Zdravíčko, poradíte prosím? Sháním mangu jako dárek pro neteř, co teď slaví 23. narozky. Mangu má ráda, ale nikdy mě nenapadlo zeptat se, jakou. :D Vychází toho tolik, že vůbec nevím, co vybrat. Rád bych něco "feel good", ale napadá mě jen One Piece. Co byste doporučili?
Tak to jsem ani nečekal, když to není v edičácich, jenom si myslím že to stálo za připomínku :-D. Ale co si tak možná pamatuji tak na nějakém videu od Cc bylo řečeno že zvažují, jak bude ten Goon dovydán a možná tam padl i ten jiný formát, ale můžu se plést, pamatuji se že kolem Goona byla velká diskuze. :D
Jsem si tak vzpomenul na pár náznaků od vydavatelů, které padly před hodně dlouhou dobou a nějak zapadly. Co třeba taková série Goon ve velkém sebranem formátu, pak tam ještě padlo myslím něco o 30 dní dlouhé noci v sebranem velkém vydání, a Crew myslím taky naznačovala něco se souborným Parkrem ne? A ještě, jak vidíte to, jak chce teoreticky Crew vydávat, Ligu výjimečných v omnibusu (myslím že to padlo na Crweconu), s tím že chtějí vydat první dva díly v jednom a zbytek už teoreticky nechtějí vydat (ty zbylé dva díly). Vzpomene si ještě někdo na nějaké zajímavé sliby vydavatelů? :-D
ze stránek Crew na FB:
"PŘIPRAVOVANÉ TITULY NA LISTOPAD A PROSINEC 2024! (VIII.)
KRÁLOVSTVÍ TVÉ - ABSOLUTNÍ VYDÁNÍ
Legendární komiks KRÁLOVSTVÍ TVÉ konečně vychází v patřičně reprezentativním vydání!
Komiks vychází v absolutním vydání, zvětšený na formát 202 x 310 mm – čili coby opravdu velká, vázaná kniha, formátu zhruba jako Requiem či Wika, dost obří na to, aby si člověk vychutnal hyperrealistické malby Alexe Rosse. Navíc má kniha více než 120 stran anotací, kreseb, propagačních plakátů, rozhovorů a dalšího bonusového materiálu. Celkem tedy, i s komiksem (včetně epilogu a ještě jednoho krátkého příběhu) obnáší Království tvé téměř 350 stran. A aby kniha vypadala opravdu dobře, přichází ve vazbě a v nádherném pouzdře se obrázkem od Alexe Rosse.
A opět kniha vyjde ve dvou verzích, které se budou lišit jak obrázkem na boxu a na knize, tak nákladem. Limitovaná verze (start prodeje se bude včas ohlašovat) vyjde v nákladu 250 ks a ponese jako nový obrázek na knize, tak na pouzdře.
Království tvé si tohle vydání opravdu zasluhuje. Dílo scenáristy Marka Waida ve fenomenální malbě Alexe Rosse patří dnes už mezi naprosté klasiky žánru. Tento strhující příběh zasazený do budoucnosti staví starou gardu – Supermana, Batmana, Wonder Woman a jejich vrstevníky – proti nové, nekompromisní generaci hrdinů v poslední válce, která rozhodne o osudu planety.
Tak si nenechte ujít Království tvé – v opravdu královském zpracování!"
No tak nám skončila legenda o Batmanovi, už mám doma komplet, plus DCKK mám tiež, takže môžem sa pustiť do New 52 komiksov.....Dúfam, že BBart sa pochlapí a dokončí New52 série All Star Western, Justice League a Harley Quinn...
@seneke: Dobré vědět. Já znám Transformers zrovna jen dost okrajově a tenhle nový film na mě právě působil z marketingu hodně dětsky, navíc i ti roboti mi přišli jak náctiletí a celkem mě to odradilo. Pak mě právě překvapilo, že kolega, co má Transformery rád, mi říkal, jak se na ten film těší a ne jen proto, že jsou to noví Transformeři.
as Sirka. Tohle byla takova trochu funny chyba. Chyba to vlastne nebyla. Jen to nemela byt Sirka, ale Tloustka. Prepsano, ted by to melo ukazovat, co si myslite, ze to ma ukazovat.
Dinik: Já nad tím dlouho lavíroval, ale nakonec jsem si předobjednal tu klasickou s facehuggerem + nový Beetlejuice a Monte Cristo.
No a Planeta opic ve 4K mi dorazí v příštím týdnu.
Po dlouhé době jsem klikl na svůj profil a zděsil se - má sbírka že má na šířku více než čtvrt kilometru? Z metrologie mám tedy jen pár semestrů, ale i tak se mi zdá nepravděpodobné, že bych to do toho bytu 3+1 nacpal. Nemá ta "ŠÍŘKA (cm)" být spíše "ŠÍŘKA (mm)"?
Django: Transformers je gigantická 40 let stará (nedávno slavili výročí) frančíza a Transformers Prime je jeden z mnoha seriálů a filmů. Možná budeš znát ty hrané filmy co dělal Michael Bay.
Upřímně doufám, že marketingové oddělení Paramountu narvou do rakety a tu odpálí přímo do Slunce. Trailery to prezentovaly jako rádoby vtipný animák pro děti. Přitom je to depresivní příběh o tom, jak se někdo postaví totalitnímu režimu a vymkne se mu to kompletně z rukou.
A ještě jedno radostné info z kultury. Studio Disney konečně vzalo Českou republiku na milost a vyjde tu ve 4K UHD Alien - Romulus. První vlaštovka byla Planeta opic (vychází příští týden) a pokračuje se dál. Nový Vetřelec se mi hodně líbí a ve 4K mu to bude slušet. Teď se jen rozhodnout, zda si vybrat steelbook s Cailee Spaeny, nebo tu červenou variantu.
@soulbringer: Za mě teda úspěch i to, že ti nebylo sděleno, že už definitivně končí. Tak snad se vzpamatují, ale dokud něco nevydají, tak jim moc nepomůžu no.