• SomeOne
    Druhý díl Pana Neporazitelného už nepůsobí tak skvěle jako jednička, ale to bude zejména tím, že hodně nápadů je zde stejných jako v jedničce. Nicméně pořád je to velmi originální přístup ke komiksovému médiu a mně se to líbí.
  • SomeOne
    Mám originální vydání, takže nemůžu posoudit kvalitu českého vydání, ale předpokládám, že jako u dalších SW komiksů od Egmontu je tato sbírka dobře zpracovaná. Teď ale k samotným příběhům. Máme zde tři minisérie odehrávající se v období sequelové trilogie.

    The Rise of Kylo Ren – Příběh o tom, jak se Ben Solo (Kylo Ren), podle mého názoru trapný záporák ze sequelů, přidá k bandě válečníků, které vede Sith verze Lite, o kterém jsme dosud vůbec neslyšeli. Také sledujeme, co se stalo po vypálení Lukova chrámu Jediů, ale i nějakou tu misi, na kterou Ben doprovází Luka. Jo a taky tady je zahradník Snoke, z čehož jsem se pořádně nevzpamatoval od posledního přečtení, což bylo před několika měsíci. Takže nic moc.

    Allegiance – Příběh odehrávající se na Mon Cale před epizodou IX. Asi nejméně zajímavý příběh z této sbírky.

    Galaxy’s Edge – V každém sešitu je krátká povídka z předchozích období se starými známými (Han Solo, Chewbacca, Greedo, Hondo) i novými (Aphra, Chirrut Imwe) postavami a ještě se samozřejmě napříč sešity táhne jeden delší story arc. Ty povídky jsou docela dobré, ten delší příběh už tak dobrý není.

    Za mě toto patří k nejméně povedeným novodobým SW komiksům, které u nás vyšly, což může být dáno mým ne úplně nejvřelejším vztahem k sequelům. Fanoušci sequelů si to asi užijou, což bohužel není můj případ.
  • SomeOne
    SomeOne16.9.2021 21:57Batman: Svět
    Úplně nevím, jak tohoto Batmana hodnotit. Kvalita povídek je bohužel hodně kolísavá, hlavním problémem je podle mě počet stránek (každá povídka má přibližně 10–15 stránek); je jasné, že na takovémhle počtu stran nelze napsat nic přelomového. Pro mě je nejzajímavější to, jak různě autoři v příbězích pracují se svými zeměmi (a Batmanem/Brucem Waynem). Někdy Batman zůstane jen v hlavním městě, někde se podívá na více míst. Také se mi líbily nové obleky (hlavně ty z Asie), které připomínají stará válečnická brnění.

    Nápad je to rozhodně zajímavý a originální, ale jednotlivým povídkám měli věnovat dvakrát více stránek, to by tomu za mě mohlo pomoct.
  • SomeOne
    Návrat Temného rytíře se mi těžko hodnotí. Pokud bych měl hodnotit čistě pouze komiks, dal bych tak 2*, což je koneckonců mé původní hodnocení zde na databázi po mém prvním přečtení. Ovšem pokud přihlédnu k historickému významu tohoto Batmana, dávám 3*–4*. Tento komiks, spolu s Watchmeny, je povinnost pro fanoušky DC, ačkoliv se během čtení musíte prokousat hromadou nezáživného textu, který příběh hodně zpomaluje.
  • SomeOne
    Jeden z nejlepších komiksů, které jsem minimálně v poslední době četl. Dost dobře to uvede do situace, o které jsem vůbec nic nevěděl. Doplnění příběhu faxy zážitek pouze stupňuje.
  • SomeOne
    Je vidět, že se to snaží být pokračování Watchmenů, což se komiksu tak úplně nedaří. Je to docela dobré, jen se trochu bojím, jak bude vypadat dokončení v druhé knížce. Možná to bude trochu uspěchané, ale doufám, že se mýlím.
    Také už se konečně více rozvíjí příběh z té úvodní knížečky do Znovuzrození hrdinů DC.
  • SomeOne
    Chvíli trvá, než se to pořádně rozjede, ale jakmile se tak stane, tak je to pořádná jízda. Bohužel je v tom hromada postav, které český čtenář asi vůbec nezná, ale nijak zásadně to ani nevadí. Hodně zajímavý je závěr příběhu, ve kterém se řeší následky krize.
    Příběhu by prospělo, kdyby byl tak o 2 až 3 sešity kratší. Ovšem je potřeba pochválit, že u nás toto zásadní dílo vyšlo, snad vyjdou i další krize.
