• HansuruSadako
    V jednom se název nemýlí, toto nesvěží dílko nudí s bez nadsázky údernickým nasazením. Chápu, že nemělo žádné vyšší ambice než doplnit značku o další stylový produkt, nicméně jeho výskyt v různých výprodejích naznačuje, že to projelo i u své cílovky, do které asi přes oblibu oblečení s touto slečnou nejspíš nespadám.
  • HansuruSadako
    Tento Punisher mě bavil o dost méně než díly, které má na svědomí Ennis. Plus mě opravdu strašně moc štvala kresba.
  • HansuruSadako
    HansuruSadako16.6.2015 22:22Gunsmith Cats #01
    Přímočará nekomplikovaná zábava plná bouchaček, výbušnin, aut a přisprostlých vtipů. Výtečně kreslené akční sekvence. Přesně můj šálek nudlové polévky když mám chuť na kvalitní oddechové čtivo. A zejména Minnie May je prostě k sežrání.
  • HansuruSadako
    HansuruSadako16.6.2015 22:1130 dní dlouhá noc
    Skvělá kresba, výborný nápad na prostředí (sníh a mráz v odlehlém městečku kdesi za polárním kruhem je prostě ryzí dobro), avšak scénář naprostý průměr. Na druhou stranu, celkem potěší vidět upíry, kterak jsou zase jednou ve formě a při chuti.
  • HansuruSadako
    HansuruSadako16.6.2015 21:57Borgia (paperback)
    Nemám příliš v lásce Manarovu kresbu jako takovou, leč je asi to nejlepší, co Borgia má. Jodorowského scénář se pohybuje na ose Trololo-WTF-nuda, přičemž poslední ingredience je žel asi nejvíc. Obrazová část to opravdu táhne nahoru, sice na první pohled těžko poznat Lucrezii od Vanozzy, neb Manarovy ženské tváře se vyznačují pozoruhodnou zaměnitelností, nicméně nepostrádá cit pro detail, v dobrém slova smyslu i pro kýč a občasnou nadsázku. Ve scénáři samotném tohle vesměs chybí. Upřímně doufám, že při psaní Metabaronů byl Jodorowsky v lepší formě.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 5 (cca 1480 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 3
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0