• mart.in
    mart.in mecenáš25.6.2022 17:58Aldebaran (pevná vazba)
    Ani nevím po jak dlouhý době sem něco píšu, ale tohle je fakt tak dobrý, že se musím přidat k pochvalným komentářům. Úžasný svět, nechápu jak tohle všechno dokázal někdo vymyslet. Za mě rozhodně jeden z nejlepších kusů řady MDEK, doufám že se dočkáme pokračování, tohle budu číst rád.
  • mart.in
    Tak tohle opravdu nebylo nic pro mě, četl jsem to hodně dlouho, protože víc než pár stránek nesmyslů jsem na jeden zátah nevydržel. Ty dva delší příběhy byly čistým nekonečně dlouhým utrpením, ty kratší se díky rozsahu daly vydržet. Minulo mě to, vtipné mi to nepřišlo vůbec, nepochopil jsem proč někdo něco takového vytvořil a proč to někdo vydal. Doufám, že to byl první a poslední pokus zařadit mezi Mistrovská díla evropského komiksu něco takhle mimózního.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.4.2017 08:05Skalpy #06: Hlodání
    Totální nářez, neskutečně dobrá série, která je pořád lepší a lepší.
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.10.2016 13:22Skalpy #05: Úplně sám
    Neuvěřitelný, tenhle díl je snad ještě mnohem lepší než ty předchozí... Aaron je prostě génius, jak tohle dokáže někdo vymyslet a tak dokonale napsat je pro mě záhada. Bezpochyby jedna z nejlepších sérií, co u nás vychází.
  • mart.in
    mart.in mecenáš21.11.2015 11:21Děsivé radosti
    Vše už bylo řečeno, kresba parádní, scénáře podstatně slabší. Ale kupoval jsem kvůli kresbě, takže vlastně celkem spokojenost.
  • mart.in
    mart.in mecenáš21.11.2015 11:16Wonder Woman #01: Krev (pevná vazba)
    Nějak nevím, co si myslet. Moc mě to nebavilo, v některých chvílích jsem se slušně nechytal, kresba mě nezaujala... ač jsem vlastně nevěděl co čekat, rozhodně jsem nečekal, že se budu nudit. Snad to zlepší další kniha, pokud bude, a pokud si ji teda koupím. Ok, jasně že koupím.
  • mart.in
    Na tuhle limitku jsem se těšil ze všech limitek nejvíc, 13. listopadu jsem v pět hodin v práci drtil f5 co vteřinu, abych o ni náhodou nepřišel. A pak byla na eshopu ještě když jsem přišel domů... ale to je jedno, hlavně že už je na poličce, krásně se na ni kouká, občas ji asi i pohladím:o). BBarte děkuji!!!
  • mart.in
    mart.in mecenáš21.11.2015 11:05Ú.P.V.O. #04: Smrt
    Stručně - naprosto skvělé ve všech ohledech, dokonale vyladěné napětí, akce a humor. Fajn oživení novou postavou, Daimio je borec!
  • mart.in
    mart.in mecenáš18.10.2015 10:54Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Jednou bohatě stačilo, pokud u nás vyjde další kniha, kupovat ji nebudu. Tenhle humor jde těžce mimo mě, jak už někdo zmiňoval, na tu "ujetost" se místy strašně moc tlačí a prostě to nefunguje. Ani to "vtipné násilí" není vtipné, o nějakých povedených hláškách nemůže být řeč a výběr kreslíře na začátku knihy jsem doslova protrpěl. Zajímalo mě, proč je tahle postava teď tak strašně populární, ale asi prostě nejsem cílovka. Třicet už mi bylo, no a je pravda, že v comicsu mi přijde vtipné máloco.
  • mart.in
    Asi jsem moc náročný, ale tohle je zase taková... no nepřijde mi to povedené:o). Kresba se mi moc nelíbí, a přitom se o ní asi dá říct, že je lepší než příběh. Tohle kdyby nevzniklo, tak se vážně vůbec nic nestane. Největší plus vidím v tom, jak je to krátké, a k tomu hodně místa zaberou ty obří uřvaný koule.

  • mart.in
    Nepřehledná zmatená a hlavně strašně nudná spatlanina. Tohle dočíst do konce je zase celkem výzva (to se mi u FF stává nějak podezřele často). Já fakt nevim, co tohle jako vlastně mělo být? Když teda Konec, tak bych čekal něco výrazně povedenějšího a hlavně úplně jiného, protože tohle je prostě děs. Ale jo, aspoň že ta Sue tady vypadá dobře.