  • SomeOne
    Vypadá to, že tato série se již ubírá dobrým směrem. King se již dostal z toho psychologického šťourání se postavám v hlavě, což je jedině dobře. Kdyby takto pokračovaly další díly, mohla by to být docela dobrá série.
  • SomeOne
    SomeOne25.5.2020 08:02Star Wars Omnibus: Zjevná hrozba
    Krásně to propojuje první a druhou epizodu Hvězdných válek. Je škoda, že to jsou Legends a za chvíli to asi Disney nahradí něčím o dost "kvalitnějším".
    Je to můj první omnibus z této kolekce ze Star Wars. Viděl jsem ho ve slevě za 300 Kč, takže jsem ho hned popadl a nelituji toho.
  • SomeOne
    Přijde mi to o trochu slabší než první díl, ale pořád je to dost dobré dokončení příběhu.
  • SomeOne
    Na tomto komiksu se mi opravdu líbí, že Spider-Man je zde pojat trochu jinak (podle mě). Musí si sáhnout na úplné dno svých sil, dokonce i vyzkoušet nové možnosti, aby porazil Morluna.
    Kresba mi úplně nesedla, ale přežít se to dá a ten příběh to docela dost kompenzuje.
    Rozhodně to doporučuji k přečtení.
  • SomeOne
    SomeOne9.5.2020 09:33Caravaggio (pevná vazba)
    Kniha začíná tím, jak Caravaggio přijíždí do Říma, kde se z něj stane velký umělec. Napsané je to dobře, nakreslené ještě lépe. Pokud znáte Caravaggiův životopis, tohle si koupíte jenom kvůli té kresbě. Můžu to pouze doporučit.
    Ještě bych chtěl pochválit Crew za vázanou verzi, příplatek oproti broži je pouze 100 Kč, vyplatí se si za to připlatit.
  • SomeOne
    Komiks, který se snaží tvářit, že v něm jde o velkou věc. Hrdinové opět říkají, jak to je nad jejich síly, ale samozřejmě to zvládnou (tím, že Superman na to hodí Slunci podobnou věc, kterou přinese ze zemského jádra). Je to další komiks z těch, které si přečtete, když jste totálně unavení a potřebujete vypnout mozek.
  • SomeOne
    Pokud totálně vypnete mozek, tak to docela ujde. Pokud očekáváte nějakou detektivku s Coulsonem (kterou jsem čekal), tak se připravte na velké zklamání. Přijde mi, že všechny sešity jsou příběh všech možných hrdinů Marvelu, a do toho tam pobíhá Coulson.

    PS: Alespoň by si překladatel mohl ujasnit, jak bude něco překládat. Poprvé tam máme napsáno bifrost, podruhé asgardský duhový most (Co? jakože......Cože?) a potřetí opět bifrost.
  • SomeOne
    Amazing Fantasy 15 a Amazing Spider-Man Annual 1 u nás už vyšlo, takže jsem si to kupoval kvůli prvním šesti sešitům Amazing Spider-Man. Očekával jsem, že dostanu klasické šedesátky, ale kdybyste tomuto komiksu vyměnili kresbu a odstranili pár bublin, tak bych možná ani neřekl, že to jsou šedesátky. Navíc v této knížce dostanete hromadu bonusů, jako je třeba průřez domem Petera Parkera, rozbor jeho kostýmu, atd., za to jsem také rád.
  • SomeOne
    Mírné zlepšení po předchozím díle. Zajímalo by mě, jak to bude s tou Civil War II, na kterou se na konci odkazuje.
  • SomeOne
    Největší chyba tohoto komiksu je, že pokračování vyjde až za necelé dva měsíce.
  • SomeOne
    Skvělá detektivka, výborně to vystihuje věta z rozhovoru s autorem: "Je to Spidey, ale ne tak, jak ho znáte!". A to je i pravda. Spider-Man je zde detektiv, a ne superhrdina. Kresba se velmi povedla, má to nádech této doby.
  • SomeOne
    Komiks jsem si hodně užil, i když Superman není moje oblíbená postava a nemám s ním téměř nic načteno.
  • SomeOne
    Kniha, ve které je jedna (velká) bitva, plus dva výplňové příběhy. Nic víc od toho nečekejte.
    Po přečtení úvodního textu jsem se lekl, že v tom bude Captain mít velkou roli, naštěstí to tak není.
    Bitva je jeden dlouhý čtyřsešitový příběh, možná by tomu nevadilo zkrátit to na tři sešity, ale jinak je to docela dobře napsané. Výplň je čistý průměr. S kresbou celé knihy jsem neměl problém.
    Jedinou výtku mám k českému překladu, protože výrok "díky Captainovi Americe", to bych nejradši blil...
