• Fanda
    Ten to komiks má tak krásnou kresbu, že už jen to je důvod si komiks pořídit. Příběh je ze začátku zajímavý a bude vás zajímat kam se bude zaobírat dále, bohužel začne být docela ukecaný a kromě pár momentů to začne být zajímavé až ke konci kdy hlavní záporák bojuje s JL. Ten to komiks nekončí žádným happy endem a bývá někdy krvavý a brutální až morbidní. Ten to komiks doporučuji, když už ne skrz příběh tak rozhodně skrz kresbu, která je podle mě fantastická.
  • Fanda
    Tuhle serii beru jako něco u čeho člověk vypne a zasměje se a tak to fungovalo u prvního dílu ale tenhle díl se snažil tlačit víc na příběh a a moc to podle mě nefunguje.
  • Fanda
    Tohle je tak jiný oproti superhrdinským komiksům (pozitivně) má to tolik super momentů ale bohužel mě to úplně nepoložilo na zadek, tak snad v dalším díle.
  • Fanda
    Je to vtipný, je to kouzelně nakreslený a je to fantasy... co víc si přát ?? Pár ale tam je ale je jich tam tak málo že se dají prominout.
  • Fanda
    Tohle je tak šaptný což je škoda, protože jsem se na to tak těšil. Příběh je průměrný a z 90 % se tam mluví sprostě a a asi to má být vtipný ale mě to vůbec tak nepřišlo.
  • Fanda
    Dobrej příběh ale bohužel to retro co tam je už není pro mě a vím že za to ani nemohou tvůrci, protože se tak psalo v té době ale zkrátka to pro mě není. Na druhou stranu jsem si ty příběhy užil a člověk se zde může dozvědět něco nového o postavách jako je třeba Deadshot.
  • Fanda
    Přečetl jsou oba dva díly a je to zkrátka další origin Supermana ale za to podle mě nejlepší z kompletu co tam zatím je. Začátek lehce připomíná film Man of steel v tom jak býval Superman na cestách a hledal sám sebe.Knížka sama osobě je dobrá a dobře se čte ale je to zkrátka další origin, který ničím nepřekvapí.
  • Fanda
    Skvělej komiks, který můžu doporučit jak nováčkovy tak i člověku co toho má už něco načtený. Příběh je se čte dobře a bez problémů ani milostný vztahy mi tady nevadili. Měl jsem pocit jako bych četl velmi povedený film. Hlavní postavy jsou sympatické a člověk si je rád oblíbí. Hlavní záporák je podle mě skvělej a člověk se s ním i dokáže soucítit a pochopit jeho důvody a jsem rád že po roce jsem už konečně přečetl ten komiks kde je tenhle záporák. Kresba mi lehce vadila skrz obličeje ale kostýmy jsou nakresleny dobře a vlastně po čase jsem si na tu kresbu tak zvykl že bych ji ani neměnil.

    Příběh - 90 %
    Postavy - 100 %
    Kresba - 75 %
    Záporák/ci - 95 %
    Verdikt - Jestli jste fanoušci Flashe tak tohle byste si měli koupit a pokud nejste tak vám jen můžu poradit, aby jste to zkusily, protože věřím že se vám bude líbit minimálně příběh.
  • Fanda
    Jako fanoušek Arrowa jsem chtěl, aby u nás vyšlo něco fakt super s ním a konečně se povedlo. Příběh krásně odsýpá a má dobrou ikdyž občas předvídatelnou zápletku. Záporáci se tady celkem hodně mění ale pasuje to tak dobře že to nevadí, Románek s Black Canary byl dobře napsaný a některý momenty byly vážně super a i ona sama zde krásně figurovala a její linka niak nekazí celkový příběh. Objeví se zde i další Oliverův kamarád, který zde má s Oliverem něakou rozepři kterou zde nevysvětli ale prostě ho chce strašně zabít ale za pár minut jsou v pohodě prostě WTF ? ( PS: v pohodě tohle nebyl spoiler. ) Kresba mi vadila jen v tom že se v půlce knížky změní a člověk si musí zvyknout, protože je to úplně jiná kresba než byla předtím ale jako je taky dobrá.
    Příběh - 75 %
    Postavy - 90 %
    Kresba - 75 %
    Záporák/ci - 85 %
    Verdikt - Pokud máte rádi Green Arrowa a Black canary tak tohle je pro vás povinnost, fakt jsem si to užil to čtení a jako fanda Arrowa můžu jen doporučit a už se těším na pokračování.
