Jo, kamarádi o mně taky říkají, že jsem píčus ~ yeah, yeah all my friends say I´m a pussy, too. [Y: The Last Man #27: Ring of Truth, chapter one]

komiksový sběratel, arogantní narcis, bývalý blogger, ale především umělec napříč všemi dostupnými i nedostupnými médii
v současnosti pracuje na vícero projektech včetně této webové platformy, tak co po mně k*rva chcete ?!?

  • Fry
    Podivné nebe nad východním Berlínem - 'The truth is out there'... variace na Akta X v trochu depresivnějším stylu připomínající ty nejlepší béčkové detektivní thrillery 70' let. Jak píše Zack, tohle je pocitovka, v podstatě poema nad smyslem pravdy, lži a touze přesvědčení o konání dobrých úmyslů. Tohle se určitě nebude líbit každému, své příznivce si však, věřím, najde ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin22.4.2021 11:21Thor #01: Bůh hromu znovuzrozený
    Thor #01: Bůh hromu znovuzrozený - Velké zklamání, nevěřím že se to může někomu fakt líbit a je podle mě úplně jedno, jestli máte načteno, nebo se zde s komiksovým Thorem setkáváte poprvé. Je to neskutečný mišmaš, postavy se chovají nelogicky, z nepřátel jsou hned přátelé a zase naopak a všichni trousí naprosto stupidní hlášky. Tohle mě nebavilo, fakt že ne ... Za mě 1*!
  • Fry
    Fry admin21.4.2021 15:22Batman / Fortnite: Bod nula #01
    Batman / Fortnite: Bod nula #01 - Nejedná se o nic výjimečného, naopak mě mrzí že běžné série (ať už s Batmanem, nebo vlastně s jakoukoliv postavou) tady nevychází, ale crossover se stupidní počítačovou hrou, tady máme v den US vydání. Nic proti ničemu, nejsem cílovka, nečekám ani že se to bude v dalších číslech zlepšovat, ale ze zvědavosti tomu ještě šanci dám ... Za mě 2*!
  • Fry
    Fry admin14.4.2021 09:34Ateliér špičatých klobouků #03
    Ateliér špičatých klobouků #03 - Minimalisticky laděná kniha, ve které na větší zvraty tentokrát nedojde. Přesto se prozatím nedá mluvit o nějakém poklesu kvality, jelikož minimálně preciznost s jakou je manga kreslena převyšuje většinu stávající produkce. Intermezzo mezi zkouškami tak máme za sebou a uvidíme jak zápletkou dále zamíchají Klobouky s krempou ... Za mě 3*!
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #03: Bezčasí - Souhlasím i nesouhlasím s většinou. Hitch je autor monumentálních zápletek, hodí vás doprostřed děje, moc toho nevysvětlí a po celou dobu čtení vyžaduje maximální pozornost. Tohle rozhodně není ideální začátek pro nové čtenáře a nejspíše ani pro ty pokročilé. Nechápu tedy, jak mě to celé mohlo vlastně bavit ... Za mě 4*!
  • Fry
    Justice League vs Suicide Squad - Velmi, ale opravdu velmi povedený event, ke kterému se budu určitě rád vracet. Crossover dvou protichůdných týmů mohl klidně dopadnout jako propadák. Ono totiž napsat smysluplný příběh opírající se o základy z jiných sérií jistě není nic jednoduchého, a přesto se to Williamsonovi povedlo. Malé mínus dávám pouze za výplňkové příběhy ... Za mě 5*!
  • Fry
    Justice League vs Suicide Squad - Velmi, ale opravdu velmi povedený event, ke kterému se budu určitě rád vracet. Crossover dvou protichůdných týmů mohl klidně dopadnout jako propadák. Ono totiž napsat smysluplný příběh opírající se o základy z jiných sérií jistě není nic jednoduchého, a přesto se to Williamsonovi povedlo. Malé mínus dávám pouze za výplňkové příběhy ... Za mě 5*!
  • Fry
    Fry admin3.4.2021 21:32Xerox volume 2 (varianta fialová)
    Xerox volume 2 - Částečně souhlasím i nesouhlasím s kolegy pode mnou. Tohle je čistý underground v té nejčistší formě, pár kamarádů (?) si zkouší vydat vlastní magazín a jako nic proti ničemu, své fanoušky si to jistě najde, ale obyčejný sběratel komiksů se tomuhle spíše vyhne. Věřím však že další čísla už po své kvalitativní stránce mohou být na trochu jiné úrovni ... Za mě 1*!
  • Fry
    Fry admin3.4.2021 14:33Pokoj
    Pokoj - Souhlasím s RadimNemec, tohle se mi taky líbilo, akorát mi to tedy připomínalo spíše gamebook Virus od Jakuba Spurného. Každopádně overall mě celkově všechny tyhle existenciální diplomky baví. Autoři jsou si (snad) vědomi že netvoří žádný přelomový počin, spíše si hrají se samotným médiem a mají tendenci vtáhnout čtenáře přímo do děje ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin2.4.2021 13:20Pochmurný kraj #07: Smrákání
    Pochmurný kraj #07: Smrákání - Dost možná nejlepší kniha série, a to říkám jako někdo koho celý koncept Harrow County až tak nezaujal a sérii dočítám pouze ze setrvačnosti. Přesto z této knihy konečně sálá docela hororová atmosféra, Kami se vrací ze svého hrobového vězení a na Emu čeká nejtěžší zkouška, nebo bych měl říci spíše osud, jemuž nelze uniknout ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin1.4.2021 19:30Hellboy: Vstříc mrtvým vodám
    Hellboy: Vstříc mrtvým vodám - Další 'zbytečná' kniha Hellboye, nicméně oproti příběhu Půlnoční cirkus tohle hodně zvedá Gianniho kresba a také celkový feeling mořeplaveckých příběhů s posádkou řítící se k neodvratné apokalypse. Tak či onak ve srovnání s kteroukoliv jinou knihou tento příběh zkrátka zapadne a za pár let si na něj ani nikdo nevzpomene ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin31.3.2021 15:45Wonder Woman #06: Děti bohů
    Wonder Woman #06: Děti bohů - Od hledání pravdy, přes symboliku feminismu se nyní tak trochu vracíme k příběhům z NEW 52. Ve hře je opět božský původ Wonder Woman, návrat Darkseida, ale také problematika rodinných vztahů. Robinson však nehraje úplně fér, a tak klasické dějové oblouky prolíná s příběhy z minulosti a neodpouští si ani velkolepé cliffhangery ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin21.3.2021 11:08Batman #06: Nevěsta nebo lupič?