  • SomeOne
    Tato kniha je spíše takový sborník několika povídek, jak se Bat a Cat připravují na svatbu, není to jeden dlouhý souvislý příběh, což je nakonec asi i dobře.
  • SomeOne
    První dva sešity jsou skvělé, výborně navazují na předchozí knihu. Ovšem u dalších dvou sešitů mi přijde, že Zdarsky tam najednou chce nacpat obrovské množství věcí, což ve většině případů nedopadne dobře, tato kniha bohužel není výjimkou. Doufám, že něco podobného nebude ve třetím dílu.
    Konec tohoto dílu je také lehce zmatečný, najednou se tam děje něco, co vůbec nesouvisí s předchozím dějem této knihy.
    Abych ale nepsal jen negativa, musím pochválit kresbu, která se povedla.
  • SomeOne
    Stan Sakai je prostě mistr ve svém oboru, je to vidět na každé jeho knížce s Usagim.
    Jsem rád za hlubší prozkoumání Katsuichiho postavy v tomto dílu.
  • SomeOne
    Celé je to jedna velká mlátička. Po úvodní nastane ta hlavní, která skončí na jedné stránce a hned na té samé začne další!! Tohle fakt nechápu. Vývoj děje je... On tam vlastně ani není, což je možná dobře. V rámci mlátiček to funguje, kresba by ale mohla být rochu lepší.
  • SomeOne
    SomeOne31.12.2019 15:33Star Wars: Aphra, Citadela hrůzy
    Po předchozích dílech, které mě hodně bavili, zde máme pokles kvality. Aphra u mě jako samostatná postava nefunguje, nejlepší byla v předchozích dílech, kde dělala poskoka Vaderovi, tam mě i docela bavila, jinak je to pro mě dost nudná postava. Kresba v prvním příběhu není úplně povedená, připomíná mi kresbu z Doctora Strange, kterého u nás teď vydávala Crew. V ději jsem se občas trochu ztrácel. Kresba druhého příběhu se mírně vylepší, nejhezčí jsou asi obličeje postav na některých panelech, kde vypadají jako jejich představitelé. Po příběhové stránce je Citadela hrůzy docela nezáživným příběhem, ovšem dokáže zabavit.
    Škoda, že zde v hodnocení nejdou dávat půlhvězdičky, dávám 3, 5*.
  • SomeOne
    Stejné jako předchozí díly, což vůbec nevadí. Jen se mi zdá, že nějak Williamson začíná více řešit Barryho Allena na úkor Flashe.
  • SomeOne
    Jediné, co mi trochu vadí, je kresba, která je místy hodně cartoonová, jinak je stejná jako u předchozích dílů.
  • SomeOne
    Souhlasím s předešlými komentáři. Jen je škoda, že se kniha vůbec nezmiňuje o vzniku Avengers.
  • SomeOne
    Nejzajímavější na tomto komiksu je, že hlavní příběh je spíše o Alfrédovi, a ne o Batmanovi.
  • SomeOne
    SomeOne10.11.2019 17:31Daredevil: Muž beze strachu #01
    Já jsem s Daredevilem zatím četl jen jeho úplně první sešit, takže toto je mé první pořádné setkání s touto postavou.
    Kniha obsahuje dva příběhy. První se podle mě moc nepovedl, kresba je sice zajímavá, ovšem mi úplně nesedí k tomuto příběhu, který se mi také moc nelíbil. Naštěstí to má pouze čtyři sešity.
    Druhý příběh je o mnoho lepší a i zajímavější. Hodně se mi líbí, že se řeší jak Daredevil, tak i Matt Murdock. Něco podobného je i u Flashe z Rebirthu. Kresba je docela povedená, jen jsem občas měl problém rozeznat některé postavy.
  • SomeOne
    Ze začátku to je skvělé, zajímavě se to vyvíjí, ovšem po půlce tam přijde Lennox a celé to jde z kopce. Celkově to je ale docela povedené. Kresba se mi v tomto případě líbila jen trochu.
  • SomeOne
    Průměrný komiks, moc nemá čím urazit. Konečně se to už tak silně neváže s dalšími díly jako to bylo, to tomu hodně pomáhá. Kresba je tentokrát trochu slabší.
  • SomeOne
    SomeOne2.11.2019 11:13Modrá CREW #10 - Orbital #3, 4
    Příběh je jednoduchý, neztrácel jsem se v něm. Kresba je stejná jako u prvního dílu, je docela hezká. Celkově se mi to líbilo více než první díl. Hlavně to strašně zajímavě skončilo.
  • SomeOne
    SomeOne8.10.2019 21:52Green Arrow: Rok jedna
    Nic s Green Arrowem jsem ještě nečetl, toto bylo mé první setkání s touto postavou (Ligu spravedlnosti nepočítám), ze seriálu jsem také neviděl ani jeden díl.
