• petrsimcik
    Furt si říkám že mu musí dojít dech, vždyt je to furt to samý dokola :) a ono furt nic. Naštěstí.
  • petrsimcik
    petrsimcik18.11.2016 23:40Gunsmith Cats #04
    A ani bych nesouhlasil s tím že nemá konec :)

    Celkově mi tenhle konečný díl přijde povedený a bavil jsem se. Je tam všechno co mám na téhle manze rád - holky, auta, pistole, výbuchy, akce a přitom je to i poměrně inteligentní a vtipné detektivní čtení. Bonusový příběh je ještě víc oldschool a taky moc fajn. Takže za mě a teď už za celou sérku plný počet. + pokud by se Crew pochlapila a vydala i Burst poskáču radostí 2 metry vysoko.
  • petrsimcik
    ZA mě moc příjemné překvapení. 8 čísel uceleného příběhu nového Hulka. Origin je tentokrát jen naznačen v rámci hlavního příběhu a vzhledem k tomu že mám UKK 60tky tak mi to takhle bohatě stačí.
  • petrsimcik
    Ještě se mi nestalo abych vzal do ruky otevřeně holčičí komiks a nepřistihl se že jsou 2 ráno a já ho vzal na jeden zátah. Sakra, to kupování po albech má taky něco do sebe. Každopádně krásné masivní souborné vydání skvělého komiksu který si drží kvalitu od začátku do konce, má zajímavé postavy, které se vyvíjejí i příběh a vlastně neočekávaný konec.
  • petrsimcik
    petrsimcik16.11.2016 19:35Cagaster #01
    Je to hodně zajímavá Manga někde na pomezí mezi Shounen a Shoujo :) Je tam pár pěkných soubojů a drsný svět, ale zároveň i holčičí hrdinka, láska, legrace. No uvidíme, každopádně se těším na dvojku která by měla vyjít možná ještě letos (dle fb je na korekturách)
  • petrsimcik
    petrsimcik15.11.2016 11:16Dechberoucí Zázrak #12: Peklo na zemi
    Tak tenhle díl hodně můžu. Zvraty, akce, mrtvoly, těžká rozhodnutí, záporák. Prostě super.
  • petrsimcik
    Úžasná knížka. Ne že by si to člověk všechno pamatoval, ale i když člověk zná jen omnibusy co u nás vyšly a UKK + třeba i věci z Netopejra, tak se mu to při čtení v hlavně krásně spojuje protože příběh Marvelu je tu vyprávěný skrze ilustrátory a různé plánované zvraty v komiksech ať už jako příklad tvůrčí invence tak marketingová rozhodnutí. Přesně jsem si říkal JO, TO JE UKK Fénix, a teď píšou o Příchodu Galactuse a ...

    Krom toho že vám začně všecho +- zapadat na správné místo je fajn že vám tahle knížka poradí čemu se zdaleka vyhnout :) - co bylo motivováno jen a jen tím aby se to nějak prodávalo a co naopak vzešlo třeba z konzumace velkého množství halucinogenů :)

    A pak že nejde napsat o komiksu bez jediného obrázku.
  • petrsimcik
    Kabukiman: Ono to nebylo zas tak neúspěšný ale museli vysvětlit kde se najednou vzal takže ten protikomunistickej pak nebyl Steve :) ale někdo jiný. Mezi tím ho ještě zkusili spojit s černošským parťákem. Prostě prováděli s ním psí kusy :)


    Jinak nechápu co proti tomuhle máte? Podle mě jsou všechny části skvělý a mapujou +- Kápovy polohy od bojovníka proti náckům, přes přicmrndávače Shieldu, až po obskurní dobrodružství s upírem kdy +- nevěděli jak s ním naložit. Každopádně výběr dobrej. Samozřejmě mohli hodit do placu i Falcona a studenoválečnýho kápa (ale to vlastně nebyl on takže by to bylo mimo.) jenže to by se smysluplně do jedné knihy prostě nevešlo.