    Batman #06: Nevěsta nebo lupič? - Opět půjdu proti proudu, protože mě zkrátka tento typ příběhů nebaví. Celou dobu se to prakticky točí pouze okolo zásnub, kdy se všechny postavy Catwoman ptají proč si chce vzít Batmana, do toho tahle ústřední dvojice stále polemizuje o tom jestli se k sobě vůbec hodí. No asi jsem od toho všeho čekal víc, než dostávám ... Za mě 2*!
  • Fry
    Fry admin20.3.2021 10:03Orange #04
    Orange #04 - Snaha o záchranu Kakerua a s tím i změna budoucnosti začíná nabývat na svých obrysech, přesto ještě není vyhráno a to zásadní se rozhodne už v následující knize. Ať to však dopadne jakkoliv, neočekávám zrovna happy end, který by dokázal zamezit aby Suwa či Kakeru nakonec nemuseli obětovat svou budoucnost s Naho, na úkor toho druhého ... Za mě 5*!
  • Fry
    Fry admin9.3.2021 13:11Královská hra #05
    Královská hra #05 - Meh, jak už jsem psal u předchozího dílu, tak největším zklamáním této série je samotné finále. Ale tak ono to šlo čekat asi už od začátku, jelikož kvalitativně se nejedná o žádný Death Note. Tak či onak, myslím si že se to dalo zvládnou lépe, koncept je parádní, ale odhalení pachatele a schovávání se za kolektivní vědomí mi vůči čtenáři nepřijde úplně fér ... Za mě 2*!
  • Fry
    Fry admin1.3.2021 17:51Královská hra #04
    Královská hra #04 - Tak jsem to nevydržel a musel jsem si zjistit jak to dopadne. Tahle série možná měla vyjít spíše jako komplet, i když přiznávám, že takhle najednou mě to zklamalo možná více, než jsem očekával. Nicméně už už jsem si myslel že vím kdo je pachatel, na povrch se dostávaly docela zajímavé detaily, ale jak závěr knihy napovídá, vše bude nakonec jinak ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin1.3.2021 15:02Královská hra #03
    Královská hra #03 - Zajímavě se to rozvíjí, úkoly jsou stále náročnější a Král disponuje téměř neomezenou mocí. Nicméně právě v tomhle vidím největší kámen úrazu, protože pokud autoři nevyjdou na světlo se svou verzí 'zápisníku smrti', tak fakt nevím jak dokáží vysvětlit že prakticky kdokoliv může kdykoliv umřít, nehledě na místo aktuálního pohybu. No, uvidíme ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin28.2.2021 14:19Královská hra #02
    Královská hra #02 - Závěrečný cliffhanger z minulé knihy zajímavě rozjíždí druhý svazek, nicméně mě docela překvapilo jak hlavní hrdina bez větších okolků souhlasí, aby jeho holka měla sex s jeho nejlepším kamarádem. Zkrátka něco na pozadí této série mi tak úplně nesedí. Každý se chová podezřele a z minuty na minutu by zabíjel, jen aby si zachránil svůj vlastní život ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin27.2.2021 20:43Královská hra #01
    Královská hra #01 - Na tuhle sérii jsem si brousil zuby hned od oznámení v roce 2019, ale jak se vydání dalších a dalších dílů postupně odsunovalo, bylo nutné předsunout knihy s větší prioritou před tuto sérii. Overall, první dojem mám prozatím vcelku kladný, i když se to rozjíždí možná až trochu moc pomalu a celkový princip zápletky se zdá býti poněkud laciný ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin26.2.2021 14:46Ú.P.V.O. #12: Žabí válka
    Ú.P.V.O. #12: Žabí válka - Obával jsem se že tato kniha bude pouhým intermezzem na cestě k blížícímu se finále, nicméně i když jsem se částečně nemýlil, celkově jsem více než nadšený. Příběhy fungují jak samostatně, tak i jako celek a v paletě různých stylů kresby nám všichni autoři zdatně dokazují, že ty opravdu dobré příběhy jdou napsat i na pouhých pár stránek ... Za mě 5*!
  • Fry
    Fry admin25.2.2021 18:50Ú.P.V.O. #11: Černá bohyně
    Ú.P.V.O. #11: Černá bohyně - Pro pochopení problematiky okolo Černé bohyně, Hyperborejců a tzv. 'zlatého' lidu, před touto knihou silně doporučuji přečíst Podivná místa a ideálně také Frankensteina v podzemí. Příběh díky tomu ještě lépe zapadne do celé mozaiky, která se kolem tohoto kultu rozprostírá a vytváří ideální mezibod vrcholné trilogii 'Spálená země' ... Za mě 5*!
  • Fry
    My Hero Academia - Moje hrdinská akademie #07: Kacuki Bakugó: Počátek - Autor zajímavě pracuje se začleňováním reálných témat do nereálného světa superhrdinů a vytváří touto sérií zajímavý můstek přesahující klasický rámec shōnen mangy. Akorát tedy tempo vyprávění by mohlo trochu rozvolnit, protože již míříme k závěrečným zkouškám prvního ročníku ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin12.2.2021 13:50Naposled
    Naposled - Trilogie točící se kolem opiátů, focení a neschopnosti postavit se vlastním problémům jak je Charlesi Burnsovi vlastní. Střípky příběhu se napříč alby pomalu skládají dohromady, realita se prolíná s iluzí a ač finální vyústění může působit lacině, po řemeslné stránce to nemá téměř žádnou chybu. Číst to v roce vydání, hodnotím stejně jako většina pode mnou ... Za mě 4*!
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Batman #05: Operace Zásnuby - Achjo, asi začínám být na Batmana moc starý, protože mě tahle série začíná tak trochu nudit a nepřidává tomu ani poněkud přeceňovaná linka se Supermanem. Ono se prakticky od střetu s Banem ani nic moc neděje, Batman si užívá první týdny vztahu a celá kniha je protkaná zcela nudnými a nedůležitými dialogy ... Za mě 2*!
