Tak zdravíčko vážení členové, čas povědět helou všem a něco na sebe pro info vypotit. Je to kapku delší, doporučím případnému čtenáři aby se došel vyčurat a připravil popelník či nápoj ;). Odpusťte překlepy, bylo to psáno na mobilu při noční.

Short legend:
part a) můj a manželčin pohled
part b) pohled okolí
part c) proč tu zevluju

A)
Od ranného věku milovník horroru, béčkovejch krváků, fantasy a scifi . Milovník knih. Přemýšlivý introvert preferující digitální kontakt. Odpůrce sportu. Štastně ženatý se skvělou ženskou, kdysi kamarádkou a spolužačkou ze zdrávky, která mi dala super synka. Profesí jsem zdravotní sestra na Psychiatrické léčebně . Oplývám cynismem rodovým i profesním a libuji si v černém humoru všeho druhu . Rád se rozepisuju i o hovně a dlouhá leta aktivně hraju Guild Wars 2, během studií to bylo WoW (classic,tbc,wotlk) :)

B)
Dle okolí a rodiny biologické jsem kapku podivín. Dle Fb kontrolorů jsem pro změnu homofob,rasista, protiunijní troll a notorický hejtr. Dle kolegů tichej, precizní podivín se kterým je prdel. Dle pacientů dobrák a srandista ochotnej k pomoci kdykoliv je třeba + kapku zvláštní. Dle parťáků z GuildWars solidní support,burst dmger ochotnej vždy poradit a pomoci + kapku hardcore psycho odmítající ulehčovátka včetně video guides a addonů jakejchkoliv.
Obecně od všech slýcháno, že dokonale dokážu nasrat během kratšího hovoru, protože jsem děsně ironickej šmejd,když chci :)

C)
Nu a proč tu jsem? Za mého dětství bejval jedinej sehnatelej komiks (v té prdelce ,kde žiju) max. čtyřístek, kačeři a méďa pusík, což vedlo k jisté devalvaci žánru v mých nevědoucích očích. V době nedávné jsem však jako milovník SW narazil na jeden Omnibus z toho universa...to byl okamžik zlomový, zrovna tak, jako když padlo jabko na Ňútna. V den doručení knihy jsem komiksu defacto propadnul a knihovna zaplněná donedávna jen Pratchetty,Goodkindy, Feisty, Salvatorem atd. se začala prohýbat pod další náloží bichlí, které mi otevřeli bránu do světa kreslené knihy. Spousta z nich se sakra debilně shání a tak jsem se sem k vám přidal s nadějí, že chybějící papírové kámoše doplním . Rovnou říkám, že neprodávám ani neměním(jedině v případě duplicity dávám za lidovky popř pomužu se sháněním, je-li možnost). Z knihy se po otevření stává ihned člen rodiny(nemyslím kořenovou jako rodiče,prarodiče a bratr, ty narozdíl od manželky s prckem rád prodám zájemcům na orgány a ještě přidám tatranku jako bonus) a je pečlivě opečovávaná a pravidelně znovu čtená.
Mno a teď asi už případný čtenář leží unuděnej na stole a slina mu skrápí paži. Úkol splněn a představování ukončím ;) Pac a pusu všem
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 126
Chci: 3
Sháním: 3
Nabízím: 0
Osobní: 0