  • mart.in
    Nejdřív jsem si myslel, že to nebude pro mě (hodně mě rušily "vtipné" scénky s miminem), ale postupně se to začalo pěkně rozjíždět, Bullseye se sice jen mihnul, ale stálo to za to. Konec mi přišel zbytečně zdlouhavý a ukecaný, nicméně celkově převládá spíš spokojenost.
  • mart.in
    Nic moc, byla celkem výzva to po tom roztahaném a nezajímavě ukecaném začátku neodložit. Nečte se to zrovna snadno, nelíbí se mi řazení textu ani oken, nelíbí se mi ani barvy. Celkově to na mě prostě nezapůsobilo tak, jak tvůrce asi zamýšlel. Pravděpodobně tomu moc nepomohl ani překlad. No, jednou vážně stačilo, díky.
  • mart.in
    Zatím určitě nejlepší Před Strážci. Straczynski prostě umí a Eduardo Risso mi taky vždycky udělá radost.
  • mart.in
    mart.in mecenáš3.8.2014 11:35CREW² #41
    Po dlouhé době Crew zase bavila! Sam & Twitch je podle mě to nejlepší, co se zatím v nové podobě Crwe objevilo. Kresba skvělá, dobře napsané, vtipné, až mě mrzelo, že se nevešel ještě jeden díl. Absence bublin mi vůbec nevadí, naopak mi to k té kresbě a atmosféře pasovalo. Jen jak už bylo zmíněno, úplně mi nevyhovuje ten formát a velké bílé okraje. No a Sny překvapivě zábavné, rozhodně jedna z těch lepších věcí z posledních čísel, krátké, vtipné, originální. Vážně mám radost, že můžu tohle číslo pochválit, a že se vážně těším na to další. Sam & Twitch byla skvělá volba!
  • mart.in
    mart.in mecenáš3.8.2014 10:59CREW² #40
    Skalpy nalákaly na pokračování, ale toho se asi hned tak nedočkáme. Nevadí, rád si to zatím přečtu aspoň znova v knize, pěkně pohromadě to bude určitě ještě mnohem přehlednější a zábavnější. Rex Mundi končí, to je asi to nejlepší, co se mohlo stát. Ne, tohle mě prostě nebavilo. Ale Anita mi překvapivě tentokrát tolik nevadila, mohlo to být tím, že šlo o konec a člověk si v duchu říkal, že už to stačí jen jednou vydržet a bude klid. Ale mohlo to být i tím, že ten závěr jsem nečekal a přišel mi fakt dobrý. Hodně se těším na příští číslo, protože věřím, že mi sedne mnohem víc, než těch několik posledních.
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.8.2014 19:37CREW² #39
    Nejlepší z celého čísla rozhodně úvodník, což asi není úplně dobře. Skalpy ok, ale asi si to budu muset přečíst postupně znova všechno, nebo počkat až to vyjde pohromadě, abych to dokázal plně ocenit. A Rex Mundi, no, jak už bylo řečeno, naštěstí téměř bez textu, takže to měl člověk vyřízené za chvilku. Ale ta kresba, hlavně postav, je prostě bídná! Joker bohužel taky příliš nepobavil, konec se dal tak nějak vytušit, a že by to ohromilo kresbou se taky říct nedá. Doufám, že mi další čísla sednou víc, ale koukám, příště Anita... achjo.
  • mart.in
    No co tu kur... ? Předchozí dvě knihy mě sice moc nebavily, ale aspoň jsem si při jejich čtení nepřipadal jako naprostý idiot:o). Tohle jsem fakt nepobral, kdyby se mě někdo zeptal, o čem to je, vůbec nevím, co bych mu řekl. Nutil jsem se to dočíst, ale víc než pár stránek za den jsem prostě nedal. Asi bych i napsal, že je to hrozná blbost, kravina a nesmysl, ale nejspíš na pochopení tohoto díla jen nestačí můj prostý mozek:o). Takže napíšu, že jsem se opět nudil, nikomu bych to nedoporučil, a nechápu, proč jsem si zase kupoval pevnou vazbu.
  • mart.in
    mart.in mecenáš20.6.2014 23:29Green Arrow: Rok jedna
    Z Olivera se nějak rychle stal sakra schopný lukostřelec a Bear Grylls, ale chápu, není čas se s tím moc patlat, zbohatlík co ujíždí na adrenalinu se o sebe prostě dokáže postarat. Nevím, prostě mi to celé přišlo až moc málo uvěřitelné, včetně jeho přerodu v bojovníka proti zlu, ale jasně, je to comics, tak co. Seriál neznám, teda samozřejmě vím, že existuje, ale neviděl jsem ani epizodu, takže jsem ke comicsu přistupoval bez jakýchkoliv očekávání. Pravděpodobně už to nikdy číst nebudu, kresba je ale fajn, takže to možná ještě někdy otevřu.