    Jako origin slouží tato kniha docela dobře. Je to takové, co asi od většiny originů očekáváte.
    Jako seznámení s touto postavou to moc dobře nefunguje. Kvůli tomu, jak je napsán charakter hlavní postavy, ji nemáte moc šanci poznat. Na začátku knihy tady máme nějakého Olivera a chvíli poté, co ztroskotá, se nám úplně změní a je to někdo jiný, jsou to víceméně dvě různé osoby.
    Kresba je taková nijaká. Pohledy z dálky se Jockovy moc nepovedly, postavy nejdou od sebe rozlišit. Ovšem záběry zblízka jsou úplně jiné, jsou hodně vydařené, detailně zachycují rysy jednotlivých postav.
    Celkově se moc nemůžu rozhodnout, jaké hodnocení tomu mám dát. Jak jsem již psal, jako origin postavy, kterou již znáte, to funguje skvěle, a jako poznání pro vás nové postavy to moc nefunguje.
  • SomeOne
    Je škoda, že už od druhého dílu této série to celé King píše z toho psychologického hlediska, jak se musí všem vrtat v hlavě. Podle mě to je plýtvání potenciálem této postavy. Mnohem víc bych ocenil, kdyby všechny díly byly napsané stylem prvního dílu, ten byl výborný. Ovšem tento styl psaní je naštěstí ještě docela dobrý, mohlo by to být i horší.
    Zápletka této knihy je zajímavá, respektive je zajímavý způsob, jakým to King podává. O kresbu se opět jako u druhého dílu postaral Mikel Janín. Jeho práce není vyloženě špatná, jen se mi u tohoto Batmana více líbí kresba Davida Finche.
    Celkově mi to přišlo nepatrně lepší než předchozí dva díly.
  • SomeOne
    První příběh se vůbec nepovedl, kresba se mi vůbec nelíbila a i příběhově to je trochu ..... (doplňte si za to, co chcete).
    Ovšem druhý příběh je naprostý opak prvního příběhu, kresba se mi hodně líbila (jo, vím, že oba příběhy kreslí i píše Todd McFarlane), což je zvláštní, protože to oboje vyšlo hned za sebou v sešitech. Nicméně i příběh je zde inteligentní, mně se hodně líbilo, že zde chybí nějaký klasický záporák, to tomu hodně prospívá. Řešení zápletky je dobře udělané, jen se mi trochu nelíbílo, jak se ten Spidey nechal přesvědčit tak rychle.
    Za tu cenu je to luxusní edice, kterou každému doporučuji zakoupit.
  • SomeOne
    SomeOne22.9.2019 19:16Watchmen - Strážci
    Před přečtením tohoto komiksu jsem již viděl film a ten se mi líbil, jenom to zpracování toho filmu se mi moc nelíbilo, a tak jsem k tomuto komiksu přistupoval trochu opatrně a myslím si, že to ovlivnilo můj celkový dojem z této knihy. Po příběhové stránce je to výborné, stejně jako film, ale některé pasáže jsou zde podle mě úplně zbytečné. Zpracování komiksu se mi docela dost líbilo.
    Kresba je víceméně stejná jako u dalších komiksů z tohoto období, takže pokud máte rádi tuto éru, bude se vám tahle kresba líbit.
  • SomeOne
    SomeOne15.9.2019 17:51Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Trochu zvláštní, že hlavní příběhová linka skončí v půlce knížky, ale ani mi to moc nevadilo, jen to bylo trochu rychlé. Zbytek knížky byl už jen takový epilog.
    Kresba je stejná jako u předchozích dílů, jen u prvního sešitu této knížky se vyměnil kreslíř a jeho práce se mi líbila více než ta od Bachaly.
    Annual #1 je trochu zvláštní, kresba se mi moc nelíbila a příběhově takhle samo o sobě to také není povedené, ale uvidíme, jestli se to nějak rozvine v další knížce od jiného autora.
  • SomeOne
    Prostě další Usagi. Začátek tohoto dílu je malá dohra Ostří trav, jinak je tento díl zhlediska kvality stejný jako díly před Ostří trav.
  • SomeOne
    Líbilo se mi to více než první díl tohoto příběhu, možná i proto, že zde sledujeme pouze jednu příběhovou linku a vyskytuje se zde několik, i když docela předvídatelných, zvratů.
    Kresbu není potřeba nijak komentovat, no, prostě Stan Sakai a Usagi.