  • Fry
    Fry admin2.2.2021 13:05Bleach #25: No Shaking Throne
    Bleach #25: No Shaking Throne - V celku průměrná kniha stojící převážně na souboji Ičiga s jeho vnitřním Hollow. Je fajn, že se nám konečně trochu více představují Vizardi, nejzajímavější částí tohoto svazku je však až samotný závěr knihy, ve kterém se pomalu začínají odhalovat Aizenovy skryté úmysly a děj se tak posouvá vstříc dalšímu zásadnímu eventu ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin31.1.2021 09:51Gantz #28
    Gantz #28 - Velkolepá finální fáze 'invaze' právě začíná, svět je předurčen k záhubě a lidstvo ke kapitulaci a částečnému vyhlazení. Šance na lepší budoucnost a zvrácení této katastrofy prakticky neexistují. Ne nadarmo by se tato série dala přirovnat k aktuálnímu dění ve světě s nejistou vidinou lepší budoucnosti plnou systematického zmaru. Nemám slov, zkrátka guilty pleasure ... Za mě 4*!
  • Fry
    Wonder Woman #04: Válka - Scenáristicky propletená skládačka osudů bohů, polobohů i lidských bytostí se pomalu skládá dohromady, nicméně ne všichni zúčastnění se dožijí velkolepého finále. Tohle je rozhodně jedna z těch lepších knih v sérii, Azzarello si přestává brát servítky a z olympské reprízy seriálu 'Friends' se konečně stává kultovní záležitost ... Za mě 4*!
  • Fry
    Hellboy #06: Podivná místa - Jak sám název této sbírky napovídá jedná se vskutku o podivná dobrodružství na podivných místech tvořící jakýsi přechod z úvodních etap série k nadcházejícímu dějovému oblouku v osmé a deváté knize. Hodnotit však tuto sbírku není úplně jednoduché, a ač výsledek za to stojí, Spoutaná rakev nebo Pravá ruka zkázy přinesly o třídu lepší povídky ... Za mě 4*!
  • Fry
    Hellboy #05: Červ dobyvatel - Velmi vydařená kniha a to především díky menšímu množství textu a většímu důrazu na budování atmosféry čistě pomocí světla a stínu v útrobách horské nacistické pevnosti. Navíc je to nejspíše (?) jediná sólovka Hellboye s homunkulem Rogerem, kterým místy trefně sekunduje také 'fiktivní hrdina z II. světové války', Humr Johnson ... Za mě 5*!
  • Fry
    Fry admin18.1.2021 11:16Naruto #45: Bojiště, Konoha!!
    Naruto #45: Bojiště, Konoha!! - Výjimečně dobrý díl, ve kterém se naplno rozjíždí hned několik zásadních zápletek, přičemž Naruto mezitím dokončuje svůj trénink módu mudrce. Napsal bych že jsme právě na vrcholu série, ale vrcholem série je prakticky celá aktuální etapa započatá střetem ve vesnici ukryté v dešti, až po velké finále Painova útoku na skrytou listovou ... Za mě 5*!
  • Fry
    Fry admin17.1.2021 11:48Naruto #44: Učení mudrců
    Naruto #44: Učení mudrců - Intermezzo uprostřed dvou zásadních událostí, kde snad poprvé lze plně zaznamenat charakterový posun Naruta z uječeného děcka k dospívajícímu nindžovi. Však už bylo načase, útok na Konohu se stává téměř nevyhnutelným a je třeba absolvovat další trénink. Trénink, jehož podstoupením se pravděpodobně navěky proměníte v žábu ... Za mě 4*!
  • Fry
    Modrá Crew #07 - Dlouhý John Silver #3, 4 - Druhá polovina výpravného příběhu za pokladem nedozírné hodnoty, na jejímž konci všechny přítomné z velkou pravděpodobností (?) čeká jedině zkáza, překonala veškerá má očekávání. Sice pár nejasností jsem nacházel i tady, některé pasáže jako by z děje úplně vypadly, ale po dočtení jsem tedy rozhodně zklamán nebyl ... Za mě 4*!
  • Fry
    Modrá Crew #06 - Dlouhý John Silver #1, 2 - Začátek byl slabý, první album dle mého úplně nenaplnilo svůj potenciál a velmi mi vadily skoky v ději a to dokonce i v rámci pouhé jedné normované strany. S druhým albem se však situace značně zlepšila, skoky v ději už nebyly tak evidentní a celé zápletce hodně napomohl rozvrat na lodi Neptun kvůli jedné 'nešťastné' nehodě ... Za mě 3*!
  • Fry
    Ateliér špičatých klobouků #02 - Pořád mě to baví, ale prvotní nadšení pomalu vyprchává, jelikož se zápletka postupně zjednodušuje k docela banálním příběhům a záchranám na prahu Ateliéru. Nicméně panelování je stále naprosto úchvatné, interakce mezi postavami jsou zcela uvěřitelné a jsem zvědav, kam nás tahle čerstvě oceněná manga ještě zavede ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin3.1.2021 12:31Orange #03
    Orange #03 - Nacházíme se v polovině série a ač se nejspíše jedná o nejslabší díl, stále tady mluvíme o nadprůměru. Situace se totiž začíná zásadně měnit, dopisy přestávají odpovídat současné realitě a osud Kakerua už nemá ve svých rukách pouze Naho. Přesto ještě není vyhráno, jelikož pod přátelským úsměvem jsou stále ve hře myšlenky na možnou sebevraždu ... Za mě 4*!
  • Fry
    Wonder Woman #03: Vůle - 'Jsem Krev, jsem Odvaha, jsem Vůle, jsem Válka', názvy prvních čtyř knih odkazující k samotnému Áresovi, učiteli Wonder Woman a jejímu největšímu protivníkovi lemují odkazy protkanou ságu, nápadně připomínající Sandmana od Neila Gaimana. Nicméně přece jen tak výjimečné jako sága Pána snů to bohužel není a ani nejspíš nebude ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin28.12.2020 10:43Berserk #03
    Berserk Deluxe Volume 1, 3/3 - Příběh 'The Guardians of Desire' nabývá svého konce a přichází čas na finální zúčtování. Autor si naštěstí nepotrpí na jednodušší černobílé pozadí jakékoliv entity a dodává hloubku prakticky každé postavě, jenž prvoplánově nemusela být vyloženě kladná / záporná. Uvidíme jak moc kartami zamíchá následný návrat do minulosti ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin28.12.2020 10:27Berserk #02
    Berserk Deluxe Volume 1, 2/3 - První kniha byla takovým zahřívacím kolem a až zde se dá mluvit o nějakém budování velkého příběhu kolem prakticky nepřemožitelného ústředního hrdiny. Je to však postava hradního pána (The Count), který táhne celý děj značně kupředu, jelikož věřím že jeho démonická forma nedá spát nejednomu milovníkovi béčkových hororů ... Za mě 4*!