  • mart.in
    Číst tyhle starší comicsy je pro mě často docela utrpení, a to z důvodů již zmíněných. Všichni stále vysvětlují, co zrovna dělají/dělali/budou dělat, přestože to vidíme. Otravuje mě to tak moc, že musim četbu přerušovat (dobře, v tomhle konkrétním případě to bylo i proto, že mě to prostě nebavilo:o). Vadilo mi i časté přeskakování mezi postavami, a vlastně i ty zářivé barvy. No, tohle prostě ne, tak tak jsem to dočetl a určitě se k tomu nikdy nevrátím. Jestli to, co vychází v rámci UKK je vážně z Thora to nejlepší, není na tom bůh hromu moc dobře (snad až na to od Straczynskiho).
  • mart.in
    Když jsem to poprvé otevřel, říkal jsem si, že tenhle díl ukk poslouží čistě jako další část složeného obrázku, že něco tak strašně nakresleného prostě číst nedokážu. Nakonec jsem to ale zkusil, a jsem rád, protože mě to vlastně i docela bavilo. Mít to realističtější nebo prostě jinou kresbu (fakt jsem čekal, kdy se objeví Scooby-Doo), mohlo by to být ještě mnohem lepší, protože ten příběh sám o sobě není zas tak dětský. Takhle je to průměr, ale z FF co jsem zatím četl (tedy z toho, co vyšlo u nás), je to asi nejlepší.
  • mart.in
    Když CC konečně vydalo pokračování, a tím mi dalo naději, že tahle série u nás není mrtvá, prodal jsem paperback a koupil tuhle verzi. Když jsem si to přečetl po letech, naštěstí jsem si všechno nepamatoval, takže se opět dostavilo totální nadšení. Nedá se to dávkovat, člověk to prostě musí přečíst hned:o). Snad se nebude na další díly čekat tak dlouho, a jestli je někdo, kdo má rád comicsy, a tohle si ještě nekoupil, tak ať to okamžitě napraví.
  • mart.in
    Komediant a Rorschach od Azzarella? To bude bomba, říkal jsem si... ale bohužel, ani náhodou není. Komediantem jsem se tak nějak pronudil, Rorschach bavil o něco víc, asi i díky lepší kresbě, ale celkově zklamání. Tak zajímavé postavy by si zasloužily mnohem lepší zpracování.
  • mart.in
    Vážně jedna z nejslabších knih UKK, což mě mrzí, protože na dalšího Thora jsem se těšil. Jenže tohle je opravdu bída a těžká nuda, a vlastně to ani nemá cenu číst, když to končí, jak to končí (zrovna tohle určitě nikoho nedonutí pořídit si pokračování v angličtině). Celé mi to přišlo jak pro děti, jak stálým opakováním a vysvětlováním všeho, tak větami typu: Tohle je za Thora, ty ošklivý parchante! Dostaneš co proto! V paměti mi uvízlo i velmi citlivé: Hannah! Vypadáš opravdu dobře, na ženu, která zrovna ztratila snoubence.
  • mart.in
    Začátek hodně dobrý, ale pak to jde z kopce. Škoda, prvních pár stránek je fakt parádních a hodně nalákají. Bez návštěvy z budoucnosti bych se ale určitě obešel. A nesedí mi Clark Kent vypadající jak Harry Potter, takovýhle smrádě jako super novinář, no nevim. Fajn jsou tentokrát bonusy, které jsou často jen vlastně ničím navíc, což ale v téhle knize rozhodně neplatí.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.11.2013 23:28JLA: Liga spravedlnosti #2
    Tak tomuhle už druhou šanci nedám. Chaos, nuda! Dočíst první příběh byla velká výzva, doslova jsem se jím pronudil, většinu času jsem tomu nerozuměl, což mi ale bylo úplně jedno, protože mě to prostě vůbec nebavilo a nezajímalo mě to. Dočetl jsem to vlastně jen proto, že nenávidím nedočítání rozečteného... O něco lepší byl příběh s Prometheem, pak ale zase přišla slátanina s Wildcats, která mě dorazila. Štve mě, že jsem za to vyhodil tolik peněz, že mi to zabírá tolik místa na poličce a že jsem tomu věnoval tolik času.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.11.2013 23:16JLA: Liga spravedlnosti #1
    Po prvním přečetní jsem to viděl na jednu hvězdu - přišlo mi to strašně zmatené, divné, nesmyslné, nepřehledné a hlavně ukrutně nezábavné. Ani nevím proč, po čase jsem to zkusil ještě jednou - a bylo to o něco lepší. Víc jsem se chytal, dařilo se mi aspoň trochu sledovat děj a nemusel jsem se tolik přemlouvat číst dál, což znamená, že mě to snad i trochu bavilo (dost to zachraňoval Batman). Nevím proč je Superman modrý, jestli je to v knize někde nějak vysvětleno, asi jsem zrovna procházel fází znuděné nevnímavosti. Po druhém přečtení si to nakonec o jednu hvězdu polepšilo, ale ve výsledku mi spíš vadí, že jsem zrovna tímhle zabil tolik času (a že já blbec to četl dokonce dvakrát).