  • SomeOne
    SomeOne13.9.2019 18:15Deadpool: Drákulova výzva
    Dobrá jednohubka, docela rychle to uteče, akorát finální souboj byl na mě až příliš dlouhý. Vtipy jsou zde celkem povedené.
    Nejvíce se mi asi líbil konec celé knihy.
    Kresebně spadá tento komiks do normálního mainstreamového průměru.
  • SomeOne
    Zpočátku se mi to hodně líbilo. Ovšem trochu mé nadšení opadlo, když příběh úplně odbočil a najednou se začal věnovat něčemu úplně jinému. To jsem trochu nepochopil, proč je děj rozdělený na několik "samostatných" částí. Všechny části jednotlivě se mi líbili, ale dohromady je z toho docela guláš.
    Kresba je zde velmi povedená, líbila se mi každá stránka. Je dobře, že to vyšlo v tomto větším formátu.
  • SomeOne
    SomeOne10.9.2019 18:45Modrá CREW #09 - Orbital #1, 2
    Pokud jste fanouškem sci-fi, bude se vám to líbit. Já mám rád sci-fi i komiksy, ovšem z tohoto výtvoru mám trochu rozpačité pocity.
    Zápletka je povedená, jen jsem se často ztrácel v postávách a ve všech těch obyvatelích různých planet.
    Kresba není nic moc, pár panelů je hodně hezkých, nejvíce jich je mírný podprůměr a některé nejsou moc pěkné.
    Do druhého dílu asi nepůjdu.
  • SomeOne
    SomeOne10.9.2019 18:39Rick a Morty #01
    Takže, o tomto titulu jsem věděl, že ho crwáci vydali, ale ani jsem neuvažoval o tom, že bych si to koupil. Jednoho dne jsem to spatřil v knihovně, tak jsem si to půjčil. A jsem HODNĚ, HODNĚ, HODNĚ rád, že jsem si to nekoupil. Seriál jsem neviděl, takže toto bylo moje první setkání s touto dvojicí. A musím říct, opravdu se to nepovedlo. Tak stupidní příběhy jsem snad nikdy nečetl, vůbec mě to nebavilo, vadilo mi, že na každé druhé stránce se objevil nějaký vulgární výraz (je dobře, že na této knížce je napsáno POUZE PRO DOSPĚLÉ ČTENÁŘE). A dokonce i ta kresba je fakt hnusná, trošičku mi připomíná kresbu Simpsonových, ale tam se mi aspoň trochu líbila, což u této knížky nemůžu říct.
    Když to shrnu, tak jsem na každé stránce docela dost trpěl a vůbec se mi to nelíbí.
    Druhý díl bych si přečetl pouze v případě, kdyby mi někdo za jeho přečtení nabízel alespoň několik stovek korun.
    Odpad
    0%
  • SomeOne
    Tak toto je velmi povedené dílo. Seznámíte se s Milesem Moralesem, pokud ho tedy neznáte, zároveň to pobaví a ani to není přihlouplé. Peter Parker opravdu dlouho neví, co se to s ním stalo, a je pěkné sledovat, jak to postupně zjišťuje a jak na něj reaguje okolní svět. Plus potěší Nick Fury, S.H.I.E.L.D. a Ultimates. Pokud máte rádi (jakéhokoliv) Spider-Mana, kupte si to.
    Jen mi přišlo, že na to, že se na obálce píše "Miles Morales", tak je to spíše o Petru Parkerovi, ale to může být čistě můj subjektivní pocit.
  • SomeOne
    Toto je vlastně pokračování Odznaku a je docela povedené. Jako u mnoha dalších komiksů, knížek a filmů je zajímavé vidět, jak si autor představuje svět o několik (desítek/stovek) let později, v tomto případě je to 25. století. Místy je to trochu zmatečné, ztrácel jsem se tam v příběhu, ale takových pasáží je pouze pár.
    Kresba je průměrná, pro Flashovu řadu normální.
    U této knihy jsou hezké obě obálky, jak ta americká, tak i ta česká od Petra Kopla.
  • SomeOne
    Je škoda, že to jako pokračování Rodinného podniku nepíše Mark Waid. Ovšem i přes to je scénář docela dobrý.
    Abyste tento komiks pochopili, nemusíte číst Rodinný podnik, ale pokud jste ho četli, máte malou výhodu v tom, že se nebudete trochu ztrácet v Petrově vysvětlování předchozích událostí.
    Kresba je povedená, jen je škoda, že u šestého sešitu došlo k malé změně v kresbě.
    Už se těším na pokračování.