  • Fry
    Fry admin28.12.2020 10:11Berserk #01
    Berserk Deluxe Volume 1, 1/3 - Příběhově docela plytké, jelikož jde v podstatě o dalšího nepřemožitelného hrdinu, který přijde, udělá rozruch, poštve na sebe všechny nepřátele, téměř prohraje, avšak zcela náhodu přesto nakonec vyhraje. Co však stojí za zmínku je kresba, precizní po všech stranách a naprosto vystihující explicitní násilí a utrpení všech poražených ... Za mě 3*!
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #02: Epidemie - První kniha byla perfektní, nicméně tohle už je spíše takový ten 'meh' průměr, kterého vychází mraky a mraky a absolutně nic si z toho neodnesete. Přesto mě Hitchova série zatím jakž takž baví ač některé dialogy je třeba brát se značnou rezervou (pro představu doporučuji těch pár ukázek tady v databázi) ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin17.12.2020 21:13Útok titánů #01
    Útok titánů #01 - Vzal jsem si to jako čtení do tramvaje a upřímně teda ... no nevm co si o tom mám vlastně myslet. Kresba nápadně připomíná styl Tokijského ghúla, avšak příběhově je to zkrátka zvrácený boj o přežití lidstva v kulisách středověku. Neříkám že mě to úplně nebavilo, ale o pokračování budu ještě hodně přemýšlet. Zatím tedy spíše průměr ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin14.12.2020 19:17Flash #06: Když zamrzne peklo
    Flash #06: Když zamrzne peklo - Čistý průměr, jelikož si Williamson postupně buduje základnu pro zásadnější událost, která rozpoutá prozatím neočekávanou válku. Postavy se tak v této knize (jen) pohybují po šachovnici v předem připravených cyklech a až na závěrečný Annual se nic zásadního ani nedozvíme. Nicméně už v příštím díle nás čekají docela velké věci ... Za mě 3*!
  • Fry
    Fry admin10.12.2020 16:36Krásná temnota
    Krásná temnota - Velmi nepříjemná věc a jeden z nejhorších komiksových zážitků, který jsem kdy absolvoval v tom dobrém slova smyslu. Nevím jestli se k tomu někdy vůbec budu chtít vrátit, ale z hlavy to asi jen tak nevymažu. Tohle je přesně ten titul, který si nedokážu představit pod jinou značkou, než Crwe - letmé prolistováním působí neškodně, avšak zdání krutě klame ... Za mě 4*!
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #01: Vyhlazovací stroje - Obecně je Hitchova Liga Spravedlnosti považována za jednu z nejslabších, s čímž se však prozatím neztotožňuji. Hrdinové od začátku čelí hned několika souběžným útokům (z vesmíru, ze Zemského jádra a také z povrchu) a na zbytečné moudra tak naštěstí není čas, což rozhodně není na škodu ... Za mě 5*!
  • Fry
    Fry admin30.11.2020 21:09Jak žijí dnes?
    Jak žijí dnes? - underground v pravém slova smyslu. Asi to nedokážu tak ocenit jako RadimNemec, jelikož to na můj vkus byl místy docela velký bizár, nicméně over all je to na studentskou práci asi dobrý. Osobně jsem zvědav za jak dlouho se zapráší i po zbylých výtiscích a také jestli se z toho za pár let stane podobná podpultovka jako svého času Čtyřlístek 666 ... Za mě 3*!
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Sebevražedný oddíl #02: K zbláznění příčetná - Dokončení předchozí knihy, nicméně ten epizodní formát zkráceného sešitu na úkor originů jednotlivých postav na mě nezafungoval a o to víc vynikají všechny nedokonalosti. Ovšemže je to o řád lepší než předchozí kniha, takže víc už kritizovat nebudu a uvidím jak se to bude vyvíjet... Za mě 3*!
  • Fry
    Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #09 - Na to jak většinu dílů této série kritizuji, tak zrovna tady budu chválit. Autorka opět otáčí směr svého vyprávění, do čela příběhu znovu staví vraždu plukovníka Hughese a rozjíždí komorní lov na čarodějnice, který je však sám o sobě velmi zkorumpovaný. Nemám prakticky žádnou výtku, škoda že to takhle nevypadá celou dobu ... Za mě 5*!
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Sebevražedný oddíl #01: Černá sféra - Podobně jako v případě Sebevražedného oddílu v rámci New 52 není ani tato znovuzrozená série žádná hitparáda. Navíc než se stačí ústřední příběh pořádně rozjet, bum, je konec, následují epizodní originy postav, hromada alternativních obálek a náčrtky z tvorby komiksu. Takže zatím docela bída ... Za mě 2*!
  • Fry
    Fullmetal Alchemist - Ocelový alchymista #08 - První půlka přináší zajímavé zvraty v ději, nicméně druhá polovina knihy se vrací ke klasickému přešlapávání na místě a úplně nejmíň mě na tom baví jakékoliv bojové scény. Doufám však, že se to časem už konečně trochu posune, protože bych moc chtěl najít ten přesah, díky kterému se tahle série stala legendou ... Za mě 3*!
  • Fry
    My Hero Academia - Moje hrdinská akademie #06: Potíže - Až překvapivě mě zatím tahle série stále baví a každou nově vydanou knihu čtu prakticky v den vydání. Jako nebudu vám lhát, určitě to má svoje mouchy a neduhy klasické shounen mangy, ale (!) nějakým zázračným způsobem to dobře funguje a aktuální zápletka se zabijákem superhrdinů skvěle graduje ... Za mě 4*!
  • Fry
    Trip: Morrison stojí za sešitem Batman #670, který pokud se nepletu, vychází v ČR vůbec poprvé.
  • Fry
    Fry admin19.3. 20:57Dívčí válka #05
    já tedy doufám že se kniha co nejdříve vrátí na pulty, protože o tohle se teda rozhodně nechci nechat ochudit.
