• Hunter
    Hunter9.12.2018 18:36Joker: Oslava 75. výročí
    Parádní kniha. Byl zachován původní formát což je samozřejmě paráda a za to palec nahoru. Upřímně musím říct že část s retro příběhy byla o hodně lepší než ta pozdější. 70s Batman mě moc nebavil. Ale pro fanoušky Jokera paráda.
  • Hunter
    Zatím asi jeden z nejlepších příběhů co jsem v rebirthu četl. Sice je to stále opakovaná zápletka a všechno ale provedení bylo fantastický. Hitch si s tim pěkně pohrál a hodně mě to bavilo. Vřele doporučuji ! (kresba také úžasná, jsem zapomněl zmínit)
  • Hunter
    Zmatená Diana mě moc nebavila. Místy skvělá kresba ale jakožto člověk co s WW četl jen pár komisků mě tohle moc nenadchlo. Prostě takovej klasickej průměr.
  • Hunter
    Skvělý retro a zasádní komiks s Batmanem. Kdo to myslí s Batmanem vážně by si tohle určitě měl přečíst. Není to sice 5* ale i tak se jedná o super věc..a za tu cenu..jděte do toho.
  • Hunter
    Upřímně...na to co jsem čekal tak nic moc. Koncept příběhu je dobrej ale provedení kolísá už prakticky od začátku. To vše ještě podrhuje nevkusná kresba Romity. Za mě teda horší 3 a do dalšího dílu už asi nejdu.
  • Hunter
    Pro mě jako fanouška retra tohle bylo skvělý. Nehledejte tu žádného Barryho Allena...tohle totiž není jeho origin. máme tu origin Kid Flashe Wallyho Westa což mi trochu hlava nebere. V DCKK mají být nejlepší a nejprůlomovější komiksy které DC kdy vydalo a tohle mi jako průlomový komiks moc nepřišlo. Příběh byl fajn a hezky se četl a mě ani nevadí že občas něco na tento styl v dckk vyjde akorát pak lidi co chtějí a čekají ty průlomové věci budou asi naštavní. Za mě pohoda a pokud chcete odpočinkový čtení a nevadí vám retro tak do vlaku, auta,busu se to hodí a je to příjemná věc.
  • Hunter
    Konečně je tu něco kvalitního. Příběh je super a rychle se rozjede. kresba vyloženě nádherná například záběry z dálky v bouřce jsou megasuper. Celkově je tohle určitě série který dám šanci a těším se na další díl. Jediný co mi nesedí je, že pokud by si tohle koupil člověk co zná batmana třeba jen z filmů tak je nejspíš totálně v prdeli takže vážně nechápu proč je tam napsáno ideální start pro nové čtenáře.
  • Hunter
    Tak tohle se hodně povedlo. Při prvních pár stránkách jsem myslel že to bude šílený propadák ale hned druhý sešit mě přesvědčil o omylu. Bachalova kresba je trochu odlišná a první sešit jsem si na ní trochu zvykal. Aaron sere na všechno a podání magie jako : každý úder má svou cenu se mi hodně líbí. Samozřejmě to končí v tom nejlepším a proto se těším na další díl. Jsem zvědav a doufám že série bude držet kvalitu tohohle prvního booku. Doporučuji všem, je to velká pecka !
  • Hunter
    Jeden z nejslabších Deadpoolů co jsem zatím v sérii četl. Škoda toho začátek byl parádní ale poté se to tak trochu zvrtlo a měl jsem chut komiks založit do knihovny a nevracet se k němu. Komiks zachranuje příběh s Hitlerem a poté líbanky v Japonsku. Celkově doufám že příští díl sérii opět nakopne do kvalit předešlých tří výborných knih.
  • Hunter
    Hunter11.6.2018 16:49Deadpool: Drákulova výzva
    První komiks s Deadpoolem u nás ! No je to paráda. Co už paráda trochu není je to, že se dějově odehrává po Deadpoolovi vs S.H.I.E.L.D. Což trochu mate ale ne nijak zásadně. Nahláškovaná akční jízda jako vždy nesmí chybět. Příběh šlape bez zbytečných okecávání a rozhodně nudit nebude. Jedná se podle mě o hodně dobrý komiks který si určitě pořidte.