  • SomeOne
    Flashpoint ani Watchmeny jsem nečetl, pouze jsem viděl filmy a to pro pochopení tohoto komiksu bohatě stačí. Jsem rád za návaznost na úvodní díl celého Znovuzrození, jediné, co mi zde vadí, je, že příběh se o moc neposune, ale i tak je to docela zajímavé. Dále je nutné číst Flashovu řadu, docela dost se na ni odkazuje.
    Já jsem si to užil a už se těším na další pokračování tohoto příběhu.
  • SomeOne
    SomeOne22.6.2019 20:22JLA: Svoboda a spravedlnost
    Toto je první komiks s kresbou od Alexe Rosse, který jsem četl. Ve většině komentářů na této stránce je jeho kresba vychvalována, avšak mně úplně nesedí. Některé panely sice jsou povedené, ale v celé knize jich je opravdu pár. Není to úplně špatná kresba, je docela dobrá, ale určitě by se na ní dalo něco vylepšit.
    Jinak příběh je docela dobrý a jsem rád, že Liga se zde nepotýká s normálním záporákem, ale řeší také něco jiného, a zároveň se tu také dočkáme Ligy v trochu jiném světle, ovšem to si na konci obhajují.
    Celkově je to dost povedené čtení a doporučuji to všem fanouškům Ligy spravedlnosti.
  • SomeOne
    SomeOne22.6.2019 15:51Iron Man: Extremis
    Kresba se v tomto případě docela povedla, je to spíše taková malba. Příběh to má také zajímavý, líbí se mi na tom, že Iron Man a Tony Stark jsou od celého světa vnímáni trochu odlišně, ale tak to je i v dalších komiksech, a také, že je zde více řešen jejich "vztah". Je to dobré čtení pro fanoušky Iron Mana.
  • SomeOne
    SomeOne16.4.2022 19:42Herní vlákno
    Kód už našel svého majitele.
  • SomeOne
    SomeOne16.4.2022 14:08Herní vlákno
    Dostal jsem k nákupu u Alzy licenci ke hře Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarok. Vím, že to nevyužiju, takže pokud někdo máte zájem, dejte mi vědět. Kód lze uplatnit do 15. 5.
  • SomeOne
    SomeOne11.4.2022 20:52Pindárna
    massilia: Souhlas, nevypadá to nic moc, ale třeba se to dětem, na které to je očividně cíleno, bude líbit.
  • SomeOne
    SomeOne5.4.2022 07:13* Připomínky a návrhy
    Jo a těším se na ty další díly!
  • SomeOne
    SomeOne5.4.2022 07:12* Připomínky a návrhy
    Scarface: Ano, tuto sérii Nejvyšší čaroděj mám na mysli. Zde je uvedená jako Doctor Strange (Volume 4) a je označená jako dokončená, ohledně čehož byl můj dotaz, jestli to tak je správně, a z Vaší odpovědi vyplývá, že není.
  • SomeOne
    SomeOne4.4.2022 21:14* Připomínky a návrhy
    Nová série Doctor Strange je označená jako dokončená, ale to asi bude chyba, ne? Předpokládám, že Crew vydá i další díly.
  • SomeOne
    SomeOne4.4.2022 09:14Pindárna
    Crewní katalog na první polovinu roku je venku!
    https://www.crew.cz/Katalog-komiksu-CREW_2022_leden-cerven.pdf
  • SomeOne
    SomeOne2.4.2022 09:32Slevy, výprodeje, bazary
    Díky!
  • SomeOne
    SomeOne1.4.2022 19:49Slevy, výprodeje, bazary
    karl: Taky bych byl prosím rád za odkaz ;)
  • SomeOne
    SomeOne31.3.2022 18:02Filmový a hudební klub
    Asi to už většina lidí tady ví, ale kdyby někdo ne, tak od 14. června bude v Česku dostupné Disney+. Předplatné bude 199 Kč za měsíc nebo 1990 Kč za rok.
  • SomeOne
    SomeOne22.3.2022 17:37Pindárna
    Mě potěšil druhý pan neporazitelný, smějící se Batman a dr. Strange.
  • SomeOne
    SomeOne22.3.2022 17:04Pindárna
    A to ještě nezveřejnili katalog. Až se tak stane, asi se budu muset rozloučit s ledvinou :(
  • SomeOne
    SomeOne22.3.2022 16:47Pindárna
    Je to venku! Vypadá to, že druhé čtvrtletí bude hodně náročné na peněženku...

  • SomeOne
    SomeOne9.3.2022 21:56Filmový a hudební klub
    Tak tady máme první trailer na Kenobiho! Vypadá to hodně dobře, až na jisté kostýmy, které nevypadají úplně nejlépe, ale uvidíme, jak to nakonec bude. A ta hudba! Ta je fakt skvělá!
