• hluchavka04
    za sebe říkám (a souhlas s Kabukimanem): víc takových braků! Dobře jsem se bavil ... a dávám 4 a půl hvězdy.
  • hluchavka04
    na rozdíl od "Piktů" (ale podobně i "Nebe"), kde šlo v podstatě o "pohádku pro malé čtenáře", je tento díl konečně určený jak dětem, tak dospělým. Autoři např. vtipně používají narážky na současné, politické i jiné, reálie, a můžem jej proto bez obav srovnávat s nejlepšími díly Uderza a Goscinnyho.
    Dávám 4,5 hvězdičky, to abych měl rezervu pro příště ...
  • hluchavka04
    První vlaštovka ze série příběhů o partě dětí (Velká esa), známých u nás z časopiseckých vydáních v 70. letech jako "Pivoňkova dobrodružství". Ve své době a mezi čtenáři komiksů byl velice oblíbený.
    roztomilé obrázky s vtipnou pointou, tak, aby se člověk zasmál, a přitom se neurazil. (pozn.: jde o dílo které mohou číst děti od staršího školního věku)
    ach, ta nostalgie: Pivoňka u nás vycházel už za komunismu (v dětských časopisech). Brožura, kterou držím v ruce, má malůvky v záhlaví stránek odpovídajícím těm z francouzských Pifů - nebo komiksů v Sedmičce, už si nepamatuji.
    Už se těším na další díl! Z nostalgie a pln očekávání dávám o 10 proc. víc - 80%

  • hluchavka04
    Když jsem dostal tento překladový komiks do ruky, říkal jsem si: Tak se konečně stalo to, co jsem už dlouho tušil! (například i ze zmínek na komiks.cz) Od 3. dílu této série mohu bez uzardění říct, že tento komiks má vzestupnou tendenci; přitom je takové kvality - co do kresby i vyprávěného příběhu - minimálně jako jakýkoliv lehce nadprůměrný díl Tintina. Doufejme, že Albatros dříve (či později - ale radši dříve) najde odvahu k vydání jeho pokračování ...Jinak by to byla škoda! 80%
    Z pohledu čtenáře je nepochopitelné, že nakladatel přestal vydávat komiksový příběh bez toho, aniž by ukončil děj příběhu (a to má jen 2 díly) ...

  • hluchavka04
    hluchavka0411.9.2017 20:46Čtenářský koutek
    tak proč to inzerujete, když tam nic není ? :-)
  • hluchavka04
    hluchavka049.9.2017 14:46Čtenářský koutek
    omlouvám se, špatně jsem se díval. z linků chybuje už jen odkaz "infce o nových změnách". Ale rád si počkám, to jen pro pořádek.
  • hluchavka04
    hluchavka047.9.2017 19:13Čtenářský koutek
    jdu právě kolem, tak jen vinšuju že to tu máte hezký. niže psané knihy - mají chybný link. hází mi to chybný request. jde o 3ks odshora. jo a zapomněl jsem: dá se nějak získat historii posledně vložený komixů jako dříve?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 2 (cca 298 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0