www.dev-art.cz
  • DevCageR
    DevCageR24.7.2009 15:04Koralína (paperback)
    brokowycz: to snad neni mozny. Kdyz to nemuzes hodnoit objektivne, tak to nehodnot! Ze to nema atmosféru? Myslim, ze by sis to mel precist cely. Kniha, film i komiks jsou opravdu jiné. Každý z autorů to pojal po svém, což je dost dobře "vidět" na první pohled. Kresba na první pohled nepůsobí temně, ale právě proto ti doporučuju přečíst to celý!!! Prej 15minutový listování v Luxoru - tak to sem nepiš!
  • DevCageR
    DevCageR22.6.2009 15:48130 #01: Odysea
    Atmosféra, detajly, vyprávění, příběh... nic z toho stotřicítka nepostrádá. Pro ty kdo maj rádi retro nebo žerou Fallout, je 130 povinností.
    Díky scénáristovi a výtvarníkovi v jedné osobě dává komiks skvělý pocit volnosti, plynulosti a ladnosti celého vyprávění. Za zmínku stojí určitě detajlnost propracování okolního světa s různými návaznostmi a fórky. Tento první díl připravované trilogie otvírá čtenáři spoustu velice přitažlivých otázek a představuje jednotlivé příběhy, které se doufejme spojí v cosi mnohem většího a překvapivějšího.
    Jediné co si neodpustím publikci vytknout je kvalita rozlišení v tisku. Ať už je to kvalitou skenů nebo tiskem... Ovšem můžu posoudit jen proto, že jsem měl tu čest vidět originály, které jsou mnohem jemnější. Nicméně to není nic, co by mohlo čtenáře odradit. Jen si neužijí takovou nálož jakou by mohli. Možná je to dobře, protože by více nemuseli snést.

    Nezbývá než dodat..... kňch!
  • DevCageR
    DevCageR7.3.2009 09:47Krakatit
    Musím se přiklonit k tomu, že je to určitě povedený komiks. Avšak hodně mě mrzí jak moc tomu ublížil rozsah 48 stran, který Hza musel dodržet - vtlačování desítek miniaturních okýnek není nejšťastnější. Hza opět zvládl osobitou kresbu, ale objevil se tam nějaký technologický problém v té červené, protože v ukázkách na netu byla mnohem hezčí, v tištěné podobě přecház až do hnusné růžové - snad to byl záměr a nezkazilo se to jen nepřevedením kreseb do CMYKu (možná jde jen o můj výtisk. Každopádně stojí za to koupit.
  • DevCageR
    DevCageR1.2.2009 19:59KomiksFest! revue #03
    u ty obalky nekdo chybi ;-)
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 98 (cca 23845 Kč)
Chci: 5 (cca 1871 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0