  • Fanda
    Do půlky je tenhle komiks super ale potom jak už se to zaměřuje hlavně na trinity war tak jde kvalita dolů a člověk nemá moc šanci se v tom vyznat.
  • Fanda
    Za mě rozhodně lepší než první díl. Tady byl krásně ukázán Ra´suv origin příběh, který se krásně četl bez jakéhokoliv natahování příběhu. Batman je tu vedlejší postava a je zde vážně jen tam kde má být a ne nikde na víc. Ra´s tady vážně září a doporučuji ten to komiks všem kdo mají tuhle postavu rádi nebo se oni chcou dozvědět něco nového o jeho minulosti.
  • Fanda
    Komiksy co jsem o WW četl mě moc nebavily ale tohle bylo vážně skvělý. Příběh je takovej pomalej a člověka zmate ale poté co se spojí s cheetahou tak kvalita jen stoupá. Cheetah je tu skvěle vyobrazena jako takovej ´´antihrdina´´ a její linku s wonder woman jsem si užil. Hodně mě zaujali stránky v chrámu a kde rámy tvořili liány což se mi hodně líbili a více mě to vtáhlo do té dané místnosti. Konec je velmi zajímavý a zahalený tajemstvím ale pro někoho až chaotický. Jinak mě komiks bavil víc než Batman a doufám že si minimálně udrží kvalitu.
  • Fanda
    Čekal jsem od toho nic a ani jse mna to netěšil a ani jsem to nechtěl číst proto mohu říct že jsem byl sakra překvapen jak je tenhle komiks skvělý. Až na kresbu která mě ze začátku moc nenadchla tak příběh byl skvělý a mile mě překvapilo že příběh nebyl odvyprávěn jen ze strany Catwoman ale i z ostaních lidí.
  • Fanda
    Skvělý příběh ! Příběh ze začátku nic moc ale poté co se dostane na ostrov tak člověk hltá od stránky po stránku, akce je tu dost a ukazuje se zde že člověk musí vytrpět hodně aby přežil. Kresba je podle mě skvělá a můžu jen doporučit.
  • Fanda
    Nečekal jsem že to bude tak dobrý a bylo to skvělý. Užil jsem si výpravu na Apokalypsu. Celý příběh krásně odsýpá a konec byl velmi zajímavý.
  • Fanda
    Je to prostě skvělý ! Nic jiného se o tomhle říct nedá.
  • Fanda
    O tomhle komiksu nevím co si mám myslet. Tomuhle komiksu nemám nic moc co vytknout ale zase mě moc nebavil, asi je to tím že jak u nás z větší části vycházi Batman a jak ho mám už načtenýho skoro nejvíc ze všech postav tak mě už přestává bavit. Jinak jsem rád že tenhle komiks se zaměřuje na jiné záporáky než jen Joker a jsou tady takový podle mě nevýrazní záporáci co má Batman jako je Calendar man. Před něakou dobou jsem si říkal proč lidi žijí v Gothamu a tenhle komiks se touhle otázkou lehce zabývá což je podle krásnej plus. Jinak jsem rád že konec neskončil tak jak jsem si myslel.
  • Fanda
    Čekal jsem na tenhle komiks od vydání prvního DCKK a jsem rád že komiks splnil moje očekávání. Příběh je skvělí a klidně to doporučím každému.
  • Fanda
    Oproti jedničce nic moc, všechno je o stupeň horší a po přečtení se k tomu nebudete ani chtít vrátit.
  • Fanda
    Komiks má krásně násilný začátek, který ukazuje že tohle není normální superhrdinský příběh. Humor ujde a příběh ke konci krásně napíná a končí tak že si hned chcete přečíst další díl. Doporučuji přečíst ale není pro všechny.
  • Fanda
    Skvělá popkornová jízda s plno dobrými hláškami a akčními scény. Tenhle komiks je vážně skvělý pro člověka, který hledá něco aby mohl vypnout hlavu a dobře se zasmát, bohužel příběh není nic moc. Po hlavním příběhu tu zde mají svůj vlastní krátký příběh Deadshot, Katana, Captain Boomerang a Harley Queen, které jsou velmi povedené a díky nim člověk víc pozná tu určitou postavu. PS: Katanu nemám rád ale její vlastní příběh se mi velmi líbil.
    Hlavní příběh: Humor - 100 % příběh - 50 % akce - 75 % postavy - 90 % výsledek = 90 %
    Vedlejší příběhy: Humor - 40 % příběh - 100 % akce - 100 % postavy - 100 % výsledek = 98 %
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 66 (cca 18805 Kč)
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0