  • Fry
    Fry admin17.3. 19:39Domeček krve a bolesti
    Docela by mě zajímalo, proč si CREW už nehraje u Black Labelu s těmi překryvnými covery... Všechny knihy Hill House Comics, mají v originále u hardcoveru podobný typ přebalu jako Batman: Damned. Dobře to jde vidět např. ZDE v tomto videu. Já jsem si nakonec knihu pořídil v originále a zvažuji, zda jít i do těch dalších. Četl někdo z vás ještě něco z tohoto imprintu?
  • Fry
    Norri: pokud to chceš číst jak to tady vydal Albatros, tak ZDE by to mělo sedět...
  • Fry
    Fry admin1.11.2023 16:46Dívka ze země Venku #11
    Poniczech: možná nová (stará) informace, ale GATE ji má nově na webu a měla by vyjít v únoru 2024
  • Fry
    Pokud byste chtěli začít se sérií Vrcholná Republika, tak z toho co u nás vyšlo doporučuji následující posloupnost:

    - Vrcholná Republika - Světlo rytířů Jedi (The High Republic: Into the Dark)
    - Vrcholná Republika - Příběhy před usnutím [Jediové přicházejí na pomoc] (The High Republic: The Great Jedi Rescue)
    - Vrcholná Republika - Do temnoty (The High Republic: Into the Dark)
    - Vrcholná Republika - Není strachu (The High Republic: There Is No Fear)

    - Vrcholná Republika - Sílící bouře (The High Republic: The Rising Storm)
    - Vrcholná Republika - Příběhy před usnutím [Souboj na výstavě] (The High Republic: Showdown at the Fair)
    - Vrcholná Republika - Srdce Drengirů [#6-8] (The High Republic: The Heart of Drengir)
    - Vrcholná Republika - Ze stínů (The High Republic: Out of the Shadows)
    - Vrcholná Republika - Srdce Drengirů [#9-10] (The High Republic: The Heart of Drengir)

    - Vrcholná Republika - Padlá hvězda (The High Republic: The Fallen Star)
    - Vrcholná Republika - Příběhy před usnutím [Bitva o Hvězdosvit] (The High Republic: The Battle for Starlight)
    - Vrcholná Republika - Půlnoční horizont (The High Republic: Midnight Horizon)
  • Fry
    Fry admin6.6.2023 18:46Lucky Luke: Bratranci Daltonovi
    A pozor, autor nebo letterer asi nedopatřením nebo možná záměrně (?) na straně 30 posílají dva bratry vzhledem k jejich kompetencím a finálnímu zúčtování do trochu jiných měst, respektive někde se stala chyba... možná byla už ve scénáři, nejpravděpodobněji to pomotal Morris při kresbě, a nebo za to může letterer při vsázení textu do bublin.
  • Fry
    baatcha: pokud se nemýlím, tak doposud nic mezi Batman: R.I.P. a Batman: Time and the Batman u nás nevyšlo...
  • Fry
    Fry admin27.3.2023 19:02Corto Maltese: Benátská báje
    Argo vydalo reprodukci upraveného vydání od nakladatelství Casterman z roku 2015, viz. Corto Maltese: Fable de Venise
  • Fry
    Const.ex: koukám že to tak je i v .pdf ukázce na webu, vypadá to příšerně, ale předpokládám že zde může jít i o záměr (?)
  • Fry
    Fry admin2.1.2023 19:13Chci sníst tvoji slinivku
    Ivan Kucera: /spoiler/ Určitě to byla Sakura, ale spíše by mě zajímalo jak si Kjóko vyložila onu větu 'Na rozdíl od něj se mi víc líbí dívky s mírnou povahou' ... cítím za tím nějaký skrytý význam, ale nedokážu to rozklíčovat přesně. /spoiler/
  • Fry
    adevr: Názor ti neberu, pokud ho máš podložený svými vlastními zážitky/zkušenostmi o to lépe. Ale stavět svůj osobní názor jako ten 'zdravý'... proti jakému názoru vlastně? mému? Bushovu? ...je mimo už jenom kvůli tomu že každý máme jiný backround a jiné zážitky/zkušenosti. Cenzura je pak jen jakousi skvělou pojistkou, která v demokratické společnosti filtruje právě ty údajné 'zdravé názory' za ty fakticky podložené a jak správně říkáš - korektní, chránící společnost proti zbytečné xenofobii.
  • Fry
    adevr: Lze vidět, že se generačně i politicky značně rozcházíme. Nemám v plánu tě jakkoliv moralizovat, ale psát, že se považuješ za někoho se 'zdravým názorem' mi přijde trochu za hranou ať už si věříš čemu chceš. Ohledně 'okupantů', které zmiňuješ je naopak jenom dobře, že se již mluví čistě bez národnostního začlenění, díky čemuž se společnost alespoň částečně brání proti xenofobii, která by v 21. století, nebo respektive v kterémkoliv století, neměla vůbec existovat. Minulost je jedna věc, nicméně apriori bychom neměli soudit dnešní generace za přešlapy těch generací, s kterými nemají vůbec nic společného.
  • Fry
    Pro ty, kteří si myslí že cenzura je apriori špatná, bych doporučil tento článek a debatu tím uzavřel: Skončila u nás svoboda slova?
  • Fry
    deefha: dneska jsem to viděl naživo a z toho hřbetu nebudeš mít radost (:
  • Fry
    popravdě zajímalo by mě co to ta Crew zase vymýšlí... první knihu tohoto 'kolosálního komiksového kompendia' normálně vydají v grafické úpravě dle originálu a teď u druhého dílu se tváří že to kompendium vlastně není, logo pro jistotu zmizelo a naopak přibyl nový neexistující (!) název... já se ptám WHY ?!?
  • Fry
    Fry admin18.11.2022 23:26Říká se mu Banksy
    George Walker Bush: lol, tak tohle musel být teda velký úlet...
  • Fry
    'Marinette je roztržitá a nejistá dívka, ale když se promění v Kouzelnou Berušku stává se superhrdinkou ... netuší však, že je její spolužák Adrien, do nějž je beznadějně zamilovaná, ve skutečnosti Černý Kocour' (!) oh well, tohle zní jako velký bizár...
  • Fry
    Fry admin15.10.2022 18:21Visa transit, svazek 2
    Bob: dle Bedeteque by měla být ještě třetí a nejspíše poslední (?) kniha...
