• Bratwurst
    Bratwurst19.1.2017 14:57Zátopek
    Super komiks, Jaromír Švejdík opět nezklamal. Krásná kresba i barvy, atmosféra místy trochu podobná Nebelovi... Není co vytknout kromě délky příběhu, který by si zasloužil druhý díl. Před koupí jsem se trochu obával, aby to nebylo JEN o sportu, ale zbytečný strach, dobové pruzení soudruhů v knize rozhodně nechybí. Pět hvězd a dal bych i šest :)
  • Bratwurst
    Bratwurst18.1.2017 22:18Blacksad (paperback)
    Jeden z absolutně nejlepších komiksů, který jsem kdy četl. Příběhy detektiva ve stylu Phila Marlowa, zasazený do stylovejch 50. let v USA - super. Komiks se nebojí ani témat jako je obdoba KU-KLUX-KLANU (Blacksada nemusí ani bílí, ani černí :). Dlouho nebyl Blacksad v Česku k sehnání (kromě toho, co vyšlo v Crew), pak jsem koupil vydání v AJ a teď konečně precizně zpracovaný vydání v ČJ. Jen jedna drobnost - Blacksad není panter, jak se někdy uvádí, je to prostě KOČKA :) Stoprocentně doporučuju.
  • Bratwurst
    První díl série, který mě přiměl si pořídit i všechny ostatní díly. A Zpátky v ulicích je taky nejlepší, někde v polovině série už jsem měl trochu pocit, že se zápletky navzájem podobají a Spider moc neví, co by vlastně chtěl... Ale pořád je Transmetropolitan super komiks, kterej se nedá nedoporučit. Čtyři hvězdy.
  • Bratwurst
    Bratwurst18.1.2017 21:45Sojčák
    Krása, paráda, nádhera... By to byla, kdyby měl Sojčák buď čtvrtinu stran, nebo mnohem propracovanější scénář, který by dobrý příběh rozvinul a počet stran unesl. Takhle je to prostě nějak málo. K chválení ale samozřejmě zůstává moc povedená kresba, a jak už někdo psal, temnej dojem, kterej si budete dlouho pamatovat.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0