• Boss007
    Boss00711.5.2012 09:12Naruto #01: Naruto Uzumaki
    Tohle jde mimo mě, mangu miluju, ale jenom tu dospělou. Naruto, Bleach nic pro mě. Škoda, že u nás raději nevychází Pluto či Vagabond a když Hanami v česku zkrachovalo šance, že někdy výjdou už není žádná.
  • Boss007
    Boss00711.5.2012 08:41Nebeský orel
    Tak sehnal jsem si to až ted a konečně něco pro staré romantiky jako jsem já:-). Výborná kresba, kde konečně japonci vypadají jako japonci a kvituji, že je styl psaní tak jak má být, tohle je z japonska a né z usa. Starý Vinnetou by záviděl:-).
  • Boss007
    Parádní záležitost, kéž by začali vycházet i tady kvalitní mangy třeba: Pluto, Vagabond něco od Otoma to bych si teda dal říct. Crying je užasná old school a cenzura mi osobně nevadí, jelikož je v dnešním světě sex sprosté slovo, tak to řešit nemá cenu, holt k tomu přispívají hlavně tzv "americké matky", které jdou přes mrtvoly viz zákaz používání sporostých slov, násilí atd v hudbě (twisted sister by mohli vyprávět) a sex k tomu prostě patří také a japonci nejsou jiní, tak to je, alespon člověk použije svojí představivost a tak to i Kazuo Koike zamýšlel. Doufám, že to crew dodělají prý se to moc neprodává, dnešní děcka holt starou kvalitou pohrdají.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0