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.10.2013 17:50Punisher MAX #08: Vdovy
    Punisher MAX mě baví vždycky, i když občas má člověk pocit, že je to vlastně pořád to samé dokola. Tentokrát ale ne, tenhle příběh je jiný, a je hodně dobrý. Vdovy toužící po pomstě - to je prostě super nápad. A to, že Frank výraznou část děje stráví v posteli vůbec nevadí, naopak.
  • mart.in
    Vím že to mělo být vtipné, ale nebavil jsem se. Tenhle humor mi prostě moc nesedí, ale chápu, že někomu může.
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.10.2013 10:13Vrána: Soumrak bohů
    Vše už asi bylo napsáno, Vránu mám rád, ale tohle s ní nemá vlastně nic společného. Asi by byl celkový dojem lepší, kdyby to s ní nebylo nijak spojováno. A skutečnost, že to člověk vážně přečte za pár minut je vzhledem k plné ceně (za kterou si to ale snad nikdo nekoupil:o) znepokojující.
  • mart.in
    Po delší době mi nějaký comics přišel opravdu vtipný, k tomu pěkná kresba, takže spokojenost. Určitě jeden z těch lepších kousků kompletu.
  • mart.in
    mart.in mecenáš6.10.2013 12:06Hitman: Pár vražd navíc
    Hodně mě bavily příběhy s Lobem a s JLA, ale za úplně nejlepší část knihy považuju westernovou Rakev plnou dolarů. To je prostě pětihvězdičková pecka, kterou teď, když ji mám ještě čerstvě v paměti, beru snad jako nejlepší příběh s Tommym co jsem kdy četl. Trochu slabší mi naopak přišly první dva příběhy, ale tak zase ten Zrod Hitmana by asi člověk znát měl, no:o). Nebavil mě kratší příběh se Šestipívem, to ale celkový dojem příliš nekazí, protože bylo prostě hrozně fajn zase se po čase s Monaghanem vidět.
  • mart.in
    mart.in mecenáš22.9.2013 17:25CREW² #36
    Anita mě opět vůbec nebavila, není to vtipné, není to ničím zábavné ani zajímavé, beru to jako zbytečné zaplácnutí místa, které by se určitě dalo mnohem lépe využít (klidně i nějakým tím článkem, ale spíš nějakým povedenějším comicsem). Rex Mundi mi zas jako taková nuda nepřijde, ale je fakt, že by to mohlo mít trochu rychlejší spád. Pořád mám ale pocit, že to pak v knize prostě bude o poznání lepší, že člověk při dlouhodobějším působení nasaje nějakou tu atmosféru:o). A nakonec Skalpy, na které už hodně dlouho všude slyším a čtu jen chválu - i proto jsem asi čekal větší pecku, chvilku mi trvalo, než jsem začal pobírat kresbu, ale jo, na začátek to nebylo špatný, a ten konec celkový dojem hodně zlepšil a rozhodně nalákal na pokračování. Stále platí, že dokud bude Crew vycházet (ať už bude její kvalita jakákoliv), budu ji kupovat, ale nevadilo by mi, kdybych se při jejím čtení bavil trochu víc.
  • mart.in
    mart.in mecenáš22.9.2013 11:51Divočina (limitovaná edice)
    Povedená kniha, jen škoda toho strašně rychlého závěru. Kdyby někdy bylo pokračování, neváhám ani vteřinu a kupuju. A kdyby bylo případné pokračování v barvě, byla by to paráda (asi by bylo potřeba získat víc peněz přes startovač, ale to by myslím nebyl problém:o). Hodně se mi líbila pasáž z pohledu komisaře Schwartzweise. Na místní poměry nečekaně dobré a zábavné dílo, o dost lepší, než jsem čekal. Jen ten konec vážně zamrzel.