    Každopádně mě to navnadilo dát šanci jeho dvou mnou zatím opomíjeným bookům s Falconem co vyšly v UKK takže to splnilo účel :)

  • petrsimcik
    cyboy: podle kresby a chlastajícího TS, když jsem do toho tak nahlídl jsem měl pocit že jde o bokovku k Ultimates. Recht? Nebo se mi to jen zdá :)
  • petrsimcik
    petrsimcik12.10.2016 17:34Batman: Země jedna
    Tenhle origin se mi fakt hodně líbil. Batman tu dostává dost reálně prakticky furt na budku :) což se mi zdá o dost reálnější, zvlášť z počátku. Měl jsem pocit že to místy dost odkazuje na filmy.
  • petrsimcik
    Stejně jako v Kruhu násilí, i tady je záporák Mad Hatter prakticky hlavním hrdinou a Batman je tu dvojka. Mad Hatter je správě šílený a celá kniha vlastně slouží hlavně k tomu aby nám Hurwitz vysvětlil proč je magor a kde byl bod zlomu. To co Hurwitz předvádí jsem zatím zaznamenal málokde. Opravdu dobře psychologicky zvládnuté a věrohodné záporáky. Jen tak dál.
  • petrsimcik
    Mám rád když je příběhu jen jeden záporák a když je za ním příběh a Scarecrow je tu výborný, má krásně vysvětlenou historii a člověku je ho fakt líto, snad ho i chápe.
  • petrsimcik
    Tak jsem ho konečně taky pořídil, musel jsem pevnou protože paperback už je vyprodaný a ... další díly jsou lepší. Je to takové roztěkané a povrchní a kdybych to četl jako první asi bych do dvojky nešel což by byla škoda. Ale za králíčka teda hvězda navrch :)
  • petrsimcik
    Ještě nedočteno, první dojem zatím výborný ale... proč je proboha na obálce zrovna tohle. Cokoli zevnitř, prakticky jakýkoli jiný panel by si zasloužil plakát a oni dají na obálku tuhle hrůzu.
  • petrsimcik
    Hodně jsem váhal jestli do něj jít a pak jsem ho teda prubnul. Není to žádná katastrofa, ale sorry, místo namyšleného egoistického Kena už je obsazeno Tonym Starkem. Prostě, z lučišníka v kostýmu se dá vytřískat tisícinásobně víc.
  • petrsimcik
    SpiderDevil :) Nemůžu si pomoct, ale ti parchanti z něj udělali Spidermana light.

    Takže líbilo, někdy i hodně, ale mám rád toho depkovějšího Matta. Ne že bych mu nepřál oddech.
  • petrsimcik
    Tak jste mě překecali :) myslel jsem že do Spidermana nepůjdu neb to prostě není můj oblíbenec a spíš se mu vyhýbám, ale nakonec jsem po zdrcující (pro mou peněženku) chvále neodolal.

    A jo, tohle je asi to lepší ze Spidermana. Možná to ještě zpětně reviduju a nějakého dalšího viz. Fimi vezmu na milost.
  • petrsimcik
    petrsimcik17.9.2016 15:38Druuna 2 (paperback)
    Druuna je zkrátka srdcovka, snad první komiks který se objevil na rostoucím českém internetu ke stažení když jsem byl na škole. Pak byly samozřejmě další, Guliveriana, Pinocchia a začaly plnit složku kreslené erotiky :) Ale Druuně se musí nechat, že byla vždycky něco víc. Že měla příběh a jsem rád že jsem si ho mohl teď vychutnat i na papíře.
  • petrsimcik
    Co na to říct. Konečně pořádnej Ultron.
  • petrsimcik
    Já jsem zatím víc než spokojený. Jako představení minulosti a budoucnosti postavy je tahle knížka pecka, to že je v ní trochu i Dr. Strange je na bonus :) Spidermana nemám rád, nikdy sem neměl, hlavně kvůli tomu jak se mimo kostým furt lituje, ale tady je fajn, a dostáváme vlastně tři poměrně zásadní příběhy v nichž svoje břemeno získá a následně se s ním vyrovná. K tomu pak stručná encyklopedie Spideyho záporáků v podobě Sinister six. Co víc chtít.