  • Hunter
    Čtvrtý díl této série se mi zdál být dost v pohodě. Rozhodně to nebylo tak nudné jako dvojka. Co si budeme nalhávat nic lepšího než troka už nebude ale přesto byl bych rád kdyby se série držela alespon těhhle kvalit. Příběh je super a všechno rychle odsýpá samozřejmě o hlášky zase není nouze.
  • Hunter
    Johns v plné parádě. Jeden z nej scénáristů dc opět dokázal čím si tento post zasluhuje. Parádní čtivý origin Ligy navíc s totálně perfektní kresbou Leeho. K tomu nic netřeba dodávat. Kdo to ještě nemá tak napravit !
  • Hunter
    Zklamání.Na to co jsem očekával tak jsem fakt dostal věc která nesplnila moje očekávání. Rozjezd byl poměrně v pohodě a celkově ten příběh byl taková jednohubka. Předtím než tu zhejtim jednu postavu tak jednu postavu i pochválím a to je Captain Boomerang který sice nedostal moc prostoru ale vždy když něco řekl tak to bylo super a jeho hlášky mě bavily + jeho "origin" sešit byl také fajn a užil jsem si ho asi nejvíc. Kazí to tu bohužel jedna nesnesitelná postava a tou je Harley. Tak špatně napsanou jsem jí snad nečetl. To její "nazdar hošani" mě totálně zabíjelo a kam se ztratila ta psychopatka oddaná Jokerovi co bez váhání zabije každýho jen aby docílila svého ? Ne tady je to fakt lůza co mi ten komiks hodně kazila. Strašně nudná, nevtipná a celkově fakt strašná. První book teto serie ještě šel ale už vím že do dalších nepůjdu a rozhodně nedoporučuji. Celkově je Suicide Squad nejhorší série v rebirthu a další booky budou horší a horší. Btw pokud je Harley takhle napsaná i ve své solo serii z rebirthu tak se asi podříznu.
  • Hunter
    Dětská kresba příběhu se trošku nehodí ale dá se zvyknout. Mšlenkové bubliny Supermana a Batmana které se někdy doplnují někdy rozchází jsou geniální a vidíte jejich pohledy na věci. To je hodně super. skvělý rozjezd který pak trošku slábne a pak znovu naskočí. Parádní komiks který vřele doporučím.
  • Hunter
    Na to že mám Morrisona celkem rád se toto moc nepovedlo. Batman bez emocí jeho reakce na to že má syna mě odrovnala. Jak se k tomu postavil typem : hm tak jo no tak mám syna no a žadné emoce. Chápu že Batman nedává emoce znát tak klidně by mohla být ta myšlenková bublina která by třeba psala nevím: do prdele mám syna co si ted počnu ? a ono nic. Zbylé dva sešity jsou prakticky k ničemu protože tu Morrison nastínuej témata se kterými bude pracovat dál v sérii a pokračování se nedočkáme takže by klidně mohli místo toho dát víc toho retra které ostatně je hodně super.
  • Hunter
    Kniha odflaklá bez absolutní péče..Donald McKvák a krize 2002 naprostý faily. Jinak příběhy jsou super a proto davám 3* s plusem. Kresba je také hodně super. Rosa krásně a detailně kreslí vše co jde narozdíl třeba od druhého booku věnovanému Romanu Scarpovi který kreslí o hodně lehčím stylem. Ale určitě to kupte nic tím nezkazíte a i přes tyhle faily si jde knihu parádně užít.
