• Richie
    Legendární Stan Lee a Jack Kirby co dodat. Absolutní klasika.
  • Richie
    Tohle jsou začátky Marvelu těch nejslavnějších postav od prvních čísel. Kniha které si opravdu cením a díky za to že to u nás vůbec vyšla. Pro někoho "vykopávky" pro jiného "artefakt" které ocení jenom opravdový komiksový fajnšmekr. Je to něco co by měl ve sbírce vlastnit každý kdo miluje komiksy, protože komu z vás se v životě naskytne příležitost listovat prvním Spider-manem, Avengers, X-Men, Incredible Hulkem, Daredevilem a nebo Fantastic Four...? a navíc je všechny pohodlně vlastnit v jedné knize UKK?
    Jen si to přiznejme. Nikdy. Takže co se týče mne tohle byla příjemná záležitost jak při čtení tak při výtvarném zpracování legendárního kreslíře Jacka Kirbyho který vdechl postavám život a učinil je tolik nesmrtelnými. Komiksy odpovídají oné době při kterých si je čtenář může vychutnat i dnes, a které pobaví, a o to v komiksech jde. Myslím že většině dnešních vypravěčů moderních příběhů na to bohužel zapomíná. Tehdy byl komiks daleko větší zábava.
  • Richie
    Nejskvělejší comics co znám. Mignola to má v sobě umí vyprávět a jeho kresby jsou prostě excelentní. Proto není divu že comics jde na dračku a je tolik populární i mě si získal svým provedením stylizaci barev, akcí a humorem. Jedině co mi vadí je vysoká cena comicsu. Ale to už tak u mistrovských děl prostě chodí. Těším se na třetí vydaní Sémě zkázy které mi ve sbírce prozatím chybí ale bude to místo které zaplním velice rád... Rubínovým skvostem.
  • Richie
    Tak u tohoto řvu smíchy pokaždé když to otevřu. Co stránka to hláška který se scénáristům bravurně povedlo. Jasně jedná se vcelku o pokleslý humor ale dyť se jedná o Loba a ne Shakespeara. Děj je prostý leč chutný a humor drsný neučesaný servírován s ještě syrovější kresbou která rozhodně pobaví. Všechny 4 obálky k této minisérii nakreslil můj oblíbenec M.Mignola a to potěší. Za sebe dávám 5.
  • Richie
    Bulíkův případ jsem kdysi vlastnil v sešitové verzi. Tehdy mě to fakt bralo protože jsem Loba znal z první vydané Crwe od prvních čísel a vlastně to i skvěle působí dodnes. Jeho stylové hlášky a ryzí komiksovost protkaná černým humorem mě vždy zaručeně pobaví. Dva příběhy navíc beru jako příjemný bonus. Bloodhound nemá chybu ;D

  • Richie
    Pro mě na jednu stranu překvapení od CC když se odhodlali vyvrhnout na svět hned celou sérii původních želv a na to hned vzápětí poněkud zklamání že se nejedná o původní černobílou verzi. Ať si každý myslí svy ale mě ty barvy k nim vůbec nesedí. Celkově to působí divně i když chápu záměr amerického nakladatelství. Ten kdo nikdy předtím neviděl originální sešity neví o čem mluvím ale zde bych se zamyslel nadtím zda-li tohle označovat za jedinečný originál když originál byl, je a vždy bude jenom jeden... Černobílý.

  • Richie
    Richie19.9.2015 20:59ZERO #01: Krize
    Kniha je na pultech již nějaký ten pátek ale já se k tomuto fascinujícímu dílu dostal až nyní a musím konstatovat že jsem dostal přesně to co jsem chtěl a mé očekávání splnil na jedničku. Ano jedná se vcelku o akční komiks s připomínající J.Bonda a ano objevuje se v něm jak násilí, spousta krve, vulgárních slov a jedna necenzurovaná soulož. To vše ale k tomuto příběhu patří a celé to dokresluje i stylo á kresba která díky pěti skvělím kreslířům tomu dává grády jak kresbou jednotlivých příběhů tak jejich barevnosti kdy zapadajį jednotlivá políčka hezky do sebe. Někoho ten styl může otravovat ale mě zde vše sedí a čtení si skvěle užil. Obálka na to že se jedná jen o paperback je tištěná na tvrdém papíře a vnitřní listy zase na křídovém. Takhle má podle mě vypadat kvalitní komiks. Celkové grafické zpracování na jedničku a když vemu v potaz že je to dílo mladého českého autora který na svůj věk umí tento příběh jak odvyprávět tak i prodat, oba palce nahoru. Již teď se třesu na další díl.

Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0