    Bonusy na konci a časová osa shrnující celý Spidermanův život je fajn, ačkoli mě utvrdila v tom že to fakt číst nechci a nebudu :)
  • petrsimcik
    Fantastic Four mi prostě k srdci nepřirostou. Celkově poměrně schůdné čtivo, na ten věk dokonce nadprůměr, jámám ty silverage věci rád, ale ty postavy jsou tak moc nesympatické. Snad jen ten DOOM je trochu sympaťák, má rozumný plán, ale kdyby se ukázalo že je to převlečený Loki nebo Ultron, vůbec bych se nedivil. Líbilo, nechám si to (nesbírám komplet) a někdy se k tomu i vrátím, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to nejsem.
  • petrsimcik
    Zázrak fakt jede, tenhle díl je zase o dost dál. Už se těším až je všechny svážu do desek.

    cyboy: jj takový Dan Černý :) od toho by se mi komiks tohoto stylu líbil. Jenže tam to asi nepřipadá v úvahu kvůli osobním animozitám. Škoda.

    Koho dalšího bych ale chtěl vidět v sešitovce je Nikarin! A Jerie by taky určitě nebyl špatný. Jenže ... jediný kdo je tu ochotný a schopný kreslit relativně slušně pod tlakem, je jen ten Kopl. Přeci jen táhnout sérii a vědět že když onemocníš, zraníš se, tak to prostě musí vyjít...
  • petrsimcik
    Je na tom strašně vidět, že jde jen o výsek a že toho hodně chybí. Na druhou stranu má to pár světlých stránek, i vyloženě dobrých scén, takže ještě furt opatrný palec nahoru.
  • petrsimcik
    petrsimcik9.8.2016 07:39130 #03: Čas hvězdoplavců
    Zklamaný nejsem ani trochu, ten posun je logický. Co mě ale děsí je představa jak to chce Nikkarin vše logicky uzavřít, za předpokladu že Poslední lekce bude opravdu poslední. Má toho na uzavírání dost.
  • petrsimcik
    Za mě trochu horší než jednička ale furt velice slušné. Odsýpá to, není to zas tak moc ukecané a některé panely či stránky bych si z fleku hodil na zeď ve formě A2 plakátu. Co je ale horší je srozumitelnost příběhů, Steranko jako scénárista dost skáče a tak není vzácnost že si musíte předěly mezi scénami domýšlet a naopak, třeba do příběhu se Škorpionem narval vedlejší linku a to způsobilo že se nedostalo dost prostoru ani na tu hlavní ani na tu vedlejší. Co mě taky trochu mrzí že se víc dává prostor magii a pavědám. Záplava gatgetů po kapsách je mi prostě bližší.
  • petrsimcik
    I tahle stará věc mě bavila fakt hodně. Mrzelo mě že nemám u několika věcí kontext, ale nějak jsem se přes to přenesl. Nebylo to ani hloupoučké, ani utahané jako třeba poslední UKK Thorové - to bylo fakt utrpení. Takže palec nahoru.

    Co se týče toho atomu - a není náhodou Ant-man založený na tom samém? Dokonce i ten filmový. Tam je to imho ještě mnohem větší blbost, protože v jedné chvíli se zmenšuje tím, že zhušťuje částice, resp prostor mezi nimi a v další už je subatomární. WTF? Co do kulis prostě tuhle myšlenku přeřazuju ze šuplíku scifi do weird-fantasy a tam mě nechává zcela klidným :)
  • petrsimcik
    U tohohle Zázraka mám smíšené pocity - jsem rád, že šel temnější cestou, protože to možná bude bavit nás dospělé co si chceme zarelaxovat, ale zas na druhou stranu tenhle díl už nemůžu s klidným svědomím postnout do nižších pater rodinné hierarchie. Doteď to podle mě byl komiks 6 - 99 let. Už není. A teď co s tím :)

