten svobodný a komunitní duch je právě ten úžasný benefit, takže nezavádějmě píčoviny a zajímejme se o to, co jiní čtou, kupují, vydávají a jak se jim to líbí, i pokud je jim třeba 15 a mají rádi Donalda, kupují si v dospělosti WITCH nebo komentujou Čtyřlístek.
Dostala se mi do rukou Velká kniha králíčkových sebevražd britského autora Andy Rileyho a je to neskutečný nářez - horda sebevražedných králíků se žene vstříc smrti na stovky způsobů :)
V databázi jsem na to nenarazil, pravda, není to úplně čistý komiks (jednoobrázkové vtípky), ale i pár stripů se tam najde. Zvažte nebo alespoň přečtěte, nudit se nebudete.
Zack: jo tak, takže lidi, co dají pouze hvězdy a nedají koment se nezobrazují? Asi jsem objevil Ameriku co;-)? No paráda, to je super, bo na ty tapetáře není nikdo zvědavý - ještě abych si mohl odfiltrovat Entitu a pár dalších Vyvolených a bude to bomba;-)
Zack: hodil jsem ke svému komentu k Dilbertovi 4 hvězdy a jelikož tam máme s GWB více vstupů, najednou to hlásí 5 hodnocení, i když hodnotili pouze 3 lidi....
Demnog: ty vole, ja sem spravne, to byla systemova vyzva, to nebudu davat do Pindarny, ale ty si zjevne porad pletes Pripominky s Navrhy do databaze :))
Azteck: Nechal bych to kazdopadne samostatne a nech to na Toeovi, kdyz je u zdroje.
DEmnoG: spíše se přikláním k verzi samostatné "záložky". Sice tak nějak předpokládám, že ISBN je stejné jako u brož. verze?? Každopádně budu potřebovat kompletní údaje, jelikož jsem neměl možnost se k tomu dostat a nevím, zda ještě ta možnost bude.
to admins: jak to chcete resit s limitovanou edici Ticha? Bude samostatne nebo u paperbacku bude casem dalsi obalka, jako je to u Hellboy #1: Sémě zkázy?
to Zack 07:29:19 22.05.2012 : pindarna (nemohl jsem si odpustit:))!
Slaine: Tato vychytávka by se mě také líbila. Určitě bych také nečel všechny čtyřlístky atd. a odborné komentáře od lidí, kteří chválí každý komiks do nebes a mají ve sbírce 20 komiksů....
Fry: BINGO! Ale neboj nejsi jediný (ani to nebylo na tebe přímo myšleno, ale když ses ozval, tak máš pravdu, nezahrnul bych tě mezi své oblíbence :-)). Teď jsem měl na mysli především detailní rozbory Čtyřlístků od pánů Kabikumana nebo J.Connora. To zrovna nejsou věci, který by mě úplně tankovaly :-). Ale nic proti, to je jen čistě můj názor - každý by si vybral, co ho zajímá - třeba i tebe Fryi :-)).
Zacku, mám další tip na zlepšovák. Možnost vytvořit si seznam lidí, jejichž příspěvky mne zajímají. A v sekci "Komentáře" mít možnost zobrazit buď všechny komentáře nebo pouze od seznamu mých oblíbenců. Která možnost by byla defaultní by ideálně bylo v nastavení profilu. Nebaví mne teď scrollovat tunou příspěvků od lidí co hodnotí všechny kačery a čtyřlístky, abych se dohrabal k jednomu zajímavému hodnocení člověka, na nějž dám.
Co udělat formulář pro comics,kterej by se jenom vyplnil a admin by na něj jenom kouknul a dal do databáze?Nevim,jestly pomáhá dávat sem odkazy na comics na jiných stránkách a nebo psát tři řádky o comicsu,který toho moc neřeknou.
... protoze hlavni stranku nectete, parchanti, tak i sem :)
Všechno jednou končí, ale většina CDB událostí v neděli. | 08:10 17.05.2012 | Zack | [EDITACE]
Vážení rodičové a přátelé comicsu, dovolte mi lehce si zarekapitulovat: Tuto neděli končí hlasování o letošní Fabulu Rasu. Máme seznam lidí, kteří ještě nehlasovali a nebojíme se ho použít! Stejně tak končí soutěž, kde si tři osudem vylosovaní šťastlivci odnesou veřejnou pochvalu před nastoupenou jednotkou a comics Superman: Rudá Hvězda. A v neposlední řadě, v neděli bude poslední den, kdy si můžete na Světu Knih uzmout třetí z naší série comicsových záložek. Práci zdar!
to nevrvaim len som myslel keby clenovia mohli pridavať popisy ukažky a pod. info že by to bolo v pohode a dať k tomu odkaz navacsiu databazu ja by som nemal problem denne pridať nejake komixy z netu ale nebudem to riesiť nemam vlastnu stranku tak neviem jak je to velmi zložite