  • Hunter
    První sešit kterej je retro jak svině je fakt super. Pokud znáte Avengery z filmů a nejste zvyklí na retro tak se budete chytat za hlavu ale časem si zvyknete. Zrození Ultrona se pro mě těžko hodnotí je to chaotické a divné. Celkově moc nemusím Busiekovy Avengery. Ale za 50kč v pohodě. Kdyby byly na normální ceně 250 tak už je to za 2*
  • Hunter
    paráda. nejlepší superhrdinský origin který jsme viděli už hend dvakrát ve filmu jak v tom od Riamiho tak v tom od Webba. Hodně moc potěšil příběh se sinister six který byl vážně super a začínám uvažovat nad koupí omnibusu od Leeho a Ditka. Tohle si kupte už možná jen kvůli sinister six..ten příběh je fakt parádní. Straczynskiho Spidyho moc nemusím ale Štastné narozeniny pořád jsou celkem ok. takže toto kupujte. Doporučuju :)
  • Hunter
    Hunter13.5.2018 13:10Znovuzrození hrdinů DC
    Pokud jste začínajicí čtenář DC a chcete superhrdinský komiks za 99 kč tak se vám to líbit fakt nebude. Budete se ztrácet a místy absolutně nechápat co se děje nebo o čem se mluví. Na nakouknutí do DC Rebirthu je to super a Johns opět nezklamal
  • Hunter
    Hunter8.5.2018 23:45Avengers: Do boje!
    Strašně moc postav, místy nepřehledné. Příběh se dá ale určitě se najdou lepší Avengers komiksy.Kresba také moc chaotická celkově je ten komiks chaotický až až. Na seznámení s Avengery to absolutně nedoporučuji (čímž neříkám že je to komiks, pro seznámení určený) celkově je to takový horší průměr.
  • Hunter
    Skvělý. Začátek je hodně super pak už klasika kde Clark nastupuje do Daily Planet a potom už je to jen jízda. Poměr cena výkon tu fakt válí protože 229 kč za knihu co má téměř 220 stran je naprosto perfektní. Užil jsem si to a doporučuji
  • Hunter
    Hunter6.5.2018 02:54Superman: Rudá hvězda
    Jeden z nejlepších DC komiksů co tu vyšly. Parádní příběh z alternativní reality. Vřele doporučuji je to fakt dost nadprůměrná Supermanovská věc.
  • Hunter
    Dětské příběhy prvních X-Menů. má to takových myslím 8 sešitů které na sebe nenavazují ale dost jsem si je užil. Kresba je v pohodě. Parker píše čtivě a moc hluchých míst to tu nemá. Příjemná věc.
  • Hunter
    Hunter6.5.2018 02:39Captain America #03: Smrt
    Za mě o trošku slabší jak Dvojka. Je to místy natahované a v některých částech jsem se nudil. Ovšem je škoda že se to tu nedovydávalo celé jako Daredevil. Zbytek omnibusů z této série jsou taky dost fajn.
  • Hunter
    Hunter6.5.2018 02:37Captain America #02
    Příjemné pokračování Zimního Vajáka. Nic z čeho bych si sedl na zadek ale čtení jde rychle žádnou nudu tu nehledejte je to kvalitní a ještě stále dostupné takže do toho určitě běžte.
  • Hunter
    Nejlepší Deadpool. Tady nemohu jinak než za 5. Skvělý místy depresivní Deadpool který odhaluje šokujicí pravdu. Tohle si vážně nenechte ujít. Naprostá paráda. Četl jsem na jeden zátah a byl totálně přikován k gauči po celou dobu čtení.
  • Hunter
    Hunter6.5.2018 02:29Deadpool #02: Lovec duší
    Nuda. Sice budete mít debilně v knihovně daného Deadpoola 1 a 3 4 5 tak toto doporučuji vynechat. Prestnová je strašně otravná děj je taková o trochu horší jednička kde Deadpool pobíhá a kosí toho a toho ale narozdíl od Mrtvýchh Prezidentů je toto psané velice nudnou formou. Slabé.
  • Hunter
    Skvělá věc. Mám sice radši Deadpoola který je trošku vážnější (viz 3 book této série) ale dostal jsem to, co jsem očekával a to hláškujicího Deadpoola který pobíhá od prezidenta k prezidentovi. Celkově dost příjemná popkornovka.
  • Hunter
    Paráda. Jeden z nejlepších originů a Heroldův Úděl dost dobrá věc. Na seznámení s postavou hodně super.
  • Hunter
    Nejhorší příběh se Spider-Manem jaký jsem kdy četl. Strašný shit toto.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 26 (cca 10718 Kč)
Mám: 21 (cca 6450 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0