    Co se týče děr v ději a Silver Age úrovně... no sakra proto to čtu :) od první vlaštovky, české sešitovky jsem nic jiného nečekal a upřímně - to co vychází v UKK je z 99% prakticky stejně hloupoučké ať jde o novinku, nebo starou věc. Jsou tam čestné výjimky, ale to neznamená, že to u nás vyjde na 100% hned napoprvé, právě naopak.
  • petrsimcik
    petrsimcik27.4.2019 14:08Marvel 1602
    Rozumím tomu správně tak že WildBear dal tomuhle honosnýmu nádhernýmu vydání o dvě hvězdy míň, protože vyšlo jako druhý a je levnější než první :) Není WildBear náhodou paní Ing. Marta Nováková?
  • petrsimcik
    Minimálně je fascinující že to Jirka dotáhl na omnibus :)
  • petrsimcik
    cyboy: rozdávalo se to v ComicsPointu na Anglické jakožto promo na zeptání. těžko říct jestli tam ještě něco nezůstalo. Info o tom běželo internetem :)
  • petrsimcik
    karl173 & hroubek - to je klasický Corben :) někdo ho nesnáší a nelíbí se mu a jiný, například já jsem to koupil prakticky jen kvůli těm jeho sešitům, protože ta kresba je prostě BOŽÍ :)

    Naštěstí je to dobré celé ale to je pro mě takový bonus tomu Corbenovi.
  • petrsimcik
    petrsimcik5.11.2017 10:12Usagi Yojimbo #01: Ronin (1. dotisk)
    mearez: Tak on ten origin je rozkouskovaný do spousty Usagiho knih a upřímně pokud bych si měl vybrat jestli z hořícího domu vynesu Usagiho, nebo Marvel, tak si Kapitáne a spol. klidně shoř :) .
  • petrsimcik
    Ter: předplatitelům došlo.
  • petrsimcik
    petrsimcik8.9.2017 23:34Sága #05
    Cyboy: Asi měli na mysli to co je k dispozici k překladu :) Taky jsem sám zvědav.
  • petrsimcik
    petrsimcik8.9.2017 15:14Sága #05
    Cyboy: Comicspointem se šíří spekulace, že to chtějí letos dovydat :)
  • petrsimcik
    petrsimcik4.7.2017 23:41Disney Zlatá klasika #01: Don Rosa
    Andre: Má to vyjít tusim jako pátá kniha před Vánoci.
  • petrsimcik
    petrsimcik4.7.2017 08:41Disney Zlatá klasika #01: Don Rosa
    Spider-man: tak on ti jasně psal, že to nemáš hledat :)
  • petrsimcik
    petrsimcik27.6.2017 21:47Disney Zlatá klasika #01: Don Rosa
    Ter: Je to Don Rosa :)
  • petrsimcik
    petrsimcik26.6.2017 18:11Super Komiks #42
    A mimochodem Leny - Když se podíváš na ty brutálně děsivé texty přetékající z bublin všemi směry... tak to se fakt s Klasikou nedá srovnat ani náhodou. Takže změna k lepšímu v mnoha směrech určitě je. Ale to už patří jinam :)
  • petrsimcik
    baatcha: pravdu díš :) Kdyby aspoň ten název dali dopředu, pak by mi to třeba i docvaklo, ale tady to tak perfektně navazuje, že "to prostě musela být chyba"
  • petrsimcik
    petrsimcik30.5.2017 14:43Jirka #13
    Gustik5: Bublifuk se stále jakš takš drží ale ta periodicita jednou za 1/4 roku ho podle mě tutově zabije. Ukažte mi dítě co bude na třístránkové pokračování čekat 3 měsíce
  • petrsimcik
    petrsimcik29.5.2017 09:34Jirka #13
    Ale jako musíte uznat, že i přes naprostou debilitu se to fakt fest drží :)
  • petrsimcik
    jh666: nemuzu si pomoct ale ta stranka co je po ní na ni navazuje :) pokud to tak není, tak v tom případě mi to přijde děsně matoucí a tak trochu dementní. Asi nějaký umělecký záměr nebo co :)
  • petrsimcik
    Doppelganger : je - když se podíváš na ten konec sešitu a přečteš to v tom pořadí jak říkám, tak ten monolog dává mnohem větší smysl.