  • SomeOne
    SomeOne7.3.2022 20:56Srazy, cony, festivaly
    Na kanálu Komiksáře ve videu shrnujícím únorové novinky od Crwe prozradil mistr Pavlovský, že 25. 6. by se měl konat Crwecon.
  • SomeOne
    SomeOne28.2.2022 22:01* Připomínky a návrhy
    Ahoj, vydání nového dílu Detective Comics se posunulo o jeden týden na 23. 3., mohl bych poprosit o opravu v kalendáři? https://www.bbart.cz/katalog.asp?id=3477
  • SomeOne
    SomeOne15.2.2022 18:40Herní vlákno
    K příležitosti vydání nového rozšíření hry Star Wars: The Old Republic byl vydán nový cinematc trailer s názvem Disorder:



    Kdo hrajete? Já hraju jen občas, ale je to skvělá hra.
  • SomeOne
    SomeOne14.2.2022 17:43Slevy, výprodeje, bazary
    JIK: Jo jo, kód se nemění.
  • SomeOne
    SomeOne14.2.2022 06:43Slevy, výprodeje, bazary
    JIK: Tak já sem ten kód rovnou hodím, ať ho nemusí nikdo hledat :-) Slevový kód na Albatros je A155BD. Taky ho už dlouho používám a je to super :-)
  • SomeOne
    SomeOne13.2.2022 18:10Slevy, výprodeje, bazary
    Fry: Koukám, že v té slevě mají z High Republic jen Do temnoty. Tato kniha se odehrává víceméně souběžně s knihou Světlo rytířů Jedi, kterou je dobré si k tomu pořídit a možná jí i začít číst příběhy z tohoto období. Mě to zatím docela baví. Doufám, že Egmont vydá i komiksy :-)
  • SomeOne
    SomeOne13.2.2022 15:49Slevy, výprodeje, bazary
    U Dobrovského mají do středy velkou slevu na vybrané Star Wars romány + nějaké další produkty. Vyzdvihnul bych zejména obrazovou kroniku Rok za rokem, která je opravdu povedená.
    https://www.knihydobrovsky.cz/akce/moudre-slevu-vol
  • SomeOne
    SomeOne7.2.2022 09:35Slevy, výprodeje, bazary
    V Comics Pointu mají komiks Superman: Rudá hvězda za 299 Kč.
  • SomeOne
    SomeOne2.2.2022 06:42Pindárna
    Toe: vždyť píše, že si tam může číst :-)
  • SomeOne
    SomeOne1.2.2022 14:03Pindárna
    Mě v Hawwwranově knihovně zaujalo souborné vydání Before Watchmen.
  • SomeOne
    SomeOne26.1.2022 16:43Sběratelský klub
    DR: jak jsem psal to s tím rozhodnutím Albatrosu, tak to je od člověka, který na těch knihách pracuje, takže to bude asi ta nejpravděpodobnější varianta.
  • SomeOne
    SomeOne26.1.2022 15:44Sběratelský klub
    Nebo si na ty knížky můžeme udělat vlastní přebaly, když už se to tady rozjelo s tím Criminalem :-)
  • SomeOne
    SomeOne26.1.2022 15:43Sběratelský klub
    soulbringer: Nesnaž se, v lidské hlouposti je marné hledat logiku.
  • SomeOne
    SomeOne26.1.2022 12:42Sběratelský klub
    Mikei: Jaké tam jsou rozdíly? Já jsem to psal víceméně z hlavy. ale moc jiných variant, jak to číst, mě nenapadá.
  • SomeOne
    SomeOne26.1.2022 12:38Sběratelský klub
    ad hřbety Star Wars: Před nějakou dobou došlo v Albatros Media k rozhodnutí, že všechny jejich tituly budou mít stejně orientované hřbety, takže Egmont se musel přizpůsobit. A jak radek píše, že nějaké hřbety má jinak než soulbringer, tak je to proto, že dotisky starších věcí vycházejí s novou orientací hřbetů. Takže když si počkáme dostatečně dlouho, budou všechny díly SW dostupné s jednotnou orientací hřbetů :D
  • SomeOne
    SomeOne25.1.2022 21:05* Připomínky a návrhy
    Aha, už to vidím, díky.
  • SomeOne
    SomeOne25.1.2022 20:55* Připomínky a návrhy
    Mohl bych poprosit o propojení nového dílu Batman kompletu s dřívějšími vydáními od BBartu? Díky
  • SomeOne
    SomeOne20.1.2022 12:35* Připomínky a návrhy
    Zack: Kromě Googlu nás nemá rád ani Seznam a Apple, protože na moje mailový schránky u nich mi ta upozornění ani nedorazila :(
  • SomeOne
    SomeOne7.1.2022 20:37Pindárna
    Tak už je to venku!