  • mart.in
    mart.in mecenáš20.8.2013 11:15Darebák (limitovaná edice)
    to fakt ještě prodávaj:o)? já myslel, že se to zase vyprodalo tak za hodinu... asi už byly ty 2000 za 48 stran vážně moc
  • mart.in
    Když jsem kdysi četl to vydání z roku 2007, docela mě to bavilo. Zvláštní, protože když jsem teď četl tohle, nebavilo mě to skoro vůbec. Některé dialogy jsou hrozně divné, nějak mi ani nedávají smysl, k tomu se mi vlastně ani nelíbí kresba (zase mám problém hlavně s obličeji - jasně, nemůžou všichni vypadat dobře, ale tady jsou všichni prostě hnusný, a ten Summersův extrémně protáhnej a hubenej obličej je něco děsnýho:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.7.2013 16:39Darebák
    Je to sice jen na pár minut, ale rozhodně to není nuda. Bisley nepatří zrovna mezi mé oblíbence, ale tentokrát mi kresba nevadila, naopak se mi některé panely dost líbily.
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.7.2013 16:27Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky
    Na původní vydání už se skoro bojím sahat, takže tohle byla jasná koupě (a taky chci složit ten obrázek... dostali mě, parchanti). Comics je to prostě úžasný, nemá cenu něco dodávat. - skvělý nápad, skvěle napsané, krásná malba. Je moc dobře, že byl vydán v rámci UKK, i když co už jiného by tam mělo být, a můžou si ho tak přečíst i ti, co propásli to první vydání.
  • mart.in
    mart.in mecenáš16.7.2013 22:07John Constantine, Hellblazer: Těžké časy
    Na kresbu jsem si musel zvykat a až do konce asi ani úplně nezvykl, ne snad jen kvůli barevnosti (podle mě by tomuhle příběhu fakt víc seděla realističtější a temnější kresba), ale i kvůli tomu, že jsou všichni hrozně hnusný a každou chvíli vypadaj jinak (co se jim to s těma ksichtama děje?). I přesto jsem si to ale užil, bavilo mě to, mít to pro mě přijatelnější kresbu, je to na pět hvězd.
  • mart.in
    mart.in mecenáš24.6.2013 20:51E.V.A. Kroniky z podzemí
    Brzo jsem se ztratil, jestli jsem se teda aspoň trochu chytal na začátku, a bez anotace bych asi vůbec netušil, o co má jít. Postavy se mi vzájemně pletly, kolikrát jsem vůbec netušil, o čem že to vlastně mluví a párkrát jsem si dokonce myslel, že jsem musel přeskočit stránku (nepřeskočil). Autorova kresba se mi mnohem víc líbí bez barev, nebo aspoň tyhle mi přijdou strašné.
  • mart.in
    mart.in mecenáš10.6.2013 21:26CREW² #35
    Crew složená více méně jen z comicsů je fajn, sice jsem většinu článků vždycky přečetl, ale nijak zvlášť mi scházet nebudou (člověk se stejně všechno dozví na tom internetu...). Rex Mundi vypadá hodně dobře a snad nakonec vyjde knižně, protože si to takhle dávkovat po dvou měsících by mohl být trochu problém (kolikrát nevím, co jsem četl včera, natož dva měsíce zpátky). Počítám, že si to pořádně vychutnám až pak v knize. Lobo versus Batman spíš nuda. Jo, já vim, pořád se tam hrozně rubou a "vtipně" to komentujou, ale prostě mě to nebavilo. Možná je to překladem, nebo už jsem na Loba prostě starej (sice mě vždycky hrozně sralo když tohle někdo říkal, ale asi na tom něco je:o).
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.5.2013 00:24Star Wars Magazín 2013/04
    Strašná obálka, stejně tak kresba u prvního příběhu. Poslední příběh už tak nějak pro SW magazín typicky zbytečný, nudný, čistě pro zaplácnutí místa (ale už byly i horší). Nejlepší je určitě příběh prostřední, ale nejde o nic, co by člověku uvízlo v paměti. Nějak už mezi jednotlivými čísly nedokážu dělat rozdíly, pořád mi to připadá tak nějak stejně průměrné.
  • mart.in
    mart.in mecenáš24.4.2013 22:54Green Lantern: Pomsta Green lanternů
    Od začátku do konce jsem se nechytal. Znám Green Lanterna jen z toho, co vyšlo u nás, takže mám mezery - a pár vět na vysvětlenou je fakt nezaplní (nebylo by lepší vydávat to tak, aby neměl člověk pocit, že sleduje seriál, ze kterého mu uteklo několik dílů, nebo spíš řad?). Neznám postavy, kolikrát tak vlastně nemám páru o čem je řeč, proč se některé postavy chovají jak se chovají (Batman?), co se děje a co že se to všechno teda přesně stalo? Nevím jak hodnotit, kdybych znal souvislosti, třeba bych byl nadšený, takhle jsem ale prostě jen zmatený.
