• Richie82
    Richie8222.9.2018 22:58Život a doba Skrblíka McKváka
    Don Rosa a jeho mistrovské dílo. Dvanáct sešitů Skrblíka McKváka a jeho origin očima autora vzdávající poctu legendárnímu Carlu Barksovi. Tahle kniha si zaslouží jen to nejlepší zpracování protože se jedná o příběh ke kterému se jako čtenář budu chtít vracet, a za to Egmontu velké díky, protože podobných či lepších titulů se třeba už nikdy nedočkáme. Radost mi udělala zlatá ražba na předním obrázku se zlatým rámováním na kterou je radost pohledět a celkově tím kniha vypadá luxusně. Za tu cenu je to docela špalek a já si knihu velice užil a vřele bych ji doporučil každému kdo miluje komiks. Ono těch dobrých komiksů zas tolik není, a těch s dobře napsanými příběhy ještě míň.
  • Richie82
    Knihu jsem koupil i s ostatními třemi díly a pokud to Egmont dotáhne do konce, můžeme se těšit na pěknou sbírku komiksů která má co nabídnout, jak do kvality zpracování tak skvělého humoru, kdy se na nás budou valit best ofky těch nejlepších autorů jenž se na příběhy s Donaldem a Skrblíkem podíleli a zanechali svůj vlastní styl. Knihy jsou dobře zpracované a těch chyb tam zas tolik není, rozhodně ne tolik aby mi to bránilo ve čtení a komiksy si užít. Ale jak už jsem zmínil, tahle Zlatá klasika rozhodně stojí za to a je radost to číst. Tak doufám že to Egmont dotáhne do konce a vydá všech padesát knih (ti co neví tak ať se mrknou na norskou stránku Egmontu a její edičák Hall Of Fame).
  • Richie82
    Richie8222.9.2018 22:15Slevy, výprodeje, bazary
    mearez: Darkhawk 1# jsem měl taky ale kupodivu z levných knih. Hodně sešitovek bylo z osmdesátek ale většina z nich polovina devadesátek jako Jaguar, Shield apod. Nejstarší kousek Marvel Tales (The Amazing Spider-man z roku 1979) byla sranda tím listovat, koloring mi připadal jako vybarvený pastelkama :D
  • Richie82
    Richie8220.9.2018 20:19Slevy, výprodeje, bazary
    V levných knihách jsem rovněž natrefil na několik us sešitovek za 29 kč, hodně od Image. Tady v Brně v Karlzberger knihkupectví hodně starých sešitovek, hlavně jsem tam schrastil i několik Amazing, Spectacular a Web of Spider-Many do 39 kč.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 1 (cca 349 Kč)
Mám: 2 (cca 748 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0