• RobertKalocai
    RobertKalocai7.6.2021 20:12NANITS chronicles
    Ahoj vsem. Jen info k tem artbookum, kdyz jsem predaval na Epochu nasi zasobu co zustala, tak to bylo cca neco pres 500. Takze skoro pulka uz byla pryc. A oni uz dost prodali v tom setu.
  • RobertKalocai
    RobertKalocai7.6.2021 07:44NANITS chronicles
    Darth Raelchi soundtrack bude asi jenom digitalne.
  • RobertKalocai
    RobertKalocai7.6.2021 07:43NANITS chronicles
    Ahoj SlouzimStarymPsum6 díky za dotaz. Co se týká Intermezza, tak to už je napsané, dokončené a připravené ve storyboardech. Příběh Nii, Ricka a Frinkla, je otevřený. Není dán jasný konec. Jsou ale jasně napsané motivace postav, jejich plány, o co se budou snažit, nebo snažili ( chceme taky dovyprávět to co dělala Nia a Rick těch 50 let, než se potkali s Frinklem ) a taky je hodně detailně popsaný svět a to jak funguje.

    Mám rád přirozenou tvořivost a proto jsem si na začátku hned nenapsal závěr, aby to pak neomezovalo vyprávění a já pak nemusel hledat složité a nebo někdy na sílu napsané řešení, aby to dopadlo tak jak je potřeba.

    Ale obecně, vím co chci dál vyprávět :)

    Jinak o dalším díle rozhoduje jen prodejnost a určitě můžeme započítat hodnocení ( které snad jak to vypadá bude pozitivní :) )
  • RobertKalocai
    RobertKalocai6.6.2021 17:05NANITS chronicles
    Díky za dotaz. S tím mizejícím zvukem problém nebyl. I přesto, že v aplikaci byl zvuk, tak jsme s SFX pracovali jako by tam nebyl. Pořád se ten zvuk a hudba dala vypnout, takže to tam muselo být. Mimochodem, plánujeme vydat ten soundtrack pro ty koho ta hudba bavila.

    Problém ale byl pro nás někde jinde. Když jsme se rozhodli že to převedeme z pásů na stránky, tak jsme si mysleli, že to bude daleko lehčí úkol. Ale když jsme to začali zakreslovat, kde přesně se to sekne, tak to zas taková sranda nebyla. Hlavní problém byl ten, že se tam od začátku počítalo s tím, že to bude v pásech a tím pádem se tomu nepodřizovala dramaturgie jako na stránkách, nebo spíš se s ní pracovalo jinak. Takže ve finále se muselo někde dost retušovat, některé panely jsou úplně pryč atd....

    Právě i tomhle plánujeme s Michaelem na 16.6 stream, kdy budeme popisovat všechny věci a lidi se budou moc přímo ptát. Měl jsem v plánu i sem házet pro lidi pozvánku. Myslím že by to mohlo být zajímavé. A můžeme probrat i ty dotace :-D.
  • RobertKalocai
    RobertKalocai6.6.2021 15:00NANITS chronicles
    Darthe díky! Doufáme, že dostaneme šanci ve vyprávění pokračovat dál :-) Byla to dlouhá a náročná cesta s platformou a i když to vypadá, že tu platformu nezachráníme, tak máme velkou radost z toho, že se nám podařilo předělat a dodělat komiks do podoby ve které dnes mohl vyjít.
  • RobertKalocai
    RobertKalocai6.6.2021 14:51NANITS chronicles
    Darth si ty boty může nechat :-) Zmíněné dotace se netýkají vůbec téhle knihy. Týkají se technologického startupu Nanits Universe Ltd., který fungoval jako digitální platforma na komiksy. A tenhle komiks, byl jedním z komiksů který na této platformě vycházel. Navíc ty dotace nebyl vůbec příjem jakýchkoli peněz, nedostali jsme ani korunu :-), naopak, znamenalo to spoustu další nákladů pro nás. Smysl dotací byl ale ve formě podpory v hodnotě těchto peněz. Což zahrnovalo mentory v inkubátor, vzdělávání, vstupy na veletrhy, atd., vše na podporu rozvoje digitální platformy, která je bohužel v současné době pozastavená.
  • RobertKalocai
    RobertKalocai5.6.2021 10:40NANITS chronicles
    pro stavik napiste jim prosim, urcite se s Vami domluvi tak, aby to bylo naprosto bez problemu a bez nakladu :)
  • RobertKalocai
    RobertKalocai5.6.2021 10:12NANITS chronicles
    Ahoj, všem. Pro všechny kteří mají problém s doručením a knížka je poškozená, napište prosím přímo na Epochu (nejlépe PM na Facebooku - řeší to ihned a bez problémů, stačí foto a číslo zásilky - https://www.facebook.com/FantastickaEpocha ) Zabalení je bohužel špatně, ale už byla sjednána náprava. Celá situace mě jako autora nesmírně mrzí. Doufám, ale že tohle nikomu nezkazí zážitek z komiksu. Díky a mějte se. Robert
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 1 (cca 699 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0