  • Fry
    Ter: náhodou ta obálka je parádní, škoda že takový není i zbytek knihy :'(
  • Fry
    Fry admin4.10.2022 18:01Gantz #33
    p3tris: nevím přesně které stránky myslíš, ale já tam žádné stránky 2x asi nemám...
  • Fry
    Fry admin24.9.2022 10:27Solanin 2
    Fimi: to jsou ty ztracené generace! máme v programu zničení českého jazyka a tak podobně. o tvé nabídce popřemýšlím, ale mám toho tady na čtení takové kvantum, že bych tím aktuálně jen zaplnil už tak přeplněné police. takže zatím asi nee...
  • Fry
    Fry admin23.9.2022 18:57Solanin 2
    upřímně se divím že tady ještě nikdo nezačal vydávat Goodnight Punpun, jako why?
  • Fry
    Van Tom: tak to mě těší že to k něčemu bylo, dáme do poznámky že je to na zadní straně chybně.
  • Fry
    Fry admin7.7.2022 17:24MatracMan (2. vydání)
    mcleek: mělo by to být poznat podle obálky, respektive dle toho přechodu od kresby k bílému pozadí
  • Fry
    Fry admin30.6.2022 10:04Dívka ze země Venku #02
    George Walker Bush: tak on ten film má 70 minut. tam ani nic moc víc nenacpeš. každopádně ti rozumím, nicméně i tak apeluji na to že třetí kniha je zdaleka nejlepší a docela se vymyká tomu co sis mohl přečíst v prvních dvou dílech.
  • Fry
    Fry admin29.6.2022 19:59Dívka ze země Venku #02
    George Walker Bush: já být tebou tak dám ještě šanci příštímu dílu, ten je úplně nejlepší! film jsem shodou okolností viděl nedávno a bohužel mapuje více méně pouze první a druhé volume...
  • Fry
    Fry admin9.6.2022 15:06Dívka ze země Venku #01
    GWB, Milo: Moc do toho nevidím, ale myslím si že autor ani neskrývá že se inspiroval hlavní charakterovou dvojící právě ze série 'The Ancient Magus' Bride'. To 'úplně mimo' míří na to, že ač podobné, tak jsou série naproti sobě vlastně zcela jiné.
  • Fry
    Fry admin6.6.2022 19:02Lucky Luke: Koleje v prérii
    SomeOne: Tak jako Asterix nebo Velký vezír Iznougud lze číst zcela samostatně, na tohle se moc těším!
  • Fry
    baatcha: Tyjo zajímavý, jako ono dává smysl, že to není reálné kreslit úplně všechny ty příběhy za těch XY let, ale dostává mě, že jsou kolem toho takové tajnosti... Jako jestli se bojí ztráty prodejů, nebo nevím. Ty články jsou ale parádní :))
  • Fry
    baatcha: V jakých detailech se ty jednotlivé příběhy liší? Tohle by mě docela zajímalo...
  • Fry
    Fry admin29.5.2022 12:41Zabiják démonů #05: Do pekla
    Fimi: Asi na tom něco bude, ale hledat nějaké zásadní komiksy mě už asi ani nebaví. On je ten Zabiják démonů vlastně vcelku fajn, dobře se to čte, nenudí to a jak jsem psal v komentu, zajímá mě kam to bude pokračovat. Ale nic zásadního to není no...
  • Fry
    Fry admin25.5.2022 11:17Dívka ze země Venku #01
    baatcha: ano, manga 2016; anime film 2022
  • Fry
    Palebras: Díky za info, anotace by teda měla být už dobře...
  • Fry
    Stara.kryta: Já mám právě taky první vydání a tam je ještě 'Kulišák'. Nicméně jestli v druhém vydání dvojky z roku 2016 je už přeložený jako 'Finta', tak nejspíše (snad) je tak přeložený i tady. Ptám se kvůli anotaci, kterou tedy upravím...
  • Fry
    dotaz na vlastníky 2. vydání: je tady hlavní antagonista už přeložen jako 'Finta', nebo je zde ještě pod názvem 'Kulišák'?
  • Fry
    Fry admin3.4.2022 13:58One-Punch Man #03: Zvěsti
    Sawyer, Fimi: Tohle je pořád teprve začátek, ONE si v těchto knihách teprve hledal svou cestu. Příběh se pořádně rozjede až později, každopádně popularita této série stojí převážně na Muratově kresbě, která se díl od dílu zlepšuje...
  • Fry
    Fimi: #0 vyjde, ale myslím že až po #3 nebo #4, tak jako v ENG
  • Fry
    Fry admin19.12.2021 19:12Velký komiksový vandr
    Satan__666: Asi nějaká chybka, opraveno, díky!
  • Fry
    SomeOne: Dobrá poznámka, díky za upozornění, propojeno!
  • Fry
    TZcomics: Ano, jedná se o stejný obsah, podobně jako u dalších knih v tomto kompletu od Straczynskiho.
  • Fry
    picaccino: tady asi někomu ujela jedna jednička ... opraveno!
  • Fry
    Od tohoto čísla vychází již bez limitovaných verzí. ... tvl, tohle je zas chytré řešení, když je to poslední kniha. Doufám že něco podobného nás čeká i s pevnou vazbou u zbylých New 52, aby to v knihovně vypadalo blbě...
  • Fry
    baatcha: ano, dneska ráno jsem prohledával světové databáze ... ta tiráž od Egmontu je fakt ostuda.
  • Fry
    Fry admin16.7.2021 15:54Thanos: Svatyně nuly
    Comicsmaniaczone: je to samostatně stojící příběh, co však má společné je hlavní postava Thanose :)
  • Fry
    Fry admin13.7.2021 22:01Batman: Tři Jokeři
    SomeOne: no jako teď se docela stydím :) jak jsem to upravoval tak mi nedošlo že jsem ji tam měl 2x
  • Fry
    Fry admin13.7.2021 06:47Batman: Tři Jokeři
    SomeOne: Chtěl, chybka se vloudila :)
  • Fry
    Daw8ID: Ono taky to 6. vydání má tu kresbu hodně upravenou. Kdybys náhodou někdy narazil na starší vydání, tak nakoukni...
    případně koukni tady: https://asterix.otvirak.cz/obsahy/a_01.htm
  • Fry
    Fry admin6.6.2021 15:46Akira #01
    Doppelganger: přesně tak, pátou hvězdu si schovávám na další díly. Tady jsem musel ubrat kvůli těm dialogům...