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.4.2013 10:28Maxx #1
    Tohle fakt není pro mě, nepobral jsem to, a byla celkem dřina to dočíst. Od začátku do konce ztracen, jak v kresbě tak ve slovech, ale ne nějak příjemně. Další díly bych určitě nekupoval, takže celkem chápu, že u nás zůstalo jen u tohohle jednoho.
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.3.2013 15:52Solomon Kane: Ďáblův hrad (paperback)
    Asi po roce jsem si to přečetl znova, ale ani tentokrát to úplně nezafungovalo. Přijde mi to zbytečně zdlouhavé a ukecané, občas mě to skoro nutilo některé texty přeskakovat. Chtělo by to víc ponurosti a atmosféry navozené kresbou, ne popisnými texty. Fajn jsou ale souboje bez zbytečného natahování, sek, sek, hlava pryč.
  • mart.in
    mart.in mecenáš27.1.2013 17:44Lobo: Kostěj nesmrtelný
    Staré známé příběhy pěkně pohromadě. A proč ne, všechny už jsem četl dost dávno, takže mě některé zapomenuté pasáže/hlášky znovu pobavily. Je pravda, že před lety mě Lobo bavil mnohem víc, ale jo, je to pořád docela sranda.
  • mart.in
    mart.in mecenáš13.1.2013 20:47Space Trashers
    No, tak jak začít... obálka se mi dost líbí:o). Jinak je to ale hodně nepřehledné, rozpoznat jednotlivé postavy mi ve většině případů dělalo dost velké potíže, stejně tak jako pochopit, kterou bublinou mám začít. A kolikrát vlastně vůbec pochopit, co že se to má jako dít a o čem to tam kdo mluví? Prvních asi sto stran jsem četl tak měsíc a celkem jsem se musel přemlouvat, abych to nevzdal. Pak se to sice trochu zlepšilo, rozhodně ale nemůžu říct, že bych se nějak dobře bavil. Vtipné to není (přestože asi má být? jen sprostá slova ale vážně nestačí) a napínavé taky ne (ale to netuším, jestli má být nebo ne:o). Tohle mě prostě minulo.
  • mart.in
    Já žádné starší vydání nemám, takže nebylo nad čím váhat (ostatně i kdybych měl, tohle stejně nejde nekoupit:o). Už jsem to ale kdysi četl, takže jsem věděl, co čekat. Je to taková příjemná a zábavná nenáročnost, a ani mně vůbec nevadí, že tu není žádná romantická linka. Naopak je tu celkem zajímavá postava Ezekiela. K tomu dobrý papír a krásné barvy, potěšilo i stručné seznámení s tím, co bylo před Návratem, i nahlédnutí do minulosti postavy, něco o autorech a pár obrázků navíc. Celkově je to prostě skvělá kniha za pár korun, doufám, že se dočkáme všech knih UKK, protože pokud budou pořád vypadat takhle, jejich cena, i když se zvýší, mi připadá až směšná.

  • mart.in
    mart.in mecenáš3.1.2013 23:11Star Wars Magazín 2012/12
    Prostřední příběh rozhodně jeden z nejlepších, co se zatím v sw magazínu objevily. Zbytek klasicky nezábavný, nudný.
  • mart.in
    mart.in mecenáš20.12.2012 19:12Smrt: Nejlepší čas tvého života
    Po prolistování jsem měl z množství textu trochu obavy, ale nakonec to šlo. Není to nic, co by člověka posadilo, nebo měl potřebu se k tomu nějak brzo vrátit, ale špatné to vůbec není. Příjemný příběh o smrti, kresba povedená.