    A navíc je trochu blbost aby název sešitu byl na předposlední stránce :)
  • petrsimcik
    baatcha: a nedopadne to tak, že tam bude zas konec a já budu muset sehnat další a další a další :)

  • petrsimcik
    Pocopil jsem to správně tak že tahle kniha je nezávislá na sérii? Tj. funguje samostatně bez ostatních Detective comics?
  • petrsimcik
    petrsimcik10.3.2017 09:16Taneční studio #01
    Ona to tak nevnímá, ale MF si dlouhodobě buduje pověst někoho kdo nedovydává a jehož potenciální bestsellery se objevují v LK.
  • petrsimcik
    petrsimcik22.2.2017 10:58Táňa Ruskov (demo verze)
    Rudá Táňa: skvělá zpráva.
  • petrsimcik
    Doncek4321: Bavil jsem se s jejich Markeťákem z polska a byl docela v šoku když jsem mu řekl že tu UKK vychází a jak dlouho :)
  • petrsimcik
    Myslím že s vizí nasbírat a střelit to sbírá poměrně dost lidí. Takže že cena půjde závratně nahoru bych nedoufal, spíš tak nějak neproděláte / nevyděláte. Možná někdy za 40 let jako nerozbalené to mít nějakou cenu bude :)
  • petrsimcik
    namdnas: to je ale u většiny českých vydání jakéhokoli komiksu. Obálky jsou normálně vzadu.
  • petrsimcik
    petrsimcik27.11.2016 18:11Gunsmith Cats #04
    A co se týče zakončení - drogovej business ve městě je prakticky rozložený a holky maj čas oslavovat. Jo není to kdovíjak originální ale to ani inspirační předlohy ne.
  • petrsimcik
    petrsimcik27.11.2016 11:18Gunsmith Cats #04
    cyboy: To nemůžeš srovnávat s Gantzem. To je rubačka s postavama plochýma jak hrudník Calisty Flockhart kde se děj neposouvá prakticky od prvního dílu. Gunsky se trochu vyvíjejí, a ten děj taky někam směřuje. Dozvíme se zas něco z Rallyiny minulosti, hlavní záporačka dostane co si zaslouží a jak si zaslouží a taky se dozvíme proč dělá to co dělá. A vztah s Beanem se taky hlemýždím tempem vyjasňuje. Takže jo, nestříkají z toho emoce, nobelovku za literaturu za to Sonda nedostane, ale že by se to nikam neposouvalo, to si nemyslím.
  • petrsimcik
    petrsimcik20.11.2016 16:58Gantz #13
    Osobně mám čím dál tím jasnější pocit, že by stačilo sebrat všechny ty předěly s kozama a ty vydat jako jednu knížku :)
  • petrsimcik
    cyboy: tak tady moc nesouhlasím - já jsem strašně rád za ty staré, trochu naivní věci, možná mnohem víc než minimálně za polovinu první řady, :)

    Ale do tohohle nejdu.
  • petrsimcik
    Upřímně se mi líbily i Narozeniny, takže vezmu na milost asi celou tu novou řadu. Odhalení / hvězdy .. to bude zas peněz.
  • petrsimcik
    petrsimcik22.7.2019Prodám
    Ahoj,
    Prodám
    Esmera 150
    Spiknutí, protokoly sionských mudrců 120
    Záleskautky 150
    Smečka z Bagdádu 150
    Temnými hvozdy 350

    Rychlé šípy - sešity z devaesátek z olympie. 700 za všecky

    Manga 80kč kus - série jen dohromady
    Dveře chaosu 1,2,3
    Tokyjský ghůl 1,3,4
    Hal
    Maximum Ride 1,2
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 4 (cca 1447 Kč)
Mám: 333 (cca 100648 Kč)
Chci: 47 (cca 15600 Kč)
Sháním: 1 (cca 0 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0