  • SomeOne
    SomeOne6.1.2022 21:46Pindárna
    wistar: Celkem má vyjít 80 svazků, ale ohlášené jsou zatím pouze ty na jejich stránkách. Bude to vycházet ještě cca dva a půl roku.
  • SomeOne
    SomeOne6.1.2022 19:08Pindárna
    wistar: https://www.deagostini.com/cz/produkty/batman/VD3692000000/

    je to úplně dole, seznam je průběžně aktualizován

    a taky je to na wikině https://cs.wikipedia.org/wiki/DC_Comics_–_Legenda_o_Batmanovi
  • SomeOne
    SomeOne29.12.2021 16:31* Připomínky a návrhy
    Posláno Fryovi, jeho adresu mi to nabídlo na základě předchozích zpráv :)
  • SomeOne
    SomeOne29.12.2021 15:13* Připomínky a návrhy
    Mám nějakému adminovi zaslat tiráž desátého dílu Batmanova kompletu?
  • SomeOne
    SomeOne23.12.2021 10:44Herní vlákno
    Kapis: Musíš vložit adresu přímo toho obrázku, ne té stránky, na které se zobrazuje. Docílíš toho tak, že na obrázek klikneš pravým tlačitkem myši a tam by se měla zobrazit možnost "Kopírovat adresku obrázku" (nebo tak nějak to je nazvané).
  • SomeOne
    SomeOne22.12.2021 07:55Pindárna
    Zack: Pokud si dobře vzpomínám, je to prostě komiks přilepený ke kusu kartónu, nic zvláštního by to nemělo být. Ale viděl jsem to už před nějakou dobou, takže je možné, že se pletu.
  • SomeOne
    SomeOne20.12.2021 20:59Pindárna
    RadimNemec: Jak jsem psal, distribuce to už má v nabídce, takže předpokládám, že zítra (nebo tak nějak) to budou mít v Čáslavské a dalších pražských prodejnách, mimo Prahu asi o pár dní později.
  • SomeOne
    SomeOne20.12.2021 19:27Pindárna
    RadimNemec: V distribuci by to už mělo být.
  • SomeOne
    SomeOne16.12.2021 15:10* Připomínky a návrhy
    SickNail: Koukám, že sis tím možná(?) i nějak rozhodil stránku svého profilu, když v tvém profilu přejdu na přehled sbírky, nezobrazí se, ale potom se ve všech ostatních záložkách objevuje přehled tvé sbírky pod obsahem té dané záložky. Anebo tě Zack trestá za tvé rozbíjení databáze :)
  • SomeOne
    SomeOne16.12.2021 15:02* Připomínky a návrhy
    SickNail: Jasně že tak funguje i kurziva, je to v zásadě to samý a hádám, že kdybys takhle neukončil třeba link, tak by celý zbytek stránky byl jeden dlouhý text linku. Ale nezkoušej to, ať Zackovi nepřiděláváš práci, stačí, že teď po tvém experimentu bude muset napravovat.
  • SomeOne
    SomeOne1.12.2021 21:42* Připomínky a návrhy
    U nového dílu Spidey výběru je prý špatně uveden obsah komiksu, louza to napsal do diskuze u komiksu.
  • SomeOne
    SomeOne25.11.2021 18:08Sběratelský klub
    Vzhledem k ceně tohoto "balíčku", která je stejná jako cena samotného komiksu a ještě na to je sleva 20%, bych se nedivil, kdyby to mýdlo bylo velké jako ta, která dávají v hotelech.
  • SomeOne
    SomeOne25.11.2021 16:55Sběratelský klub
    Nezbi: Zrovna jsem to sem také chtěl přidat. Mně se nejvíce líbí ta hláška "Obrázek mýdla má pouze ilustrativní charakter." :-D
  • SomeOne
    SomeOne18.11.2021 20:13Pindárna
    Fry: Pavlovský poměrně nedávno na stránkách Crwe psal, že nového eshopu by se měl kromě Krakatitu dočkat i Arkham, tak uvidíme, kdy to bude.
  • SomeOne
    SomeOne18.11.2021 15:07Pindárna
    Krakatit má nové stránky.

    https://www.krakatit.cz
  • SomeOne
    SomeOne5.11.2021 18:28Pindárna
    SSP: Nepíše se krváceli oči ani krvácela oka, ale krvácely oči :-)
  • SomeOne
    SomeOne4.11.2021 19:31* Připomínky a návrhy
    Ahoj, u komiksu Captain America - Steve Rogers #02: Maria Hillová před soudem je špatně cena, ta správná je 299 Kč.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0