  • mart.in
    mart.in mecenáš16.2.2023Prodám
    jestli máte zájem o něco ze seznamu tak pište , nejlépe rovnou i svoji představu o ceně , velmi pravděpodobně se dohodneme :)

    do zprávy nebo na mail blomex@seznam.cz

    Praha 10 nebo Zásilkovna

    Želvy Ninja 1 (od Comics Centra), zabalené
    Znovuzrození hrdinů DC Batman: Já jsem Gotham, Já jsem sebevražda (oboje v pevné vazbě a zabalené)
    Lex Luthor: Muž z oceli (ne ten z kompletu)
    Marvel počátky 60. léta, Daredevil Zmrtvýchvstání (oboje z kompletu)
    Batman: Ticho (paperback z roku 2012)
    Jeff Lemire: Plutona
    Frank Cho: Liberty Meadows 1,
    Red Meat - 1, 2, 3
    Alice Cooper: Poslední pokušení
    30 dní dlouhá noc
    Sin City: Drsný sbohem (pevná vazba, 2005)
    Grandville 2-5
    Darebák
    Drsná škola
    Conan od Barlow
    Torpédo 1, 2
    Inseminátor
    Lonesome 1, 2
    Shi 1
    Zarov
    Neonomicon (limitovaná edice)

    anglicky
    Jeff Lemire: Roughneck, Underwater Welder, Frogcatchers (vše pevná vazba)
    Jason Aaron: Ultimate Captain America (pevná vazba, zabalené)
    Paul Dini: Dark Night: A True Batman Story (pevná vazba)

  • mart.in
    mart.in mecenáš15.9.2022Prodám
    Grandville 2, 3, 4, 5 - 800
    Sin City: Drsný sbohem (pevná vazba, 2005) - 100
    Lex Luthor: Muž z oceli - 100

    špalky anglicky:
    Black Hammer Library Edition 1 - 700
    Black Hammer Library Edition 2 (nerozbalené) - 700
    The World of Black Hammer Library Edition 1 (nerozbalené) - 700

    Paul Dini, Eduardo Risso: Dark Night: A True Batman Story (pevná vazba) - 300
    Jason Aaron, Ron Garney: Ultimate Comics Captain America (pevná vazba, nerozbaleno) - 200
    Mike Mignola, Gary Gianni: Into the Silent Sea (pevná vazba) - 200

    na prodej i pár filmů:
    Ant-Man steelbook limitovaná edice blu-ray - 600
    Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti steelbook blu-ray - 600
    Liga spravedlnosti steelbook blu-ray - 500
    Batman: Trilogie Temný rytíř limitovaná edice (6x dvd, brožura o natáčení) - 300

    fotky na mail, osobně Praha 10 nebo Zásilkovna nebo Balíkovna

    blomex@seznam.cz
  • mart.in
    mart.in mecenáš15.2.2014 23:01Povinná četba
    Catwoman - The Game jsem zrovna dneska přečetl a dobře se pobavil i pokoukal:o), rovnou jsem si teda objednal Catwoman - Dollhouse, tak snad nebudu zklamán... tímto děkuji erikovi za tip:o)
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.1.2014 10:21Sběratelský klub
    taky mi klesla brada... ty "krabičky-obaly" jsou fakt parádní
  • mart.in
    mart.in mecenáš15.1.2014 23:15Pindárna
    Díky za informace o Fatale, ale jak s nima teď naložit? Čekat a doufat, nebo to vzdát a objednat:o)? Ale od BBArtu to zas bude určitě parádní vydání (pokud to teda nakonec u nás vážně vyjde), takže asi počkám. A Criminal 2, no už aby to bylo! Rozhodnutí BBArtu chápu, i tak si koupim většinu comicsů co na letošek plánujou, ale jak už jsem si tu pobrečel, 100 nábojů mi bude fakt chybět.
  • mart.in
    mart.in mecenáš14.1.2014 22:27Pindárna
    Pozastavení 100 nábojů mě nehorázně štve, jenže se mi to nechce dočítat v originále, takže si prostě musim počkat. Stejně tak asi nemá cenu doufat v české vydání Fatale, nebo nejspíš ne v dohledné době (ani nevím, uvažoval o tom vůbec někdo? Tajně jsem doufal v BBArt, ale to teď padá), takže tam do vidím na objednávku z Anglie. Útěchou je asi fakt jedině to, že bude čas přečíst si pár starších věcí znova, ale stejně, 100 nábojů, kurva...!
  • mart.in
    mart.in mecenáš30.9.2013 19:24* Připomínky a návrhy
    Toe: myslím, že je to stejné. Verze z Crweconu (nebo aspoň ta moje) má taky rozměry 170x240, v levém spodním rohu je logo Rando, na konci 15 stran opačně. (artbook).
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.9.2012 12:34Pindárna
    tak kdo se chystá vyrazit na komiksFEST sledovat jamese o´barra jak maluje evu decastelo?