  • Fry
    Fry admin6.6.2021 10:57Zabiják démonů #01: Krutost
    Sir_Pete: jo, mě to taky nasralo, ale jde to normálně sloupnout. Žádná vada mi po tom nezůstala...
  • Fry
    Fry admin26.3. 11:39Pindárna
    @Keenkeen: tak jak to vyšlo je to seřazeno ZDE, jinak Norri psal doporučený seznam jak číst dle Egmontu ZDE v diskusi.
  • Fry
    Fry admin11.3. 19:15* Připomínky a návrhy
    já jsem spokojený s tím jak to je teď, takže bych to nechal tak :)
  • Fry
    Fry admin5.2. 09:44* Připomínky a návrhy
    Norri: opraveno
  • Fry
    Fry admin29.1. 16:57* Připomínky a návrhy
    faster86: my nijak zvlášť sérii Batman a Rodin (NEW 52) v rámci kompletu nevedeme, takže v tomto případě ne.
  • Fry
    Fry admin27.1. 17:30* Připomínky a návrhy
    Some One: u knih 1 a 4 jsem doplnil do poznámky info o testovacím prodeji... zatím takhle za mě hotovo, ale ještě to projde rukama snad Toemu, tak to případně ještě upraví :)
  • Fry
    Fry admin27.1. 11:19* Připomínky a návrhy
    SomeOne: číslujeme podle toho jaké číslo má na hřbetu, takže pokud tam má Hulk 4, tak 4 zůstane, informace ohledně testovacího prodeje určitě doplníme.
  • Fry
    Fry admin15.1. 23:26* Připomínky a návrhy
    PeNNy: chyba bude v tom popisu, zítra na to zkusím kouknout.
  • Fry
    Fry admin4.1. 19:30Pindárna
    Argo droplo nový ediční plán :)
  • Fry
    Fry admin27.12.2023 20:30* Připomínky a návrhy
    Django: opraveno
  • Fry
    Fry admin17.12.2023 12:50* Připomínky a návrhy
    každopádně kdyby někdo někde u něčeho zase na něco narazil a dokázal k tomu dohledat i nějaké zdroje, které by potvrzovaly jeho pravdu, tak se klidně ozvěte...
  • Fry
    Fry admin17.12.2023 12:48* Připomínky a návrhy
    Ivan Kucera: Ano, přesně jak píše Zack dohledávat všechny ty originály je docela fuška, občas to má špatně nakladatel, někdy třeba i my. Tohle jde za mnou, protože jsem to dohledával já, Sandoval je mexičan pokud se nepletu, první vydání vyšlo 2006, to vydání ze kterého to CC překládalo je francouzština, které vyšlo 2007. Taky nevm kde se vzal rok 2014...
  • Fry
    Fry admin17.11.2023 08:42* Připomínky a návrhy
    Ivan Kucera: jako nejsem sice expert na japanistiku, ale ne vždycky je v tiráži uveden správný název. procházel jsem docela dost odkazů a mělo by to být správně tak, jak to máme uvedeno v databázi.
  • Fry
    Fry admin29.10.2023 21:07Sběratelský klub
    Hello, má tady někdo přehled o tom jaké má Egmont(Albatros) v plánu vydat Star Wars komiksy/romány v příštím roce?
  • Fry
    Fry admin29.10.2023 17:39Filmový a hudební klub
    yogi: hele vím přesně co chceš říct tím rodiče metalisti a všichni okolo musí být taky, ale mým rodičům se to naštěstí nepovedlo :) sranda je že vím co je Dream Theater jak jsi napsal, ale že by se mi ta hudba líbila se říct nedá. nejhorší můj zážitek z posledních let byl když jsem výjimečně jednou s rodiči šel na nějaké metalové slavnosti. do teď z toho mám noční můry :)
  • Fry
    Fry admin29.10.2023 17:16Filmový a hudební klub
    Fimi: to nezpochybňuji, ale přece jen já kolem sebe mám možná tak 2 lidi kteří mají rádi metal v mém věku :), spoiler - já to nejsem
  • Fry
    Fry admin29.10.2023 15:15Filmový a hudební klub
    Kdyby někdo z vás chtěl opravdu vědět co je populární, tak se podívejte na žebříčky nejposlouchanějších interpretů na Spotify, Apple Music, and so on... rozhodně ne žádný Torr a podobné, yogi to tady shrnul dostatečně, metal je už dneska a obzvlášť pro mladší generace hodně off topic...
  • Fry
    Fry admin27.10.2023 20:36Pindárna
    Solanin by mě na první doprou nenapadl, ale souhlasím, ty dvě knihy za to stojí.

    Sám za sebe mám úplně nejraději Gantz. A proč? Protože je to za A asi nejméně předvídatelná série, za B těch 37 svazků uteče jako voda a za C naprosto jsem si zamiloval ústřední postavy a to jak jim autor hází klacky pod nohy. 10/10 ale chápu že jsou tady i tací kterým to nic neřekne...
  • Fry
    Fry admin9.10.2023 13:38Sběratelský klub
    Možná jste to už postřehli, ale kdyby ne (!), tak na FB Trystera se sbírají lajky aby se vydala Monica od Daniela Clowese.
  • Fry
    Fry admin3.10.2023 10:38* Připomínky a návrhy
    Norri: Tu Hannah jsem upravil, kdyby někdo ještě na něco narazil, klidně se ozvěte.
  • Fry
    Fry admin3.10.2023 07:55Pindárna
    GWB: máš pravdu to generalizování jsem si mohl odpustit.

    Kapis: přesně jsem věděl že se ozveš ty veleznalče světa :), otázka byla jen kdy. Ad 1) ty nejsi spokojený s liberálním progresivismem Ad 2) já nejsem spokojený s populistickým konzervatismem. Simply like that.
  • Fry
    Fry admin30.9.2023 18:01Sběratelský klub
    Nezbi: mám v mobilu deepl aplikaci a taky je tam možnost fotit jako u google.
  • Fry
    Fry admin30.9.2023 14:26Pindárna
    deefha: já si myslím že nejvíce vypovídající je tahle věta: 'Zklamání z toho, že se jejich očekávání nenaplnilo je staví do velmi kritických rolí, zvláště vůči mladším generacím.'
