• Grim
    Nejhorší hrdinský komiks za posledních pár let co jsem četl. Naprosto prázdná nuda. 50% knihy je jeden velký nesmyslný monolog. Chápu že se najdou lidi co se budou snažit v tom hledat smysl života a filozofovat nad tím dlouhé zimní večery, ok, neberu jim to. Já musím ale hodnotit nálepkou odpad od Azzarella.
  • Grim
    Duvod proč jsem koupil je Dr. Strange protože všechny jeho knihy z UKK jsou pro mě pecka. Duvod dvě Namorů páč je to totálně nepředstavený hrdina v CR.
    Tak snad to nezklame moc až se do toho dám.
  • Grim
    Jo tyhle obálky jsou příšerný. Koukal jsem na hooodně budoucích čísel červeného UKK a musím říct že ten má obálky tak perfektní že si tu knihu snad koupíte jen kvuli obálce.
  • Grim
    Rozlepování brožovaných verzí je problém skoro u všeho co vyšlo za poslední rok dva v CZ a je jedno u jakého vydavatele.
  • Grim
    Jak to tak vypadá talk celá slavná New 52 sem nám tady smrskla na All star western 2 a na podzim Wonder woman 2 od BB artu.
  • Grim
    Grim2.6.2016 21:37Sága #02
    U tohdle srdce pláče a oči letí po stránkách, prsty nestačí otáčet. Malá vypravěčka je fakt boží. Snad jen že víc než 5* nejde dát...

    BTW. toho lepidla by mohlo být u paperbacku víc mezi obálkou a svazkem. Jinak mít tohle vázaně tak do toho jdu.
  • Grim
    V nechal jsem si tuhle knihu z měsíční zásilky komisků jako poslední po Mýtech a Skalpech a totální bomba. Kam se hrabou Mýty na kterých mě nic nevzalo. Tady jsem letěl po stránkách na konec a říkal si sakra, sakra, než přijde další kniha to bude doba. Nemá smysl okecávat to, člověk by měl hodnotit z pocitů. Čistých 5*
    A tlačte to sem klidně co měsíc tak jedna kniha :-)
  • Grim
    Takhle by to minimálně mělo být! Jeden klasiků který bych zařadil do TOP5 zatím z UKK2.
    Kresba je parádní, je na ní vidět ten přechod ze staré školy na modernu, fakt se mi líbila na klasik. Čte se to fajn, není to tak ukecané, jen chybí ještě lepší scénář příběhu.


  • Grim
    Bylo mi zasláno z eshopu určitě druhé vydání, takže zhodnotím tady, u druhého vydání.

    Jak začít....čekal jsem bombu, nestalo se tak. Nevím co na tom všichni vidí. Příběh mi přišel skoro až stupidní, normální detektivní zápletka. Nedozvěděl jsem se skoro nic o pozadí světa. Nejpřínosnější bylo vyprávění o vzpomínkový den. Sprostší mluva a sem tam zobrazení sexu ve mě vzbuzuje dojem učelnosti, aby se tahle série zařadila a prodávala jako pro dospělé. Vůbec nevím jestli pokračovat dál. Pokud najdu dobrou cenu zkusím ještě jednu dvě knihy.

    4* jen za sympatickou kresbu a rozkošné prasátko :-) jinak by to bylo za 3
  • Grim
    Nebýt mdlého prostředku knihy tak je to za pět. Poslední tři sešity mazec. Kresba nic moc.
    Celkové perfektní classic, čte se to dobře.
  • Grim
    Jsem ve stejné situaci jako Ty a nekoupil jsem, čekám na recenze. To si za těch 250 koupím raději něco od Vertiga.
  • Grim
    Tak takhle ne. Naprosté utrpení!! 5 hodin než jsem se prokousal nakonec...strašně naivního textu o ničem. Poslední dva sešity asi nejlepší. Kresba na tu dobu mi přijde dobrá.
    Musím zpětně zvednout hodnocení jinému klasiku páč tohle je zatím to nejhorší co jsem z UKK2 klasik četl.

  • Grim
    Oproti Tajné invaze, která byla nepochopitelný nepřehledný bordel, je Obležení maximální jízda a zážitek.
  • Grim
    Proč jsem koupil? Thanos, Thanos a ještě jednou Thanos a lore kolem. Přeci jen se chci raději dozvědět něco o hrdinech o kterých nemá člověk tak často šanci slyšet. Hodně pěkný příběh, sice stále toporné vyprávění, kdy při každé výměně hrdinů musí přijít bublina.... a ted přichází na scénu Rick Jones! Nebo na začátku každého sešitu jeden a pul strany opkování děje. Prostě classic s tím nic neuděláme.
    Nejlepší classic z druhé serie zatím. Poprvé co se těším na druhou knihu v lednu.
  • Grim
    Na Wonder Woman jsem se těšil víc než na Harley Quinn. Možná jsem to měl obrátit...ale postupně.
    Na příběhu mi nevadí že by to bylo klišé. Komiks se tomu nevyhne stejně jako film, hry, kde se musí tvořit stále nové příběhy. Důležité je jak bude nové vyprávění provedeno.
    Hlavní zápletka točící se kolem bohů je v celku fajn. Podání je už horší, hlavně druhá polovina a zvláště poslední sešit, který jsem ani pořádně nepochopil. Těšil jsem se na Azzarella, pro mnohé je to přeci Bůh ve psaní komiksů v posledních letech. Jeho vyprávění, kdy často prováděl divoký střih v příběhu mi vůbec nesedlo.
    Kresba. Ta je v první polovině knihy ucházející, jestli se nepletu je to C. Chiang, jenže na poslední dva sešity ho vystřídal Akins a nastal obrovský propad. Něco tak odporného jsem nečekal. Wonder woman měla kolikrát zdeformovaný obličej skoro jak mongoloidní dítě. Úplně se vytratila její ženskost a přirozená krása. Celkově je celá kniha výtvarně průměrná až podprůměrná. Po téhle stránce jsem cítil uspokojen ještě méně než příběhem. Vkládal jsem do WW. velké naděje ale pokud přijde pokračování, budu se hodně rozmýšlet.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 31 (cca 10150 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0