  • mart.in
    mart.in mecenáš13.8.2012 13:59Povinná četba
    to Kaluž: Severed - díky moc za tip, tohle se vážně hodně povedlo. Dlouho mě nic tak nevtáhlo a nenasíralo (fakt neskutečná svině!:o). Kresba je perfektní, celý to dokáže navodit přesně tu (ne)příjemně tísnivou atmosféru, kterou u hororů hledám. Chtěl jsem si to šetřit a dávkovat, ale ani náhodou, člověk toho má stejně pořád plnou hlavu a hned se k tomu zase musí vrátit. A obálky jsou skvělý!
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.8.2012 22:31Filmový a hudební klub
    to DEmnoG: Bane - díky za vysvětlení a bonus navíc:o)... Bruce - aniž bych se v tom chtěl teda přehnaně šťourat, pořád mi to vrtá hlavou... přístup do města byl jen přes ten jeden most, a ten byl nonstop hlídanej, ne? nebo šlo o to, že nikdo nesmí z města, ale tam si může jít kdo chce? ok, nikdo by se tam asi moc nehnal... nebo to mám brát tak, že pro Bruce něco takovýho prostě neni žádná překážka:o)? mě tohle naštvalo, protože jak se dostal z vězení, hned jsem si říkal, jak se asi bude dostávat do Gothamu bez "batmaních pomůcek" a tak nějak jsem se na to těšil... a on tam prostě najednou byl:o)
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.8.2012 21:14Filmový a hudební klub
    Tak jsem si taky konečně zašel na Batmana, ale nelituju, že jsem si počkal (hodně mi vadí, když musim poslouchat jak se lidi v kině něčím cpou, mluví a zrovna při filmu musí něco řešit na mobilu) - dnes kino na Floře prázdné, jen čtyři lidi, takže paráda. A něco k filmu - určitě dojde i na SPOILERY - nakonec spokojenost, pořád mi všichni tvrdili, jak je první půlka nudná a strašně roztahaná. Já takový pocit rozhodně neměl, nenudil jsem se ani chvilku. Pak jsem měl velké obavy z Catwoman, Anne Hathaway nemám rád jako herečku (dodnes nechápu, že jsem se někdy podíval na Deník princezny - hrozná chyba, od té doby jí prostě nemůžu:o) a k tomu se mi fyzicky vůbec nelíbí. Překvapivě mi ale ve filmu nevadila, jen mi prostě nepřišla vůbec sexy, což bych od Catwoman tak nějak čekal:o). Bane jako záporák v pořádku (Tom Hardy super), ale jen do chvíle, než se ukázalo, že je to vlastně jen takovej poskok. A pak bych měl pár dotazů - buď to ve filmu nebylo, nebo mi to prostě uniklo, což je klidně možný: Co se mu vlastně stalo/co mu vlastně udělali, že musel mít tu masku? A jak/kudy se Bruce potom co vylezl z vězení dostal do Gothamu?
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.7.2011 21:27Slevy, výprodeje, bazary
    ok, tak pokud to ještě někdo nenašel...

    http://www.dobre-knihy.cz/detail/146015/batman-temne-vitezstvi-kniha-druha.htm
  • mart.in
    mart.in mecenáš28.7.2011 15:20Slevy, výprodeje, bazary
    bez reklam, takže takhle:o): všimnul sem si, že na jednom z Braindeadem zmiňovaných eshopů teď mají slevu na Batman - Temné vítězství 2 dokonce 41%
  • mart.in
    mart.in mecenáš9.6.2011 09:28Filmový a hudební klub
    Zvědavost mě donutila překonat odpor k multikinům a na X-Men: First Class jsem včera zašel. Nakonec nás bylo v sálu jen pět, takže pohoda:o). Film se povedl, vlastně už mě dlouho žádný film tak příjemně nepřekvapil, podle traileru jsem totiž čekal velkou hrůzu... Fassbender (mimochodem asi jediný kdo se nemusí stydět za svou účast na zrůdnosti Jonah Hex) famózní jako Magneto, Kevin Bacon jako záporák, kterému člověk přeje úspěch, a McAvoy dokonce dokázal, že mi byl sympatický i Charles Xavier:o)! Trošku slabší "mladí" herci (možná chyba ve mně, ale Mystique by prostě měla být aspoň trochu sexy:o), pár ne úplně povedených efektů, a nějaká ta hloupá věta taky určitě zazněla, ale celkově to prostě působí hodně dobře, nebo aspoň na mě působilo.
  • mart.in
    mart.in mecenáš29.4.2011 15:57Pindárna
    taky by mě docela zajímalo, v kterých obchodech je ta 28% sleva...jinak myslim že v comicspointu je to vždycky 20% sleva z plné ceny
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 751 (cca 266576 Kč)
Mám: 573 (cca 217233 Kč)
Chci: 5 (cca 1895 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 11 (cca 6111 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0