  • Fry
    Fry admin30.9.2023 10:59Pindárna
    já bych tady viděl zásadní problém v tom že Gmork nemá FB a tak místo na svůj timeline kde by plevelil jen lidem kteří ho sledují taky plevelí úplně všem. ale nesoudím, respektuju že boomeři mají tendenci komentovat úplně všechno co na internetu objevili.
  • Fry
    Fry admin30.9.2023 10:55Sběratelský klub
    Nezbi: hezký! jinak namísto google tlanslatoru doporučuji deepl všude kde chodím :)
  • Fry
    Fry admin27.9.2023 18:50Sběratelský klub
    rozbalená z fólie? no tak to bych si zas takové šance nedělal, to bych nechtěl ani zadarmo :))
  • Fry
    Fry admin19.9.2023 15:25Pindárna
    Fimi: ALe Bleach se rozjede hned na začátku :))
  • Fry
    Fry admin8.9.2023 12:12Sběratelský klub
    Kdybyste opravdu nevěděli co s prachama tak tady. Vyjde to levněji a je to lepší investice než artbook i Jerrie dohromady. :)
  • Fry
    Fry admin25.8.2023 18:18* Připomínky a návrhy
    Darth Raelchi:
    - to s tím Kačerem jsem upravil, už to funguje.
    - diplomky jsou úplně nonsense. jednak je to mimo náš primární záběr a navíc zkrátka nemáme kapacitu na to abychom prohrabovali archívy univerzit různě po republice.
  • Fry
    Fry admin24.8.2023 19:00Pindárna
    kde jsou ty časy kdy Crew měla ediční plán na DALŠÍ rok (záměrně tučně) už v listopadu na svém webu... uhh, to byly časy.
  • Fry
    Fry admin18.8.2023 14:22Pindárna
    Norri: já nejsem :)
  • Fry
    Fry admin8.8.2023 22:27Filmový a hudební klub
    tak doufám že se alespoň shodneme že nejlepší Nolanův film je Interstellar.
  • Fry
    Fry admin8.8.2023 18:30Filmový a hudební klub
    Jednička byla nuda, nejlepší je samozřejmě trojka :)
  • Fry
    Fry admin18.7.2023 18:51Pindárna
    seneke: :)
  • Fry
    Fry admin14.6.2023 20:08Art
    ok, přidávám do poznámky.
  • Fry
    Fry admin8.5.2023 21:30Nakupujeme venku
    hele, kde teď objednáváte komiksy v angličně když padlo bookdepository? já mám pár zdrojů, ale rád si nechám nějaké poradit/doporučit...
  • Fry
    Fry admin2.5.2023 20:50* Připomínky a návrhy
    mcleek: fuuu, nikdy jsem o tom neslyšel, jestli máš doma, pošli @RadimNemec nebo @bladkJag podklady a oni na to kouknou, tohle není má specializace :)
    sleepless: to je nějaká chyba, určitě opravím :)
  • Fry
    Fry admin30.4.2023 20:49* Připomínky a návrhy
    GavlaDan: zatím asi spíše ne, podobně jako třeba Mignolaverse, Marvel Universe, ..., už jsme to řešili vícekrát, tohle je spíše Koplverse, než série jako taková...
  • Fry
    Fry admin15.4.2023 21:43* Připomínky a návrhy
    Darth, Zack: nějak jsem to opravil, Darth se kdyžtak ozve kdyby to bylo špatně :)
  • Fry
    Fry admin15.4.2023 12:51* Připomínky a návrhy
    Ivan Kucera: ověřeno a přidáno
  • Fry
    Fry admin26.3.2023 21:16* Připomínky a návrhy
    ad. Marvel Origins: trochu jsem to upravil, kdybyste ještě něco našli tak pište, převzal jsem to od Nerdi a nekontroloval...
  • Fry
    Fry admin14.3.2023 19:41Pindárna
    už jsem nahodil překvapení, tak kolem toho nechoďme jako kolem horké kaše. dejte nám vědět, jestli to má i sběratelskou variantu obálky, nebo pouze standardní... díky :)
  • Fry
    Fry admin16.2.2023 16:08Nakupujeme venku
    SomeOne, radek: tohle se mi zatím naštěstí nestalo, ale předpokládám že to asi prohlížel někdo na celnici (?)
  • Fry
    Fry admin2.2.2023 15:57* Připomínky a návrhy
    Na mém Chromu na Androidu v pohodě, takže to bude asi jen lokální problém :)
  • Fry
    Fry admin23.1.2023 20:55* Připomínky a návrhy
    Thorug: už máme založenou kartu, nicméně nahodíme až za týden, přidáváme knihy až poté co vyjdou :)
  • Fry
    Fry admin2.1.2023 19:15Pindárna
    já upřímně nechápu význam edičáku který se vydává až v polovině roku... jako edičák má být k dispozici hned z kraje roku, tak jak ho dnes zveřejnilo třeba Argo.
  • Fry
    Fry admin2.1.2023 18:21Sběratelský klub
    Ediční plán nakladatelství Argo na leden až červen 2023.
  • Fry
    Fry admin30.12.2022 13:08Pindárna
    Fort: Ty informace máš odkud?
  • Fry
    Fry admin25.12.2022 09:54* Připomínky a návrhy
    Ivan Kucera: pokud se koukám správně tak u série Zámek a klíč je s krátkým 'i'... ALE koukám teď na jeho celé ofiko jméno a tam je s 'í'. Tohle je prozatím docela problematická situace, protože v jednom nebo v druhém případě nebude autor vyhledatelný přes vyhledávání...
  • Fry
    Fry admin23.12.2022 16:34* Připomínky a návrhy
    soulbringer: jednu adminku tady máme :) a co se týká sociálních sítí, tak na to bychom ideálně potřebovali dalšího člověka. sice se náš tým rozrůstá, ale na ty sociální sítě nemáme ve složení tak jak aktuálně jsme moc čas, bohužel :/
  • Fry
    Fry admin11.12.2022 09:42Povinná četba
    Milo: my bad.. jsem jejich skalní fanoušek, protože tady přenášejí alternativní 'mainstreamový' underground od Fantagraphics a Drawn and Quarterly.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 1303 (cca 357708 Kč)
Mám: 1877 (cca 547664 Kč)
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: 3 (cca 888 Kč)
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0