Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Po měsících zmatků, nezachycených signálů a zármutku spojily Ally s Lisou láska a BDSM. Příběh jejich společného života právě začíná, ale části širšího příběhu ještě nebyly odvyprávěny – až do teď. Přichází Alan a Anne, jedni z nejdůležitějších lidí Allyina a Lisina života. Zažívají rozkvět vlastní lásky a touhy, a jejich minulost ovlivňuje nejen jejich nové vztahy, ale rovněž základy celé komunity přátel a milenců.

České vydání obsahuje šestou knihu ze série Sunstone.

Scénář
Stjepan Šejić
Art
Stjepan Šejić
Obálka
Stjepan Šejić
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
erotický, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7679-399-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (s chlopněmi)
Formát
168 x 258 x 11 mm
Tisk
barevný
Váha
550 g
Stran
200
Cena
499 Kč
Originál
Sunstone #06: Mercy, Part One (Top Cow Productions, 2019)
  • trudoš
    trudoš editor29.12.2023 08:48Sunstone - Milost! #01
    Kdo četl předchozí Sunstone ví, že od Stjepana Šejiće nesmí čekat bůhvíjakou revoluci v žánru. Ruku na srdce, vždyť on je to stará romantička. Tolik hlubokomyslných řečí o lásce a přátelství jsem už dlouho nečetl. To celé je pak zabaleno do lechtivé BDSM erotiky se spoustou krásných dívčích těl. A očí samozřejmě, o duších nemluvě. To je Milost! v krabičce, ovázaná růžovou mašlí.
    Teď když jsem se dospěle vysmál všem těm pubertálním emocím a odpoutal tak pozornost intelektuálně vyspělého publika, můžu s čistým svědomím přiznat, že ten chlap z Chorvatska mě zase rozsekal. V průběhu dvou stovek stran mě vzal na okružní cestu mého vlastního dospívání a prvních zamilovaných chvil. Ono totiž, když si odmyslíte všechny ty provazy, řemeny, latex a roubíky, zjistíte, že je to všechno o tom nejzákladnějším – o hledání spřízněné duše, před níž nemusíte nic skrývat a ona stejně tak před vámi. Napsáno s nezbytnou špetkou sebeshazujícího humoru, přesto niterně trefné a především nádherně zaláskované.
  • Fort
    Fort29.10.2023 18:57Sunstone - Milost! #01
    Obdivuji předchozí příběh a bál jsem se, že mě tato nová série zklame. Trvalo mi měsíc po zakoupení než jsem se do čtení pustil. Na začátku jste varovaní autorem, že tohle je zcela nový příběh a předchozí není potřeba znát.
    Příběh je stále stejně kvalitně napsaný s odkazy na Sunstone a je dobře integrovány do Milosti.
    Kresba je velmi dobrá, i když někdy až příliš názorná. Najdeme zde panely v téměř fotografické kvalitě, střídající se s kresbou s vždy zdařilou nadsázkou výrazu postav.
    Annin příběh je v tomto svazku zajímavější než Alanův. Snad v dalším svazku příběh vyváží, abych měl zájem o obě postavy.
72